SławekD-żonka 08.06.2005 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Streszczenie - Sonika zerem strzeliła w 440- Fizyka żona ganiała- Moniś przywitała pierwszą minutę nowego dniadalej była długa cisza, którą ja przerwałam- pojawił się też i Fizyk- był mały torcik... i ...- rozpoczęło sie uleczanie komputera Soniki- następnie zrobił sie mały ruch- smęty, nie smęty zaległości i te inne zamknął Fizyk swoim hmmm ufff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 08.06.2005 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Czesc Kasiu!!!!!!! Kasiu skoro to bylo trafienie bez celowania, to skladam podwojne gratulacje!!!!!!!!!! To jest recepta na strzała - jak celuje to nie trafiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 08.06.2005 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Czesc Fizyk!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 08.06.2005 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Kasztanko, czy już Ci pierwszy ząbek wyrósł? PIotrus ma 2miesiace nie ma jeszcze zabka ))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 08.06.2005 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Kasztanko, czy już Ci pierwszy ząbek wyrósł? PIotrus ma 2miesiace nie ma jeszcze zabka ))))) A Dora ma już 6 i boleśnie gryzie To zdjęcie kasownika juz jest przeterminowane http://foto.onet.pl/upload/1/66/_467342_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 08.06.2005 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Coś cicho. Może to was rozrusza: [operator]: Dziękujemy, że wybrał pan naszą pizzerię. Czy mogę prosić o pański numer EUROPESEL ?[klient]: Dzień dobry. Chciałbym złożyć zamówienie.[o]: Czy mogę najpierw prosić pański numer EUROPESEL ?[k]: Mój EUROPESEL, tak.... już ...chwileczkę...to jest 2165052031412341123221854332223.[o]: Dziękuję, panie Nowak. Widzę, że mieszka pan przy ulicy Żytniej 14, a pański numer telefonu to 56320302. Numer telefonu w pańskim biurze to 54356326 a numer pańskiej komórki to 88234924 Z którego numeru pan dzwoni?[k]: Co? Dzwonię z domu. Skąd pan ma te wszystkie informacje?[o]: Jesteśmy podłączeni do Systemu, proszę pana.[k]: (wzdychając) A... tak... Chciałbym zamówić dwa razy waszą Pizzę Samo Mięcho.[o]: To chyba nie jest dobry pomysł, proszę pana.[k]: Co pan ma na myśli ?[o]: Proszę pana, w pańskiej kartotece medycznej jest napisane, że ma pan za wysokie ciśnienie i ekstremalnie wysoki poziom cholesterolu. Twój Narodowy Opiekun Zdrowia nie zezwoli na takie niezdrowe zamówienie.[k]: Cholera. To co pan proponuje ?[o]: Może pan spróbować naszej niskotłuszczowej Pizzy Sojowej. Z pewnością panu zasmakuje[k]: Czemu pan sądzi, że mi to zasmakuje ?[o]: Wypożyczał pan w zeszłym tygodniu " Sojowe przepisy kulinarne" z biblioteki, dlatego właśnie to panu zasugerowałem.[k]: Ok, ok. Proszę więc dwie rodzinne. Zaraz podam panu numer karty kredytowej.[o]: Obawiam się, że będzie pan musiał zapłacić gotówką, bo przekroczył pan limit na koncie karty kredytowej.[k]: No to skoczę do banku tu obok i przyniosę gotówkę zanim wasz kierowca dostarczy pizzę.[o]: Pańskie konto czekowe, również jest już wyczerpane.[k]: Nieważne. Po prostu przyślijcie pizzę, mam już gotówkę gotową. Jak długo to zajmie ?[o]: Obawiam się, że około 45 minut, gdyż mamy teraz dużo zamówień. Chyba, że jeśli chce panjechać po gotówkę, to po drodze sam pan podjedzie po zamówienie. Jednakże wożenie pizzy motocyklem może być ryzykowne.[k]: Skąd u diabła pan wie, że jeżdżę na motorze ?![o]: Pisze tutaj, że oczekuje się na pana z pierwszą wpłatą na samochód. Ale motocykl ma pan już spłacony.[k]: !!#@#^&_@!![o]: Radzę uważać co pan mówi. Ma pan już przecież kolegium za obrażenie policjanta w lipcu 2006 roku oraz wyrok za opowiedzenie nietolerancyjnego dowcipu o nekrofilach.[k]: (Milczenie)[o]: Czy chce pan coś jeszcze ?[k]: Tak, mam kupon na darmowe dwa litry coli.[o]: Przykro mi, proszę pana, ale nasz regulamin zabrania podawania coli cukrzykom.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 08.06.2005 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 dzien doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 08.06.2005 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Kasztanko, czy już Ci pierwszy ząbek wyrósł? PIotrus ma 2miesiace nie ma jeszcze zabka ))))) A Dora ma już 6 i boleśnie gryzie To zdjęcie kasownika juz jest przeterminowane http://foto.onet.pl/upload/1/66/_467342_n.jpg Ale fajna ta Twoja Dorcia!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 08.06.2005 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Czesc Kasztanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 08.06.2005 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Heloo wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 08.06.2005 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Fizyk całkiem niezłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 08.06.2005 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Fizyk całkiem niezłe Samo życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 08.06.2005 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Fizyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 08.06.2005 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Fizyk Oooo - widzę że Kasi się polepszył humor!!!! Nawet nie wiesz jak się cieszę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.06.2005 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 dzien doberek Cześć! I gratulacje z okazji rocznicy pobytu na forum. http://www.niebieska.com/fotki/wyslij/bukiety/095_oczaruj_ja.jpg Szkoda, że omineła mnie impreza... A może coś zostało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 08.06.2005 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Qrcze dawajcie porady dla Soniki, po telefonowała do mnie, że z jej kompem kicha totalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 08.06.2005 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Heloo wszystkim Helo i Kasztance również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.06.2005 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 W temacie Soniki optowałbym za wgraniem windows od nowa... Jak ktos nie jest informatykiem, to takie grzebanie może spowodować, że już nic nie da sie na kompie zrobić.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 08.06.2005 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 dzien doberek Cześć! I gratulacje z okazji rocznicy pobytu na forum. http://www.niebieska.com/fotki/wyslij/bukiety/095_oczaruj_ja.jpg Szkoda, że omineła mnie impreza... A może coś zostało? Aj, no właśnie - gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.06.2005 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Qrcze dawajcie porady dla Soniki, po telefonowała do mnie, że z jej kompem kicha totalna uruchomić setup z cd z instalką windows. A potem nie przekopiowywać istniejących ustawień windows. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts