stukpuk 07.07.2008 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Chyba spłoszyła mi się ptaszyna ..........może niepotrzebnie pytałem o wiek? NO SORKI, WYWALIŁO MNIE Z KOMPA STRAŻAK, TO PEWNIE JESTEŚ WYSOKI I MUSKULARNY NO WESPRZEĆ SIĘ NA TAKIM RAMIENIU , EHHHHHHHH No pewnie!! I kaloryfer mam na klacie Już myślałem, że mnie nie lubisz i nie wiesz jak ze mną zerwać ALEŻ SKĄD LUBIĘ PROWADZIĆ TAKIE INTELIGENTNE ROZMOWY A ILE TAKI STRAŻAK ZARABIA ??? Ja mam 3000zł, więc nie jest źle I pomagam słbszym i starszym. Często ściągam małe kotki z dachu A Ty czym się zajmujesz piękna nieznajoma? JESTEM MODELKĄ To pewnie masz super figurkę i nie możesz się opedzić od facetów! Ale z rozmowy wnioskuję , że nie jesteś taką głupią blondynką z kawałow! Wiem, że to pierwsza randka internetowa, ale jakie masz wymiary? 90/70/90 Fiu fiu Tylko pozazdrościć! Matka natura zadbła widzę o wszystko! Musisz koniecznie przyjechać do mnie nad morze NO WIESZ,ALE JA SIE OPALAM BEZ NICZEGO NIE BEDZIĘ cI TO PRZESZKADZAC ? Nic a nic, poszykamy ustronnej wydmy na dzikiej plaży.......nikt nas nie znajdzie .....tylko słońce Tylko kajdanki wezmę............żeby trzymać łapki przy sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 07.07.2008 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 WIEM,ZE MOJE WYMIARY MOGĄ POBUDZIĆ TWOJE ZMYSŁY,ALE DOŁÓŻ DO TEGO PIĘKNĄ OPALENIZNĘ - ZOBACZYSZ CAŁOŚĆ Ja dołożyłem jeszcze swoją wyobraźnię i gotowe A gdzie się tak piekana nieznajoma opaliła? I to bez białych plam? NA SOLARIUM TURBO JA TEŻ DBAM O SWOJA FIGURĘ, NAJBARDZIEJ LUBIE CIĘŻAKI NA SIŁOWNI http://miood.pl/blog/wp-content/uploads/2007/12/onegrip2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.07.2008 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Chyba spłoszyła mi się ptaszyna ..........może niepotrzebnie pytałem o wiek? NO SORKI, WYWALIŁO MNIE Z KOMPA STRAŻAK, TO PEWNIE JESTEŚ WYSOKI I MUSKULARNY NO WESPRZEĆ SIĘ NA TAKIM RAMIENIU , EHHHHHHHH No pewnie!! I kaloryfer mam na klacie Już myślałem, że mnie nie lubisz i nie wiesz jak ze mną zerwać Ale kaloryfer to się powinno miec na brzuchu - przepraszam - dobry wieczór Wiem, ale ja mam taki wielki ,że się nie zmieścił na samym brzuchu......... Na klacie jak rozumiem wystają żebra :) To i tak nieźle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 07.07.2008 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Chyba spłoszyła mi się ptaszyna ..........może niepotrzebnie pytałem o wiek? NO SORKI, WYWALIŁO MNIE Z KOMPA STRAŻAK, TO PEWNIE JESTEŚ WYSOKI I MUSKULARNY NO WESPRZEĆ SIĘ NA TAKIM RAMIENIU , EHHHHHHHH No pewnie!! I kaloryfer mam na klacie Już myślałem, że mnie nie lubisz i nie wiesz jak ze mną zerwać ALEŻ SKĄD LUBIĘ PROWADZIĆ TAKIE INTELIGENTNE ROZMOWY A ILE TAKI STRAŻAK ZARABIA ??? Ja mam 3000zł, więc nie jest źle I pomagam słbszym i starszym. Często ściągam małe kotki z dachu A Ty czym się zajmujesz piękna nieznajoma? JESTEM MODELKĄ To pewnie masz super figurkę i nie możesz się opedzić od facetów! Ale z rozmowy wnioskuję , że nie jesteś taką głupią blondynką z kawałow! Wiem, że to pierwsza randka internetowa, ale jakie masz wymiary? 90/70/90 Fiu fiu Tylko pozazdrościć! Matka natura zadbła widzę o wszystko! Musisz koniecznie przyjechać do mnie nad morze NO WIESZ,ALE JA SIE OPALAM BEZ NICZEGO NIE BEDZIĘ cI TO PRZESZKADZAC ? Nic a nic, poszykamy ustronnej wydmy na dzikiej plaży.......nikt nas nie znajdzie .....tylko słońce Tylko kajdanki wezmę............żeby trzymać łapki przy sobie [/quote:ff84ff4b66] KAJDANKI MOGĄ BYĆ LUBIĘ TYLKO WIESZ JA JESTEM PORZĄDNA, NA PIERWSZEJ RANDCE SIĘ NIE CAŁUJĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 07.07.2008 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 WIEM,ZE MOJE WYMIARY MOGĄ POBUDZIĆ TWOJE ZMYSŁY,ALE DOŁÓŻ DO TEGO PIĘKNĄ OPALENIZNĘ - ZOBACZYSZ CAŁOŚĆ Ja dołożyłem jeszcze swoją wyobraźnię i gotowe A gdzie się tak piekana nieznajoma opaliła? I to bez białych plam? NA SOLARIUM TURBO JA TEŻ DBAM O SWOJA FIGURĘ, NAJBARDZIEJ LUBIE CIĘŻAKI NA SIŁOWNI http://miood.pl/blog/wp-content/uploads/2007/12/onegrip2.jpg A nie lepiej naturalnie się opalić? W ruchu Figurka palce lizać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 07.07.2008 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 WIEM,ZE MOJE WYMIARY MOGĄ POBUDZIĆ TWOJE ZMYSŁY,ALE DOŁÓŻ DO TEGO PIĘKNĄ OPALENIZNĘ - ZOBACZYSZ CAŁOŚĆ Ja dołożyłem jeszcze swoją wyobraźnię i gotowe A gdzie się tak piekana nieznajoma opaliła? I to bez białych plam? NA SOLARIUM TURBO JA TEŻ DBAM O SWOJA FIGURĘ, NAJBARDZIEJ LUBIE CIĘŻAKI NA SIŁOWNI http://miood.pl/blog/wp-content/uploads/2007/12/onegrip2.jpg A nie lepiej naturalnie się opalić? W ruchu Figurka palce lizać NO PRZECIEŻ BĘDZIEMY ĆWICZYĆ NA PLAŻY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 07.07.2008 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Chyba spłoszyła mi się ptaszyna ..........może niepotrzebnie pytałem o wiek? NO SORKI, WYWALIŁO MNIE Z KOMPA STRAŻAK, TO PEWNIE JESTEŚ WYSOKI I MUSKULARNY NO WESPRZEĆ SIĘ NA TAKIM RAMIENIU , EHHHHHHHH No pewnie!! I kaloryfer mam na klacie Już myślałem, że mnie nie lubisz i nie wiesz jak ze mną zerwać Ale kaloryfer to się powinno miec na brzuchu - przepraszam - dobry wieczór Wiem, ale ja mam taki wielki ,że się nie zmieścił na samym brzuchu......... Na klacie jak rozumiem wystają żebra :) To i tak nieźle NO PROSZĘ ODRAZU WIDAĆ,ŻE BRUNETKA TAKA ŻADLI JAK OSA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 07.07.2008 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 WIEM,ZE MOJE WYMIARY MOGĄ POBUDZIĆ TWOJE ZMYSŁY,ALE DOŁÓŻ DO TEGO PIĘKNĄ OPALENIZNĘ - ZOBACZYSZ CAŁOŚĆ Ja dołożyłem jeszcze swoją wyobraźnię i gotowe A gdzie się tak piekana nieznajoma opaliła? I to bez białych plam? NA SOLARIUM TURBO JA TEŻ DBAM O SWOJA FIGURĘ, NAJBARDZIEJ LUBIE CIĘŻAKI NA SIŁOWNI http://miood.pl/blog/wp-content/uploads/2007/12/onegrip2.jpg A nie lepiej naturalnie się opalić? W ruchu Figurka palce lizać NO PRZECIEŻ BĘDZIEMY ĆWICZYĆ NA PLAŻY Tylko pogode zmówię. I poszukać muszę parawanik plażowy, żeby ćwiczącym nie przeszkadzali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 07.07.2008 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Chyba spłoszyła mi się ptaszyna ..........może niepotrzebnie pytałem o wiek? NO SORKI, WYWALIŁO MNIE Z KOMPA STRAŻAK, TO PEWNIE JESTEŚ WYSOKI I MUSKULARNY NO WESPRZEĆ SIĘ NA TAKIM RAMIENIU , EHHHHHHHH No pewnie!! I kaloryfer mam na klacie Już myślałem, że mnie nie lubisz i nie wiesz jak ze mną zerwać Ale kaloryfer to się powinno miec na brzuchu - przepraszam - dobry wieczór Wiem, ale ja mam taki wielki ,że się nie zmieścił na samym brzuchu......... Na klacie jak rozumiem wystają żebra :) To i tak nieźle NO PROSZĘ ODRAZU WIDAĆ,ŻE BRUNETKA TAKA ŻADLI JAK OSA Zazdrosna!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.07.2008 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 NO PROSZĘ ODRAZU WIDAĆ,ŻE BRUNETKA TAKA ŻADLI JAK OSA Ale dla niepoznaki się farbuje na blond Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 07.07.2008 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 WIEM,ZE MOJE WYMIARY MOGĄ POBUDZIĆ TWOJE ZMYSŁY,ALE DOŁÓŻ DO TEGO PIĘKNĄ OPALENIZNĘ - ZOBACZYSZ CAŁOŚĆ Ja dołożyłem jeszcze swoją wyobraźnię i gotowe A gdzie się tak piekana nieznajoma opaliła? I to bez białych plam? NA SOLARIUM TURBO JA TEŻ DBAM O SWOJA FIGURĘ, NAJBARDZIEJ LUBIE CIĘŻAKI NA SIŁOWNI http://miood.pl/blog/wp-content/uploads/2007/12/onegrip2.jpg A nie lepiej naturalnie się opalić? W ruchu Figurka palce lizać NO PRZECIEŻ BĘDZIEMY ĆWICZYĆ NA PLAŻY Tylko pogode zmówię. I poszukać muszę parawanik plażowy, żeby ćwiczącym nie przeszkadzali A JA OLEJEK KUPIĘ DO SMAROWANIA PLECKÓW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.07.2008 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Zazdrosna!!!!! Yyyyyyyyyyyyy racyj nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 07.07.2008 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Chyba spłoszyła mi się ptaszyna ..........może niepotrzebnie pytałem o wiek? NO SORKI, WYWALIŁO MNIE Z KOMPA STRAŻAK, TO PEWNIE JESTEŚ WYSOKI I MUSKULARNY NO WESPRZEĆ SIĘ NA TAKIM RAMIENIU , EHHHHHHHH No pewnie!! I kaloryfer mam na klacie Już myślałem, że mnie nie lubisz i nie wiesz jak ze mną zerwać ALEŻ SKĄD LUBIĘ PROWADZIĆ TAKIE INTELIGENTNE ROZMOWY A ILE TAKI STRAŻAK ZARABIA ??? Ja mam 3000zł, więc nie jest źle I pomagam słbszym i starszym. Często ściągam małe kotki z dachu A Ty czym się zajmujesz piękna nieznajoma? JESTEM MODELKĄ To pewnie masz super figurkę i nie możesz się opedzić od facetów! Ale z rozmowy wnioskuję , że nie jesteś taką głupią blondynką z kawałow! Wiem, że to pierwsza randka internetowa, ale jakie masz wymiary? 90/70/90 Fiu fiu Tylko pozazdrościć! Matka natura zadbła widzę o wszystko! Musisz koniecznie przyjechać do mnie nad morze NO WIESZ,ALE JA SIE OPALAM BEZ NICZEGO NIE BEDZIĘ cI TO PRZESZKADZAC ? Nic a nic, poszykamy ustronnej wydmy na dzikiej plaży.......nikt nas nie znajdzie .....tylko słońce Tylko kajdanki wezmę............żeby trzymać łapki przy sobie [/quote:941ac8ff5a] KAJDANKI MOGĄ BYĆ LUBIĘ TYLKO WIESZ JA JESTEM PORZĄDNA, NA PIERWSZEJ RANDCE SIĘ NIE CAŁUJĘ [/quote:941ac8ff5a] Ja też mam zasady i możemy ominąć całowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.07.2008 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Nie zapomnijcie o lodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 07.07.2008 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 NO PROSZĘ ODRAZU WIDAĆ,ŻE BRUNETKA TAKA ŻADLI JAK OSA Ale dla niepoznaki się farbuje na blond FUJJ, FARBOWANA BLONDYNKA MĘŻCZYZNI WOLĄ DELIKATNE, NATURALNE I MĄDRE BLONDYNKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 07.07.2008 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Zazdrosna!!!!! Yyyyyyyyyyyyy racyj nie Tylko brunetka by tak odpisała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 07.07.2008 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Zazdrosna!!!!! Yyyyyyyyyyyyy racyj nie ALEŻ TAK,ZARAZ WIDAĆ ,ZE LUBISZ STRAŻAKÓW ALE MÓJ CI ON Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 07.07.2008 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Zazdrosna!!!!! Yyyyyyyyyyyyy racyj nie Tylko brunetka by tak odpisała NO OOO, BRUNETKI SA USZCZYPLIWE I ZABORCZE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 07.07.2008 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 NO PROSZĘ ODRAZU WIDAĆ,ŻE BRUNETKA TAKA ŻADLI JAK OSA Ale dla niepoznaki się farbuje na blond FUJJ, FARBOWANA BLONDYNKA MĘŻCZYZNI WOLĄ DELIKATNE, NATURALNE I MĄDRE BLONDYNKI O tak!!!!! Piękan nieznajoma dobrze prawi. Lubię naturalną urodę kobiet, z ich wadmi i zaletami. Sylikonowi mówimy stanowcze NIE!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 07.07.2008 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Zazdrosna!!!!! Yyyyyyyyyyyyy racyj nie Tylko brunetka by tak odpisała NO OOO, BRUNETKI SA USZCZYPLIWE I ZABORCZE I nie rozumieją ślepej miłości. Musimy uważać żeby nie zniszczyła tego co nas łączy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts