andre59 30.06.2008 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Fajnie. I zawsze ktoś dyżuruje. Można się wygadać o każdej porze dnia i nocy A jacy fajni ludzie przychodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 30.06.2008 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 SŁUCHAJCIE, A CZAT TO DZIAŁA ? Wisiałem pół godziny na czacie i nikt nie przyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 30.06.2008 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Fajnie. I zawsze ktoś dyżuruje. Można się wygadać o każdej porze dnia i nocy PEWNIE,ZE MOŻNA MASZ PROBLEM ???? Eh, a znasz kogoś, kto nie ma? Ale mój mąż zna moją ksywę na forum... Słyszeliście że na Allegro można było kupić "wirtualnego kumpla" który np. na naszej klasie dopisuje ci komentarze do zdjęć, podtrzymuje rozmowę na forach itp? Niezłe to, założę się że masę ludzi zapłaciłoby niemało kasy, żeby mieli z kim pogadać.. Na NK tego podobno zabronili, ale na FM może by się przydało? Tyle osób zakłada nowe tematy na które nikt nie odpowiada... Albo pisze: Witaj, zanim zapytasz poszukaj odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 30.06.2008 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Fajnie. I zawsze ktoś dyżuruje. Można się wygadać o każdej porze dnia i nocy PEWNIE,ZE MOŻNA MASZ PROBLEM ???? Eh, a znasz kogoś, kto nie ma? Ale mój mąż zna moją ksywę na forum... Słyszeliście że na Allegro można było kupić "wirtualnego kumpla" który np. na naszej klasie dopisuje ci komentarze do zdjęć, podtrzymuje rozmowę na forach itp? Niezłe to, założę się że masę ludzi zapłaciłoby niemało kasy, żeby mieli z kim pogadać.. Na NK tego podobno zabronili, ale na FM może by się przydało? Tyle osób zakłada nowe tematy na które nikt nie odpowiada... Albo pisze: Witaj, zanim zapytasz poszukaj odpowiedzi U NAS MASZ GADKE I MOŻESZ MIEĆ PRZYJACIÓŁ ZA DARMO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 30.06.2008 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Fajnie. I zawsze ktoś dyżuruje. Można się wygadać o każdej porze dnia i nocy PEWNIE,ZE MOŻNA MASZ PROBLEM ???? Eh, a znasz kogoś, kto nie ma? Ale mój mąż zna moją ksywę na forum... Słyszeliście że na Allegro można było kupić "wirtualnego kumpla" który np. na naszej klasie dopisuje ci komentarze do zdjęć, podtrzymuje rozmowę na forach itp? Niezłe to, założę się że masę ludzi zapłaciłoby niemało kasy, żeby mieli z kim pogadać.. Na NK tego podobno zabronili, ale na FM może by się przydało? Tyle osób zakłada nowe tematy na które nikt nie odpowiada... Albo pisze: Witaj, zanim zapytasz poszukaj odpowiedzi U NAS MASZ GADKE I MOŻESZ MIEĆ PRZYJACIÓŁ ZA DARMO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 30.06.2008 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 tak gadacie że spać nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 30.06.2008 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 dobrych snów idę stal liczyć pa JAKA ??? na strop zamiast baranów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 30.06.2008 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 tak gadacie że spać nie mogę OJ, MLEKA NIE WYPIŁAS TO I SPAC NIE MOŻESZ JESTEŚMY NA CZAT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 30.06.2008 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Uwaga gupie pytanie: a dzie ten czat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 30.06.2008 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Fajnie. I zawsze ktoś dyżuruje. Można się wygadać o każdej porze dnia i nocy PEWNIE,ZE MOŻNA MASZ PROBLEM ???? Eh, a znasz kogoś, kto nie ma? Ale mój mąż zna moją ksywę na forum... Słyszeliście że na Allegro można było kupić "wirtualnego kumpla" który np. na naszej klasie dopisuje ci komentarze do zdjęć, podtrzymuje rozmowę na forach itp? Niezłe to, założę się że masę ludzi zapłaciłoby niemało kasy, żeby mieli z kim pogadać.. Na NK tego podobno zabronili, ale na FM może by się przydało? Tyle osób zakłada nowe tematy na które nikt nie odpowiada... Albo pisze: Witaj, zanim zapytasz poszukaj odpowiedzi na szczęście jest forum muratora i wątek RW, jest też czat muratora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 30.06.2008 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 no to miłego czatowania idę dać mleko czat na gorze stromy po lewo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 30.06.2008 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Uwaga gupie pytanie: a dzie ten czat? NA GÓRZE STRONY, POD TYTUŁEM , Z LEWEJ STRONY -PISZE CZAT - TAM KLIKASZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 30.06.2008 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Uwaga gupie pytanie: a dzie ten czat? to takie cóś w lewym górnym rogu strony, jak zainstalujesz i akurat ktos bedzie to dopiero mozna pogadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 30.06.2008 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 no to miłego czatowania idę dać mleko czat na gorze stromy po lewo BĘDZIEMY JUŻ CICHUTKO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 30.06.2008 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 ANDRE, PAMIETASZ PIOSENKĘ O GÓRALU ?????JAK TO LECIAŁO ????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 30.06.2008 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Hehe no cóż nigdy nie byłam spostrzegawcza Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 30.06.2008 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Hehe no cóż nigdy nie byłam spostrzegawcza Dzięki NIE DZIEKUJ, TYLKO WCHODŹ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 30.06.2008 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 ANDRE, PAMIETASZ PIOSENKĘ O GÓRALU ????? JAK TO LECIAŁO ????????? ...a góral wziął nowe buuuty i poszedł do Nowej Huuuty, bo w Polsce pracooowac trzeeeba, dla chleeeba panie dla chleeeba.. jakoś tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 30.06.2008 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 ANDRE, PAMIETASZ PIOSENKĘ O GÓRALU ????? JAK TO LECIAŁO ????????? ...a góral wziął nowe buuuty i poszedł do Nowej Huuuty, bo w Polsce pracooowac trzeeeba, dla chleeeba panie dla chleeeba.. jakoś tak EEE TO NIE TA HMM; GÓRALU CZY CI NIE ZAL ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 30.06.2008 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 ANDRE, PAMIETASZ PIOSENKĘ O GÓRALU ????? JAK TO LECIAŁO ????????? ...a góral wziął nowe buuuty i poszedł do Nowej Huuuty, bo w Polsce pracooowac trzeeeba, dla chleeeba panie dla chleeeba.. jakoś tak EEE TO NIE TA HMM; GÓRALU CZY CI NIE ZAL ...... Góralu, wracaj do hal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts