Sonika 08.06.2005 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Boję się.Weszłam do "dodaj/usuń składniki Windows" i przy IE mam napisane 0,0. Co to znaczy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 08.06.2005 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Nie bój się. Odinstaluj po prostu. Nic się strasznego nie stanie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 08.06.2005 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 I co - nie mam nikogo. Kze - gdzie jesteś? Gdzie są wszystcy. LUDZIEEE!!!! Ja jestem, ale mam doła i nie chce mi sie pisać Kasieńko - a czemuż to dół Cie dopadl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.06.2005 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Witam Widzę że nadal trwa reanimacja kompa Soniki życzę powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 08.06.2005 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 I co - nie mam nikogo. Kze - gdzie jesteś? Gdzie są wszystcy. LUDZIEEE!!!! Ja jestem, ale mam doła i nie chce mi sie pisać Kasieńko - a czemuż to dół Cie dopadl Chyba tak ogólnie mnie życie przydepnęło, dobrze, że choć dziecia się do mnie uśmiecha... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.06.2005 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Kasiu głowa do góry nigdy nie jest tak źle żeby nie mogło byc gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.06.2005 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Cześć! I co - nie mam nikogo. Kze - gdzie jesteś? Gdzie są wszystcy. LUDZIEEE!!!! Już jestem, jestem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 08.06.2005 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Moja kochana pchła szachrajka http://foto.onet.pl/upload/38/59/_446230_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 08.06.2005 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Cześć! I co - nie mam nikogo. Kze - gdzie jesteś? Gdzie są wszystcy. LUDZIEEE!!!! Już jestem, jestem... No! Wreszcie!!! Kasiu - trzymaj się!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 08.06.2005 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Kasiu głowa do góry nigdy nie jest tak źle żeby nie mogło byc gorzej Wiem o tym i az mi wstyd, że takie smieszne rzeczy mnie dołują, podczas gdy inni ludzie maja prawdziwe problemy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 08.06.2005 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 witajcie Sonika, do dzieła, bo ci komp szlaf trafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.06.2005 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Nadrobiłem zaległości od wczoraj! Wogóle to dziwne rzeczy się dzieją: tutaj mogę wejść TYLKO ze skrótu na pulpicie do "pamiętajcie o ogrodach", i dalej do RW, ale tylko klikając na dole strony mogę zmieniać TYLKO klikając na dole, jak kliknę na "stronę główną" u góry to mnie rozłącza, jak kliknę na dole to mogę wejść do "RW", ale jak kliknę na dole na np. "wnętrza", to też mnie rozłącza . HELP!!!! wogóle to mnie wszyędzie rozłączaaaaaaaaaaaaaaa Sonika, mam dla Ciebie złe przypuszczenia. U mojej siostry było podobnie. Ponieważ nie dawało sie nad tym zapanować, to co zrobiłem? Od nowa wgrałem windows'y i pomogło. Komputer zaczął chodzić szybciej, wgrałem sterowniki, zrobiłem backup katalogu windows i jak pojawi się znowu wirus to po prostu wgram system z backup'u i po kłopocie. Niestety w necie są wirusy. Ty pewnie masz bastera, albo nie masz wgranej jakiejś łatki do windows. Nie ma 100% zabezpieczeń (skąd ja znam te ostrzeżenia ), a najłatwiej na kompie z dostepem do netu nie przechowywać jakichś super waznych danych i programów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.06.2005 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 I co - nie mam nikogo. Kze - gdzie jesteś? Gdzie są wszystcy. LUDZIEEE!!!! Ja jestem, ale mam doła i nie chce mi sie pisać Kasieńko - a czemuż to dół Cie dopadl Chyba tak ogólnie mnie życie przydepnęło, dobrze, że choć dziecia się do mnie uśmiecha... Ale co Cię tak dołuje? Opowiedz... Nie powiemy, że nabijasz posty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 08.06.2005 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Cześć! I co - nie mam nikogo. Kze - gdzie jesteś? Gdzie są wszystcy. LUDZIEEE!!!! Już jestem, jestem... No! Wreszcie!!! Kasiu - trzymaj się!!!! 3mam się myszki... ale to trudne http://www.gify.kgb.pl/gify/komputery/k03.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 08.06.2005 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Nadrobiłem zaległości od wczoraj! Wogóle to dziwne rzeczy się dzieją: tutaj mogę wejść TYLKO ze skrótu na pulpicie do "pamiętajcie o ogrodach", i dalej do RW, ale tylko klikając na dole strony mogę zmieniać TYLKO klikając na dole, jak kliknę na "stronę główną" u góry to mnie rozłącza, jak kliknę na dole to mogę wejść do "RW", ale jak kliknę na dole na np. "wnętrza", to też mnie rozłącza . HELP!!!! wogóle to mnie wszyędzie rozłączaaaaaaaaaaaaaaa Sonika, mam dla Ciebie złe przypuszczenia. U mojej siostry było podobnie. Ponieważ nie dawało sie nad tym zapanować, to co zrobiłem? Od nowa wgrałem windows'y i pomogło. Komputer zaczął chodzić szybciej, wgrałem sterowniki, zrobiłem backup katalogu windows i jak pojawi się znowu wirus to po prostu wgram system z backup'u i po kłopocie. Niestety w necie są wirusy. Ty pewnie masz bastera, albo nie masz wgranej jakiejś łatki do windows. Nie ma 100% zabezpieczeń (skąd ja znam te ostrzeżenia ), a najłatwiej na kompie z dostepem do netu nie przechowywać jakichś super waznych danych i programów. A jak się robi te backupy, i te łatki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 08.06.2005 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Kasiu - trzymaj się A może możemy Ci jakoś pomóc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 08.06.2005 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 kasia, czego masz sie trzymać ktoś Ci zabrał podstawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 08.06.2005 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Kze - Sonica wczoraj przeczesała kompa m.in. Mksem. Jest w miare aktualny. Ja miałem kiedyś problem - któryś z wirusów uszkodził mi IE. Po zainstalowaniu go ponownie wszystko było OK. Aczkolwiek czasem nie ma już innego wyjścia jak zrobić tak jak napisałes. Lepiej jest jednak użyć opcji przywracania systemu. Raz na jakiś czas zachować. Można tez zrobić "obraz" dysku systemowego. Wtedy nie trzeba się bawić w instalowanie wszystkich sterowników. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 08.06.2005 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Nadrobiłem zaległości od wczoraj! Wogóle to dziwne rzeczy się dzieją: tutaj mogę wejść TYLKO ze skrótu na pulpicie do "pamiętajcie o ogrodach", i dalej do RW, ale tylko klikając na dole strony mogę zmieniać TYLKO klikając na dole, jak kliknę na "stronę główną" u góry to mnie rozłącza, jak kliknę na dole to mogę wejść do "RW", ale jak kliknę na dole na np. "wnętrza", to też mnie rozłącza . HELP!!!! wogóle to mnie wszyędzie rozłączaaaaaaaaaaaaaaa Sonika, mam dla Ciebie złe przypuszczenia. U mojej siostry było podobnie. Ponieważ nie dawało sie nad tym zapanować, to co zrobiłem? Od nowa wgrałem windows'y i pomogło. Komputer zaczął chodzić szybciej, wgrałem sterowniki, zrobiłem backup katalogu windows i jak pojawi się znowu wirus to po prostu wgram system z backup'u i po kłopocie. Niestety w necie są wirusy. Ty pewnie masz bastera, albo nie masz wgranej jakiejś łatki do windows. Nie ma 100% zabezpieczeń (skąd ja znam te ostrzeżenia ), a najłatwiej na kompie z dostepem do netu nie przechowywać jakichś super waznych danych i programów. A jak się robi te backupy, i te łatki??? Sonika - najlepszy do tego jest Norton Ghost. Robi dokładny backaup Twojego dysku. W razie problemów można w kilka minut na nowo wgrać system bez konieczności instalacji wszystkiego od nowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 08.06.2005 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 I co - nie mam nikogo. Kze - gdzie jesteś? Gdzie są wszystcy. LUDZIEEE!!!! Ja jestem, ale mam doła i nie chce mi sie pisać Kasieńko - a czemuż to dół Cie dopadl Chyba tak ogólnie mnie życie przydepnęło, dobrze, że choć dziecia się do mnie uśmiecha... Ale co Cię tak dołuje? Opowiedz... Nie powiemy, że nabijasz posty... A takie tam problemy i problemiki, generalnie dla Was smęciarstwo, więc siedzę cicho i czekam az mi przejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts