aniawmuratorze 01.07.2008 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 dzień dobry ale pychotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 01.07.2008 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 dzień dobry ale pychotka WYSPANA ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 01.07.2008 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 dzień dobry ale pychotka WYSPANA ????? no prawie ale jakiś leń dzisiaj we mnie wstąpił nic mi się nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 01.07.2008 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 dzień dobry ale pychotka WYSPANA ????? no prawie ale jakiś leń dzisiaj we mnie wstąpił nic mi się nie chce ZDARZA SIĘ MOŻE ZRÓB SOBIE DZIEŃ WOLNY ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 01.07.2008 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 dzień dobry ale pychotka WYSPANA ????? no prawie ale jakiś leń dzisiaj we mnie wstąpił nic mi się nie chce ZDARZA SIĘ MOŻE ZRÓB SOBIE DZIEŃ WOLNY ? nie kuś ila idę obiadek robić może się rozkręcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 01.07.2008 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 dzień dobry ale pychotka WYSPANA ????? no prawie ale jakiś leń dzisiaj we mnie wstąpił nic mi się nie chce ZDARZA SIĘ MOŻE ZRÓB SOBIE DZIEŃ WOLNY ? nie kuś ila idę obiadek robić może się rozkręcę NO OBIADEK I KOLACJA TO OBOWIĄZKOWO ALE W MIEDZY CZASIE LUZIK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 01.07.2008 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 cześć pieszczochy trzymam kciuki za maturzystów co by sie na te wymarozne studia podostawali Ew-ka jak tam kret poszedł se u mnie też ryje bezczelnie Króliczku gacie http://supergigant.blox.pl/resource/eva_longoria_bikini.jpg miłego dzionka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 01.07.2008 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 a w międzyczasie to maluchy ogród dom i budowa takie małe przerywniki luziku Pa miłego popołudnia u sąsiadów rota wirus mam nadzieję że nie przejdzie na nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 01.07.2008 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Witam ponownie............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.07.2008 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Dzisiaj w radiu usłyszałam dobrą radę. Nie powinno się jadać kolacji bo jest niezdrowa. Obiad tez za bardzo nie teges Zdrowe jest śniadanie więc powinno być pełnowartościowe i bogate. W związku z tym najlepiej jeść drugie śniadanie koło 13 i trzecie śniadanie pod wieczór a obiad i kolacje olać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.07.2008 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Czesć Co tam u Was? bo co u mnie to już Ewa i Ila wiedzą tylko WIDZĄ bo z wiedzą to może być różnie też widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 01.07.2008 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Hejka Muszę i ja się przespacerować i zobaczyć. Moje dzieciska dzisiaj ruszaja na obóz przetrwania w lasy lubuskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.07.2008 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Hejka Muszę i ja się przespacerować i zobaczyć. Moje dzieciska dzisiaj ruszaja na obóz przetrwania w lasy lubuskie to trzeba Depesię zawiadomić chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 01.07.2008 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Hejka Muszę i ja się przespacerować i zobaczyć. Moje dzieciska dzisiaj ruszaja na obóz przetrwania w lasy lubuskie to trzeba Depesię zawiadomić chyba Depesia w lubuskim rezyduje O, to musi uważać, żeby jej jajek z kurnika nie poniesli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.07.2008 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Ew-ka jak tam kret poszedł se u mnie też ryje bezczelnie miłego dzionka :) ni ma ale poczekamy zobaczymy ....na razie cisza oby po kolegow nie poszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.07.2008 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Hejka Muszę i ja się przespacerować i zobaczyć. Moje dzieciska dzisiaj ruszaja na obóz przetrwania w lasy lubuskie to trzeba Depesię zawiadomić chyba Depesia w lubuskim rezyduje O, to musi uważać, żeby jej jajek z kurnika nie poniesli szkoła przetrwania u Depesi? sama bym sie zapisała ...tam takie smakołyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 01.07.2008 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Jezdem spowrótem............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 01.07.2008 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 ...........ale chyba nie potrzebnie...................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 01.07.2008 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 NO WRÓCIŁAM Z PRACY JUŻ JESTEM PO OBIADKU ODŚWIEŻONA I PO OBIEDZIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 01.07.2008 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 CZESC KOTUŚ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts