ila66 01.07.2008 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Kurcze mały problem mam przydało by się coś żonie kupić na sobotnią noc ,bo już mi truje że mnie zamęczy ale oczywiście zapomniałęm rozmiarów i nie wiem co kupić?! No i jak to sklepu wejść? DWIE OPCJE ; 1- PODEJRZEĆ JAKI ROZMIAR BIELIZNY JEST W DOMU 2- NA OKO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 01.07.2008 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Kurcze mały problem mam przydało by się coś żonie kupić na sobotnią noc ,bo już mi truje że mnie zamęczy ale oczywiście zapomniałęm rozmiarów i nie wiem co kupić?! No i jak to sklepu wejść? DWIE OPCJE ; 1- PODEJRZEĆ JAKI ROZMIAR BIELIZNY JEST W DOMU 2- NA OKO 1.chyba zabrała wszystkie najlepsze do holandii,ale muszę poszukać może coś się ostało 2. łatwo powiedzieć sklepowej"no takie jak pani tylko 3 razy większe" W życiu w takim sklepie nie byłem ale chyba nie bedzie wyjścia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 01.07.2008 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 A może coś ze sklepu wędkarskiego? W takim sklepie czuje się jak rybka w wodzie! I na tym sprzęcie to chociaż się znam!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 01.07.2008 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 NO ŻONA NAPEWNO CIE ZAMĘCZY, JAK ZOBACZY MIESZKANIE NAWET EKSTRA BIELIZNA CZY WABIK NIE POMOŻE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 01.07.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 NO ŻONA NAPEWNO CIE ZAMĘCZY, JAK ZOBACZY MIESZKANIE NAWET EKSTRA BIELIZNA CZY WABIK NIE POMOŻE Pzrecież prześcieradło dwie strony posiada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 01.07.2008 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 NO ŻONA NAPEWNO CIE ZAMĘCZY, JAK ZOBACZY MIESZKANIE NAWET EKSTRA BIELIZNA CZY WABIK NIE POMOŻE Pzrecież prześcieradło dwie strony posiada? OOOOOOOOO, A MOZE NOWĄ POŚCIEL KUP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 01.07.2008 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 NO ŻONA NAPEWNO CIE ZAMĘCZY, JAK ZOBACZY MIESZKANIE NAWET EKSTRA BIELIZNA CZY WABIK NIE POMOŻE Pzrecież prześcieradło dwie strony posiada? OOOOOOOOO, A MOZE NOWĄ POŚCIEL KUP Ale to wtedy tylko żonie się przyda nowy prezent, a ja nic nie skorzystam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 01.07.2008 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 NO ŻONA NAPEWNO CIE ZAMĘCZY, JAK ZOBACZY MIESZKANIE NAWET EKSTRA BIELIZNA CZY WABIK NIE POMOŻE Pzrecież prześcieradło dwie strony posiada? OOOOOOOOO, A MOZE NOWĄ POŚCIEL KUP Ale to wtedy tylko żonie się przyda nowy prezent, a ja nic nie skorzystam Z ŻONKĄ W NOWEJ POŚCIELI, I NIE SKORZYSTASZ ???? EEEEEEEEEEEE........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 01.07.2008 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 NO ŻONA NAPEWNO CIE ZAMĘCZY, JAK ZOBACZY MIESZKANIE NAWET EKSTRA BIELIZNA CZY WABIK NIE POMOŻE Pzrecież prześcieradło dwie strony posiada? OOOOOOOOO, A MOZE NOWĄ POŚCIEL KUP Ale to wtedy tylko żonie się przyda nowy prezent, a ja nic nie skorzystam Z ŻONKĄ W NOWEJ POŚCIELI, I NIE SKORZYSTASZ ???? EEEEEEEEEEEE........... W ten sposób nie pomyślałem! I posciel chyba tańsza bedzie?! I sklep taki "normalny" I może inni faceci też tam bedą kupować i nie będzie mi tak głupio samemu........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 01.07.2008 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 NO ŻONA NAPEWNO CIE ZAMĘCZY, JAK ZOBACZY MIESZKANIE NAWET EKSTRA BIELIZNA CZY WABIK NIE POMOŻE Pzrecież prześcieradło dwie strony posiada? OOOOOOOOO, A MOZE NOWĄ POŚCIEL KUP Ale to wtedy tylko żonie się przyda nowy prezent, a ja nic nie skorzystam Z ŻONKĄ W NOWEJ POŚCIELI, I NIE SKORZYSTASZ ???? EEEEEEEEEEEE........... W ten sposób nie pomyślałem! I posciel chyba tańsza bedzie?! I sklep taki "normalny" I może inni faceci też tam bedą kupować i nie będzie mi tak głupio samemu........... NO TYLKO ŁADNĄ KUP POŚCIEL, TAKA GRZESZNĄ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 01.07.2008 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 NO ŻONA NAPEWNO CIE ZAMĘCZY, JAK ZOBACZY MIESZKANIE NAWET EKSTRA BIELIZNA CZY WABIK NIE POMOŻE Pzrecież prześcieradło dwie strony posiada? OOOOOOOOO, A MOZE NOWĄ POŚCIEL KUP Ale to wtedy tylko żonie się przyda nowy prezent, a ja nic nie skorzystam Z ŻONKĄ W NOWEJ POŚCIELI, I NIE SKORZYSTASZ ???? EEEEEEEEEEEE........... W ten sposób nie pomyślałem! I posciel chyba tańsza bedzie?! I sklep taki "normalny" I może inni faceci też tam bedą kupować i nie będzie mi tak głupio samemu........... NO TYLKO ŁADNĄ KUP POŚCIEL, TAKA GRZESZNĄ A są takie? Nawet niegłupi pomysł! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 01.07.2008 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 TAAAAAAAA, TYLKO JAKA TO JEST GRZESZNA POŚCIEL ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 01.07.2008 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 MOŻE TAKA ? http://www.streemo.pl/Image/7639_m.jpg EEEM CHYBA NIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 01.07.2008 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 TAAAAAAAA, TYLKO JAKA TO JEST GRZESZNA POŚCIEL ???? Może ta "śliska satynowa" Taka czerwona lub czarna?! Są wogóle takie?! Bo ja tylko takie zwykłe widziałem i urzywałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 01.07.2008 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 A MOŻE TAKA ?http://www.ortikon.pl/i/foto/produkty/ob0008567.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 01.07.2008 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 MOŻE TAKA ? http://www.streemo.pl/Image/7639_m.jpg EEEM CHYBA NIE taka pościel to porażka dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 01.07.2008 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 A MOŻE TAKA ? http://www.ortikon.pl/i/foto/produkty/ob0008567.jpg No! Ta już lepsza!!!!!!! A ta pani to w zestawie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 01.07.2008 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 a se tu gadulicie nie przeszkadzam hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 01.07.2008 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 a se tu gadulicie nie przeszkadzam hejka Nie przeszkadzasz! szukam prezentu na przyjazd żony! Cel-konsupcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 01.07.2008 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 A MOŻE TAKA ? http://www.ortikon.pl/i/foto/produkty/ob0008567.jpg No! Ta już lepsza!!!!!!! A ta pani to w zestawie? NO WIESZ TAM MASZ BYC Z ŻONĄ, A NIE OBCYM DODATKIEM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts