stukpuk 10.07.2008 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 nie podniecaj sie nalesnik na pewno jest bezkofeinowa A ja sobie pozwoliłem wyobrazić taką samą fotkę z murzynką Ciekawe jakby wyglądała? Czarno to widzę......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.07.2008 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 nie podniecaj sie nalesnik na pewno jest bezkofeinowa A ja sobie pozwoliłem wyobrazić taką samą fotkę z murzynką Ciekawe jakby wyglądała? Czarno to widzę......... trza byloby dodac smietanki chyba ......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.07.2008 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 nie podniecaj sie nalesnik na pewno jest bezkofeinowa , ano chyba że taka nie przejmuj sie .... ale ma wielkie serce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 10.07.2008 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 nie podniecaj sie nalesnik na pewno jest bezkofeinowa A ja sobie pozwoliłem wyobrazić taką samą fotkę z murzynką Ciekawe jakby wyglądała? Czarno to widzę......... trza byloby dodac smietanki chyba ......... Koniecznie!!!! I musiałaby otworzyć oczy żeby było widać gdzie góra, a gdzie dól...... Bo po samym układzie piersi to tak ciężko się połapć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.07.2008 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 nie podniecaj sie nalesnik na pewno jest bezkofeinowa A ja sobie pozwoliłem wyobrazić taką samą fotkę z murzynką Ciekawe jakby wyglądała? Czarno to widzę......... trza byloby dodac smietanki chyba ......... Koniecznie!!!! I musiałaby otworzyć oczy żeby było widać gdzie góra, a gdzie dól...... Bo po samym układzie piersi to tak ciężko się połapć jakie piersi ??? serce sie liczy stuczku !!! serce !!!! a nie jakies tam...filety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 10.07.2008 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 nie podniecaj sie nalesnik na pewno jest bezkofeinowa A ja sobie pozwoliłem wyobrazić taką samą fotkę z murzynką Ciekawe jakby wyglądała? Czarno to widzę......... trza byloby dodac smietanki chyba ......... Koniecznie!!!! I musiałaby otworzyć oczy żeby było widać gdzie góra, a gdzie dól...... Bo po samym układzie piersi to tak ciężko się połapć jakie piersi ??? serce sie liczy stuczku !!! serce !!!! a nie jakies tam...filety E tammmm Dobry filet nie jest zły! Tylko żeby z młodej foczki był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.07.2008 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 nie podniecaj sie nalesnik na pewno jest bezkofeinowa A ja sobie pozwoliłem wyobrazić taką samą fotkę z murzynką Ciekawe jakby wyglądała? Czarno to widzę......... trza byloby dodac smietanki chyba ......... Koniecznie!!!! I musiałaby otworzyć oczy żeby było widać gdzie góra, a gdzie dól...... Bo po samym układzie piersi to tak ciężko się połapć jakie piersi ??? serce sie liczy stuczku !!! serce !!!! a nie jakies tam...filety E tammmm Dobry filet nie jest zły! Tylko żeby z młodej foczki był mlody jeszcze jestes i glupi to masz wybaczone dojrzejesz, poznasz zycie ........zmienisz gust ..... i serduszkiem nie pogardzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 10.07.2008 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Bry Ładna kawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.07.2008 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 czesc majeczka nie wytrzymam !!!! zaraz wsiade w autobus i kogos zabije !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 10.07.2008 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 czesc majeczka nie wytrzymam !!!! zaraz wsiade w autobus i kogos zabije !!!! żeby było "zaraz" to musialabyś wsiąść chyba w miejski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.07.2008 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 czesc majeczka nie wytrzymam !!!! zaraz wsiade w autobus i kogos zabije !!!! żeby było "zaraz" to musialabyś wsiąść chyba w miejski w miejski , miejski dobrze , ze mieszkam "na dworcu" to i blisko bede miala nie wiecie jakie warunki sa w niemieckich celach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 10.07.2008 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 czesc majeczka nie wytrzymam !!!! zaraz wsiade w autobus i kogos zabije !!!! żeby było "zaraz" to musialabyś wsiąść chyba w miejski w miejski , miejski dobrze , ze mieszkam "na dworcu" to i blisko bede miala nie wiecie jakie warunki sa w niemieckich celach ? napewno wiecej miejsca niż w polskich. Powierzchnia życiowa nie jest zła. Ale czy dadzą Ci net Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.07.2008 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 czesc majeczka nie wytrzymam !!!! zaraz wsiade w autobus i kogos zabije !!!! żeby było "zaraz" to musialabyś wsiąść chyba w miejski w miejski , miejski dobrze , ze mieszkam "na dworcu" to i blisko bede miala nie wiecie jakie warunki sa w niemieckich celach ? napewno wiecej miejsca niż w polskich. Powierzchnia życiowa nie jest zła. Ale czy dadzą Ci net ot i tu tkwi problem wobec tego odchodze od froscha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 10.07.2008 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 czesc majeczka nie wytrzymam !!!! zaraz wsiade w autobus i kogos zabije !!!! żeby było "zaraz" to musialabyś wsiąść chyba w miejski w miejski , miejski dobrze , ze mieszkam "na dworcu" to i blisko bede miala nie wiecie jakie warunki sa w niemieckich celach ? napewno wiecej miejsca niż w polskich. Powierzchnia życiowa nie jest zła. Ale czy dadzą Ci net ot i tu tkwi problem wobec tego odchodze od froscha daleko? Cos czuję, że zaraz na niego rzuci się płeć piekna........... Więc raczej miej go na oku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.07.2008 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 czesc majeczka nie wytrzymam !!!! zaraz wsiade w autobus i kogos zabije !!!! żeby było "zaraz" to musialabyś wsiąść chyba w miejski w miejski , miejski dobrze , ze mieszkam "na dworcu" to i blisko bede miala nie wiecie jakie warunki sa w niemieckich celach ? napewno wiecej miejsca niż w polskich. Powierzchnia życiowa nie jest zła. Ale czy dadzą Ci net ot i tu tkwi problem wobec tego odchodze od froscha daleko? Cos czuję, że zaraz na niego rzuci się płeć piekna........... Więc raczej miej go na oku tyz prowda sedno sprawy tkwi w tym , ze frosch zbyt latwo ulega swojemu kuzynowi (ktorego wlasnie zamierzalam zabic ) ,potem sie denerwuje , bo ten robi durne afery , a wszystko odbija sie na mnie , bo nie znosze , kiedy Frosch jest wkurzony zagrozilam wiec lubemu, ze jesli jeszcze raz zechce zrobic niedoszlemu denatowi jakas przysluge to odchodze !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 10.07.2008 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Cześć dziewczyny i chłopaki U mnie zaczyna się "wielkie odliczanie", bo to już 9 lipca... u mnie też bo 14 sierpnia pp-masz wszystko dopiete ? Ew-ka, większość rzeczy jest już gotowa i ustalona. Dziś jadę mierzyć suknię i buty, przymiarka i dopasowywanie. Zostały mi do zamówienia podziękowania, kotyliony itp i sprawy związane z przeniesieniem ślubu do innego kościoła niż moja parafia. I wciąż nie mam ustalonej listy gości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 10.07.2008 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Wstajemy wstajemy!!!!!!!!!! pracujemy, pracujemy ;) pracowac w ..lozku ????? w moim wieku ???? racja. o tej godzinie w łóżku się nie pracuje... w żadnym wieku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 10.07.2008 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 WITANKO CO TU DZIŚ TAK NERWOWO ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 10.07.2008 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 I przez dwie godziny nikogo nie było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 10.07.2008 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 ew-unialaduj ten aparat i pochwal sie emulsja ? oto mała probka http://images23.fotosik.pl/244/d945ac6e8b983b18m.gifhttp://images24.fotosik.pl/245/a1e43d5d49c54945m.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts