stukpuk 04.07.2008 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Pora obiadowa czy co?Nikogo nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 04.07.2008 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 cześć pieszczochy tęskniliście Wszystkim solenizantom i lubilatom wszystkiego najlepszego!!! http://www.spirio.sklep.pl/files/iStock_000002682274XSmall2_m.jpg Króliczku Gatki http://bi.gazeta.pl/im/0/5133/z5133170Z.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 04.07.2008 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Jacie....., ale licznik nabity. BTW hejka popołudniowa. ps. kurcze ten pan powyżej raczej nie jest w moim guście, czy jestem normalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 04.07.2008 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 magi - tęskniliśmy Funia - miło Cię znowu widzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 04.07.2008 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Dzięki i wzajemnie ps. Leci "Ja wam pokaże" - ja dla mnie nie umywa się do I części Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 04.07.2008 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Cześć. Wiecie co . już mam dosyć. Transza jeszcze nie uruchomiona..Pani w banku wpisała za dużą kwotę i wniosek odrzucili teraz od nowa trzeba wypełniać papiery i znowu czekać.Bank ma 7 dni roboczych na uruchomienie kasy.Szlag by to.. Juz mnie z betoniarni straszą ,że strop będą zrywać...wstyd jak cholera..w zyciu sie nie spodziewałam ,że takie problemy będę mieć.. FAKT, NERWY MOŻNA STRACIC ALE BEDZIE DOBRZE,PRZETRZYMAJ A MOZE JUTRO SIĘ SPOTKAMY .....? Kochaniutka , za dwa tyg wesele siostry.. W domu jest sodomia i gomoria... jutro malarze wchodzą..Ale po 20 lipca bardzo chętnie sie z Wami spotkam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.07.2008 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Dzięki i wzajemnie ps. Leci "Ja wam pokaże" - ja dla mnie nie umywa się do I części zgadzam sie ....tylko domek w tej drugiej czesci bardziej mi pasuje a szczególnie taras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.07.2008 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 andzik no strasznie mi przykro, ze w twoim przypadku moje plucie sie nie sprawdza ale mysl pozytywnie pomysl , ze zawsze moglo byc gorzej np.moglabys nie miec stropu jak ja np magi dzieki, dzieki funia kope lat !!!!!!!!!!!!!!! co u ciebie ? wszystko ok ? i maluszek i ila jest jak fajnie jea wybacz, gaci nie chce mi sie szukac zaraz pojde sie kapac , to podrzuce ci swiezo przeze mnie noszone padam na ryjek jak mops dzieci mnie wykanczaja kregoslup mi nawala od ciaglego zbierania po nich porozwalanych rzeczy a jak cos powiesz , to jestes wrog brakuje mi mojej corki , ona bezproblemowo pomaga matce ale wymyslila sobie , ze jedzie do Anglii w celu zarobienia kasy na fatalaszki jedzie jutro a ja juz tesknie malo ostatnio z nia przebywam ale nie ma sie co lamac , jutro nowy dzien .....niewazne , ze bedzie tyrka wazne , ze zdrowi jestesmy a potem urlop laba prawie laba , bo dzieciaki pasozyty same sie nie obsluza ale to nic i tak sie ciesze ale sie rozpisalam musialam sie wygadac a Frosch spi , padniety po pracy na maxa fajne zycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.07.2008 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Dzięki i wzajemnie ps. Leci "Ja wam pokaże" - ja dla mnie nie umywa się do I części zgadzam sie ....tylko domek w tej drugiej czesci bardziej mi pasuje a szczególnie taras szkoda, ze nie znam nawet pierwszej czesci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.07.2008 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Dzięki i wzajemnie ps. Leci "Ja wam pokaże" - ja dla mnie nie umywa się do I części zgadzam sie ....tylko domek w tej drugiej czesci bardziej mi pasuje a szczególnie taras szkoda, ze nie znam nawet pierwszej czesci nadrobisz jak bedziesz na emeryturze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.07.2008 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Dzięki i wzajemnie ps. Leci "Ja wam pokaże" - ja dla mnie nie umywa się do I części zgadzam sie ....tylko domek w tej drugiej czesci bardziej mi pasuje a szczególnie taras szkoda, ze nie znam nawet pierwszej czesci nadrobisz jak bedziesz na emeryturze nie trace nadziei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.07.2008 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 mykam sie kapac milego wieczoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 04.07.2008 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Jest ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 04.07.2008 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Jest ktoś? JA JESTEM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 04.07.2008 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 TERAZ TO JUŻ TYLKO JA ZOSTAŁAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 04.07.2008 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 niektórzy wracają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 05.07.2008 04:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 Wstawać śpiochy POBUDKA!!! Frosia , dzieki za słowa otuchy. Mam nadzieję ,że w poniedziałek wszystko sie wyjaśni.Ty to masz stalowe nerwy chyba. ja nie wiem czy bym wytrzymała z dziećmi(cudzymi) dłużej niż kilka godzin. Do swoich ma się inne nerwy A mój młodszy nauczył się juz korzystać z nocnika i dlatego codziennie mam pobudki po 5 rano. Mały się budzi i woła na nocnik. Właśnie przed chwilą SAM zdjął spodenki i jest w trakcie załatwiania pewnej sprawy..Kurcze starszy dłużej sie uczył niż on. Ale sobie temat od rana wybrałam... Udanego dnia Wszystkim życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 05.07.2008 04:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 Ja już nie śpię bo po żonkę na dworzec muszę jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 05.07.2008 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 buongiorno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 05.07.2008 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 niektórzy wracają... JAK BUMERANG I DOBRZE BO TO NAJLEPSZE FORUM I NAJLEPSZY WĄTEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts