stukpuk 07.07.2008 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Ja to lubię romantyczne spacery po plaży, zwierzęta i konie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 07.07.2008 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Chyba spłoszyła mi się ptaszyna ..........może niepotrzebnie pytałem o wiek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 07.07.2008 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Chyba spłoszyła mi się ptaszyna ..........może niepotrzebnie pytałem o wiek? NO SORKI, WYWALIŁO MNIE Z KOMPA STRAŻAK, TO PEWNIE JESTEŚ WYSOKI I MUSKULARNY NO WESPRZEĆ SIĘ NA TAKIM RAMIENIU , EHHHHHHHH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 07.07.2008 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Chyba spłoszyła mi się ptaszyna ..........może niepotrzebnie pytałem o wiek? NO SORKI, WYWALIŁO MNIE Z KOMPA STRAŻAK, TO PEWNIE JESTEŚ WYSOKI I MUSKULARNY NO WESPRZEĆ SIĘ NA TAKIM RAMIENIU , EHHHHHHHH No pewnie!! I kaloryfer mam na klacie Już myślałem, że mnie nie lubisz i nie wiesz jak ze mną zerwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 07.07.2008 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Chyba spłoszyła mi się ptaszyna ..........może niepotrzebnie pytałem o wiek? NO SORKI, WYWALIŁO MNIE Z KOMPA STRAŻAK, TO PEWNIE JESTEŚ WYSOKI I MUSKULARNY NO WESPRZEĆ SIĘ NA TAKIM RAMIENIU , EHHHHHHHH No pewnie!! I kaloryfer mam na klacie Już myślałem, że mnie nie lubisz i nie wiesz jak ze mną zerwać ALEŻ SKĄD LUBIĘ PROWADZIĆ TAKIE INTELIGENTNE ROZMOWY A ILE TAKI STRAŻAK ZARABIA ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 07.07.2008 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Chyba spłoszyła mi się ptaszyna ..........może niepotrzebnie pytałem o wiek? NO SORKI, WYWALIŁO MNIE Z KOMPA STRAŻAK, TO PEWNIE JESTEŚ WYSOKI I MUSKULARNY NO WESPRZEĆ SIĘ NA TAKIM RAMIENIU , EHHHHHHHH No pewnie!! I kaloryfer mam na klacie Już myślałem, że mnie nie lubisz i nie wiesz jak ze mną zerwać ALEŻ SKĄD LUBIĘ PROWADZIĆ TAKIE INTELIGENTNE ROZMOWY A ILE TAKI STRAŻAK ZARABIA ??? Ja mam 3000zł, więc nie jest źle I pomagam słbszym i starszym. Często ściągam małe kotki z dachu A Ty czym się zajmujesz piękna nieznajoma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.07.2008 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Chyba spłoszyła mi się ptaszyna ..........może niepotrzebnie pytałem o wiek? NO SORKI, WYWALIŁO MNIE Z KOMPA STRAŻAK, TO PEWNIE JESTEŚ WYSOKI I MUSKULARNY NO WESPRZEĆ SIĘ NA TAKIM RAMIENIU , EHHHHHHHH No pewnie!! I kaloryfer mam na klacie Już myślałem, że mnie nie lubisz i nie wiesz jak ze mną zerwać Ale kaloryfer to się powinno miec na brzuchu - przepraszam - dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 07.07.2008 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Chyba spłoszyła mi się ptaszyna ..........może niepotrzebnie pytałem o wiek? NO SORKI, WYWALIŁO MNIE Z KOMPA STRAŻAK, TO PEWNIE JESTEŚ WYSOKI I MUSKULARNY NO WESPRZEĆ SIĘ NA TAKIM RAMIENIU , EHHHHHHHH No pewnie!! I kaloryfer mam na klacie Już myślałem, że mnie nie lubisz i nie wiesz jak ze mną zerwać Ale kaloryfer to się powinno miec na brzuchu - przepraszam - dobry wieczór Wiem, ale ja mam taki wielki ,że się nie zmieścił na samym brzuchu......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 07.07.2008 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Chyba spłoszyła mi się ptaszyna ..........może niepotrzebnie pytałem o wiek? NO SORKI, WYWALIŁO MNIE Z KOMPA STRAŻAK, TO PEWNIE JESTEŚ WYSOKI I MUSKULARNY NO WESPRZEĆ SIĘ NA TAKIM RAMIENIU , EHHHHHHHH No pewnie!! I kaloryfer mam na klacie Już myślałem, że mnie nie lubisz i nie wiesz jak ze mną zerwać ALEŻ SKĄD LUBIĘ PROWADZIĆ TAKIE INTELIGENTNE ROZMOWY A ILE TAKI STRAŻAK ZARABIA ??? Ja mam 3000zł, więc nie jest źle I pomagam słbszym i starszym. Często ściągam małe kotki z dachu A Ty czym się zajmujesz piękna nieznajoma? JESTEM MODELKĄ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 07.07.2008 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 (ATRAKCYJNY STRAŻAK Z KALORYFERKIEM ) http://www.odchudzanie.yoyo.pl/img/nadwaga.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 07.07.2008 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Chyba spłoszyła mi się ptaszyna ..........może niepotrzebnie pytałem o wiek? NO SORKI, WYWALIŁO MNIE Z KOMPA STRAŻAK, TO PEWNIE JESTEŚ WYSOKI I MUSKULARNY NO WESPRZEĆ SIĘ NA TAKIM RAMIENIU , EHHHHHHHH No pewnie!! I kaloryfer mam na klacie Już myślałem, że mnie nie lubisz i nie wiesz jak ze mną zerwać Ale kaloryfer to się powinno miec na brzuchu - przepraszam - dobry wieczór WITAJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 07.07.2008 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 (ATRAKCYJNA BLONDYNKA) http://www.24opole.pl/fotki/humor/100.100.2006.12.06_anoreksja.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 07.07.2008 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Chyba spłoszyła mi się ptaszyna ..........może niepotrzebnie pytałem o wiek? NO SORKI, WYWALIŁO MNIE Z KOMPA STRAŻAK, TO PEWNIE JESTEŚ WYSOKI I MUSKULARNY NO WESPRZEĆ SIĘ NA TAKIM RAMIENIU , EHHHHHHHH No pewnie!! I kaloryfer mam na klacie Już myślałem, że mnie nie lubisz i nie wiesz jak ze mną zerwać ALEŻ SKĄD LUBIĘ PROWADZIĆ TAKIE INTELIGENTNE ROZMOWY A ILE TAKI STRAŻAK ZARABIA ??? Ja mam 3000zł, więc nie jest źle I pomagam słbszym i starszym. Często ściągam małe kotki z dachu A Ty czym się zajmujesz piękna nieznajoma? JESTEM MODELKĄ To pewnie masz super figurkę i nie możesz się opedzić od facetów! Ale z rozmowy wnioskuję , że nie jesteś taką głupią blondynką z kawałow! Wiem, że to pierwsza randka internetowa, ale jakie masz wymiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 07.07.2008 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Chyba spłoszyła mi się ptaszyna ..........może niepotrzebnie pytałem o wiek? NO SORKI, WYWALIŁO MNIE Z KOMPA STRAŻAK, TO PEWNIE JESTEŚ WYSOKI I MUSKULARNY NO WESPRZEĆ SIĘ NA TAKIM RAMIENIU , EHHHHHHHH No pewnie!! I kaloryfer mam na klacie Już myślałem, że mnie nie lubisz i nie wiesz jak ze mną zerwać ALEŻ SKĄD LUBIĘ PROWADZIĆ TAKIE INTELIGENTNE ROZMOWY A ILE TAKI STRAŻAK ZARABIA ??? Ja mam 3000zł, więc nie jest źle I pomagam słbszym i starszym. Często ściągam małe kotki z dachu A Ty czym się zajmujesz piękna nieznajoma? JESTEM MODELKĄ To pewnie masz super figurkę i nie możesz się opedzić od facetów! Ale z rozmowy wnioskuję , że nie jesteś taką głupią blondynką z kawałow! Wiem, że to pierwsza randka internetowa, ale jakie masz wymiary? 90/70/90 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 07.07.2008 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 WIEM,ZE MOJE WYMIARY MOGĄ POBUDZIĆ TWOJE ZMYSŁY,ALE DOŁÓŻ DO TEGO PIĘKNĄ OPALENIZNĘ - ZOBACZYSZ CAŁOŚĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 07.07.2008 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Chyba spłoszyła mi się ptaszyna ..........może niepotrzebnie pytałem o wiek? NO SORKI, WYWALIŁO MNIE Z KOMPA STRAŻAK, TO PEWNIE JESTEŚ WYSOKI I MUSKULARNY NO WESPRZEĆ SIĘ NA TAKIM RAMIENIU , EHHHHHHHH No pewnie!! I kaloryfer mam na klacie Już myślałem, że mnie nie lubisz i nie wiesz jak ze mną zerwać ALEŻ SKĄD LUBIĘ PROWADZIĆ TAKIE INTELIGENTNE ROZMOWY A ILE TAKI STRAŻAK ZARABIA ??? Ja mam 3000zł, więc nie jest źle I pomagam słbszym i starszym. Często ściągam małe kotki z dachu A Ty czym się zajmujesz piękna nieznajoma? JESTEM MODELKĄ To pewnie masz super figurkę i nie możesz się opedzić od facetów! Ale z rozmowy wnioskuję , że nie jesteś taką głupią blondynką z kawałow! Wiem, że to pierwsza randka internetowa, ale jakie masz wymiary? 90/70/90 Fiu fiu Tylko pozazdrościć! Matka natura zadbła widzę o wszystko! Musisz koniecznie przyjechać do mnie nad morze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 07.07.2008 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 JAK ODSTRESOWUJESZ SIĘ PO PRACY ???? PIĘKNY STRAŻAKU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 07.07.2008 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Chyba spłoszyła mi się ptaszyna ..........może niepotrzebnie pytałem o wiek? NO SORKI, WYWALIŁO MNIE Z KOMPA STRAŻAK, TO PEWNIE JESTEŚ WYSOKI I MUSKULARNY NO WESPRZEĆ SIĘ NA TAKIM RAMIENIU , EHHHHHHHH No pewnie!! I kaloryfer mam na klacie Już myślałem, że mnie nie lubisz i nie wiesz jak ze mną zerwać ALEŻ SKĄD LUBIĘ PROWADZIĆ TAKIE INTELIGENTNE ROZMOWY A ILE TAKI STRAŻAK ZARABIA ??? Ja mam 3000zł, więc nie jest źle I pomagam słbszym i starszym. Często ściągam małe kotki z dachu A Ty czym się zajmujesz piękna nieznajoma? JESTEM MODELKĄ To pewnie masz super figurkę i nie możesz się opedzić od facetów! Ale z rozmowy wnioskuję , że nie jesteś taką głupią blondynką z kawałow! Wiem, że to pierwsza randka internetowa, ale jakie masz wymiary? 90/70/90 Fiu fiu Tylko pozazdrościć! Matka natura zadbła widzę o wszystko! Musisz koniecznie przyjechać do mnie nad morze NO WIESZ,ALE JA SIE OPALAM BEZ NICZEGO NIE BEDZIĘ cI TO PRZESZKADZAC ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 07.07.2008 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 WIEM,ZE MOJE WYMIARY MOGĄ POBUDZIĆ TWOJE ZMYSŁY,ALE DOŁÓŻ DO TEGO PIĘKNĄ OPALENIZNĘ - ZOBACZYSZ CAŁOŚĆ Ja dołożyłem jeszcze swoją wyobraźnię i gotowe A gdzie się tak piekana nieznajoma opaliła? I to bez białych plam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 07.07.2008 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 JAK ODSTRESOWUJESZ SIĘ PO PRACY ???? PIĘKNY STRAŻAKU Uprawiam pływanie i jazdę rowerem Muszę trzymać formę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts