stukpuk 13.07.2008 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2008 Witam i ja, właśnie obciążyłem się obiadkiem i nic mi się nie chce NO PROSZĘ , POOBIEDNIE NYGUSTWO Prawie 2 godziny mineło, a mi dalej nic sie nie chce czyżby obiadek zalgał dalej? TO MOŻE NA ROWEREK ? Nie mam rowerka A JA JUZ MAM I WCZORAJ BYŁA PIERWSZA JAZDA TROCHĘ MNIE D...A BOLAŁA Ja też bym chciał nowy rowerek!! Mógłbym wtedy trochę schuść To wieczorem mąż pewnie zrobił masażyk i nie bolała..... JA ROWER POŻYCZYŁAM NA M-C JAK MI SIĘ SPODOBA TO SOBIE KUPIĘ Ja tam lubę śmigać rowerkiem (zboczenie z Holandii), tylko drogi nie przystosowane i strach ulicą śmigać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 13.07.2008 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2008 Witam i ja, właśnie obciążyłem się obiadkiem i nic mi się nie chce NO PROSZĘ , POOBIEDNIE NYGUSTWO Prawie 2 godziny mineło, a mi dalej nic sie nie chce czyżby obiadek zalgał dalej? TO MOŻE NA ROWEREK ? Nie mam rowerka A JA JUZ MAM I WCZORAJ BYŁA PIERWSZA JAZDA TROCHĘ MNIE D...A BOLAŁA Ja też bym chciał nowy rowerek!! Mógłbym wtedy trochę schuść To wieczorem mąż pewnie zrobił masażyk i nie bolała..... JA ROWER POŻYCZYŁAM NA M-C JAK MI SIĘ SPODOBA TO SOBIE KUPIĘ Ja tam lubę śmigać rowerkiem (zboczenie z Holandii), tylko drogi nie przystosowane i strach ulicą śmigać. FAJNIE JEST MOŻE WRÓĆ DO TEGO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 13.07.2008 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2008 Witam i ja, właśnie obciążyłem się obiadkiem i nic mi się nie chce NO PROSZĘ , POOBIEDNIE NYGUSTWO Prawie 2 godziny mineło, a mi dalej nic sie nie chce czyżby obiadek zalgał dalej? TO MOŻE NA ROWEREK ? Nie mam rowerka A JA JUZ MAM I WCZORAJ BYŁA PIERWSZA JAZDA TROCHĘ MNIE D...A BOLAŁA Ja też bym chciał nowy rowerek!! Mógłbym wtedy trochę schuść To wieczorem mąż pewnie zrobił masażyk i nie bolała..... JA ROWER POŻYCZYŁAM NA M-C JAK MI SIĘ SPODOBA TO SOBIE KUPIĘ Ja tam lubę śmigać rowerkiem (zboczenie z Holandii), tylko drogi nie przystosowane i strach ulicą śmigać. FAJNIE JEST MOŻE WRÓĆ DO TEGO Chyba nie będzie wyjścia, żonce też maży się rower Wszędzie się wcisnę, a z domu na budowę mam tylko 9km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 13.07.2008 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2008 Witam i ja, właśnie obciążyłem się obiadkiem i nic mi się nie chce NO PROSZĘ , POOBIEDNIE NYGUSTWO Prawie 2 godziny mineło, a mi dalej nic sie nie chce czyżby obiadek zalgał dalej? TO MOŻE NA ROWEREK ? Nie mam rowerka A JA JUZ MAM I WCZORAJ BYŁA PIERWSZA JAZDA TROCHĘ MNIE D...A BOLAŁA Ja też bym chciał nowy rowerek!! Mógłbym wtedy trochę schuść To wieczorem mąż pewnie zrobił masażyk i nie bolała..... JA ROWER POŻYCZYŁAM NA M-C JAK MI SIĘ SPODOBA TO SOBIE KUPIĘ Ja tam lubę śmigać rowerkiem (zboczenie z Holandii), tylko drogi nie przystosowane i strach ulicą śmigać. FAJNIE JEST MOŻE WRÓĆ DO TEGO Chyba nie będzie wyjścia, żonce też maży się rower Wszędzie się wcisnę, a z domu na budowę mam tylko 9km.[/quote:ad7fa3b930] NO TO NA ROWERKU, TO CHWILA MOMENT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 13.07.2008 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2008 Tylko potem żonka będzie stękać, że ją du.......a boli i trzeba masować I kolejny podstęp gotowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 13.07.2008 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 13.07.2008 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2008 http://www.lol24.pl/file/fotki/zwierzeta/d36.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 13.07.2008 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2008 Przyznać się kto pomagał............? czyje to odciski? http://www.lol24.pl/file/fotki/kobiety/d35.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pilot1 13.07.2008 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2008 Michał pzdr:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 13.07.2008 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2008 Haaaaaloooooooo!Jest tu ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.07.2008 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2008 Haaaaaloooooooo! Jest tu ktoś? co tak krzyczysz??? jestem czesc i czołem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 13.07.2008 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2008 tak zajrzałem, szkody po burzach jakieś som Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 14.07.2008 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 PONIEDZIAŁKOWE WITANKO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 14.07.2008 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 KURCZE ALE SIE CIĄGNIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 14.07.2008 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 ŻENADA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 14.07.2008 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 PORANNA KAWA ????http://www.foody.pl/uimages/KAWA_I_HERBATA/ARTYKUlY/WzmocnionaKawa.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 14.07.2008 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 14.07.2008 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 14.07.2008 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 A MOŻE HERBATA ???http://www.abcgospodyni.pl/herbata.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 14.07.2008 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 no, ale macie spanko...wstawać! ПОДЪЁМ!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts