Olkalybowa 08.06.2005 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Dowcip z mojej branży: Akcja rozgrywa się na szkolnym korytarzu, dzwonek na lekcje, idzie dwóch nauczycieli: młody N stażysta i starszy N z wieloletnim doświadczeniem. Młody N obładowany książkami, pomocami naukowymi, dziennikiem, w zębach trzyma klucz. Starszy N na pełnym luzie idzie wymachując kluczem. Młody N z uznaniem mówi: ale kolega jest doświadczony i mądry ma kolega wszystko w głowie. Na to starszy N : ależ skąd, w d...e! Też byłem przez jakiś czas wykładowcą w studium podyplomowym i ... latałem z tymi pomocami.. I zawsze ubolewałem, że mam za mało godzin na przedmiot... Ja tam ładuję wszystko do jutowych worków . Mam tylko dwie ręce a piłek jest czasami 20. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 08.06.2005 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Majka - z tym szukaniem płyty to może być kwestia ustawienia w Biosie - a dokładnie w miejscu, gdzie określasz z którego napędu rozpoczyna pracę komp. Może być A, C, CDROM . Powinno być CDROM na poczatku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 08.06.2005 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Dowcip z mojej branży: Akcja rozgrywa się na szkolnym korytarzu, dzwonek na lekcje, idzie dwóch nauczycieli: młody N stażysta i starszy N z wieloletnim doświadczeniem. Młody N obładowany książkami, pomocami naukowymi, dziennikiem, w zębach trzyma klucz. Starszy N na pełnym luzie idzie wymachując kluczem. Młody N z uznaniem mówi: ale kolega jest doświadczony i mądry ma kolega wszystko w głowie. Na to starszy N : ależ skąd, w d...e! Też byłem przez jakiś czas wykładowcą w studium podyplomowym i ... latałem z tymi pomocami.. I zawsze ubolewałem, że mam za mało godzin na przedmiot... Ja tam ładuję wszystko do jutowych worków . Mam tylko dwie ręce a piłek jest czasami 20. Ostatnio nosiłam : wagę łazienkową, grabie, miotłę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 08.06.2005 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Ciekawe jak Sonica sobie poradzi. Kze - ja słyszałem że o wiele lepiej jest używać Opery. Ale jakoś nie mogę się przestawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 08.06.2005 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Mam dobrą wiadomość dla polujących na punkciki. Jezier jest dziś odłączony od netu. Mamy szansę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 08.06.2005 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Odgłosy po walce Gołoty: Sobota. Wieczorem walczy Gołota o mistrzostwo świata. 3 godz. przed walką - Roman kupuje piwo i precelki. Duuużo piwa. 2 godz. przed gongiem - Roman sprawdza czy piwo mrozi się w lodówce. 30 min przed walką - Roman odgrzewa precelki, przekłada piwo. 1 minuta - Roman siedzi przed telewizorem, zimne piwo w łapie, w drugiej - ciepły precelek. Gong... !!! Pierwsza runda, pierwszy cios... drugi.. trzeci...Nokaut!!! Roman siedzi, nic nie mówi. Wzdycha. Łzy mu się w oku kręcą.... Wkur***ny na maxa. W drzwiach stoi jego żona, Rozalia. Spogląda na Romana i rzecze : - I co? Teraz mnie rozumiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 08.06.2005 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Od rana niezadowoleni kibice zwracają piwa do sklepów.Wiekszość z nich nawet nie zdążyła ich otworzyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 08.06.2005 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 08.06.2005 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 08.06.2005 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 bum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 08.06.2005 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Gratulacje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 08.06.2005 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Dzięki Fizyk . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 08.06.2005 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 A'propo Gołoty. Kolega przegapił walkę bo poszedł umyć zęby . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.06.2005 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Dowcip z mojej branży: Akcja rozgrywa się na szkolnym korytarzu, dzwonek na lekcje, idzie dwóch nauczycieli: młody N stażysta i starszy N z wieloletnim doświadczeniem. Młody N obładowany książkami, pomocami naukowymi, dziennikiem, w zębach trzyma klucz. Starszy N na pełnym luzie idzie wymachując kluczem. Młody N z uznaniem mówi: ale kolega jest doświadczony i mądry ma kolega wszystko w głowie. Na to starszy N : ależ skąd, w d...e! Też byłem przez jakiś czas wykładowcą w studium podyplomowym i ... latałem z tymi pomocami.. I zawsze ubolewałem, że mam za mało godzin na przedmiot... Ja tam ładuję wszystko do jutowych worków . Mam tylko dwie ręce a piłek jest czasami 20. Ostatnio nosiłam : wagę łazienkową, grabie, miotłę. No ja prowadziłem zajecia raczej z przedmiotów informatycznych, a nie z Wychowania Fizycznego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.06.2005 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Gratulacje!!! Dołaczam się do gratulacji!!! I czekam na streszczenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 08.06.2005 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 W temacie Soniki optowałbym za wgraniem windows od nowa... Jak ktos nie jest informatykiem, to takie grzebanie może spowodować, że już nic nie da sie na kompie zrobić.. jest problem, 1. nie może znaleźć płyty 2. potem microsoft nie chce legalizować OEMowy xp To jak kupowała kompa to nie dali płyty??? Jak ma legalne oprogramowanie to chyba nie problem, a jesli pirat to wystarczy nie rejestrować czyli nie wiesz. Jak chcesz zainstalować jeszcze raz xp, to system nie przyjmuje starego numeru A to ciekawe... Jak instalowałem siostrze jeszcze raz XP to podałem ten sam i zadziałało... Ewentualnie mozna usunąc katalog windows... Sorry. Skopiowałem wszelkie dokumenty, a potem sformatowałem dysk, ale zaraz! Przecież u siebie też 2 razy instalowałem i było OK! masz rację, to płyty nie wolno wymienić, bo nie przyjmuje.Tak bylo u mnie jak mi kompy wyniesli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 08.06.2005 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Chwile mnie nie było i juz mam duże zaległości Olkalybowa gratulacje Ja juz stąd się zmywam, bo niewyrobiona dzisiaj jestem, miłego czajenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 08.06.2005 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 W temacie Soniki optowałbym za wgraniem windows od nowa... Jak ktos nie jest informatykiem, to takie grzebanie może spowodować, że już nic nie da sie na kompie zrobić.. jest problem, 1. nie może znaleźć płyty 2. potem microsoft nie chce legalizować OEMowy xp To jak kupowała kompa to nie dali płyty??? Jak ma legalne oprogramowanie to chyba nie problem, a jesli pirat to wystarczy nie rejestrować czyli nie wiesz. Jak chcesz zainstalować jeszcze raz xp, to system nie przyjmuje starego numeru A to ciekawe... Jak instalowałem siostrze jeszcze raz XP to podałem ten sam i zadziałało... Ewentualnie mozna usunąc katalog windows... Sorry. Skopiowałem wszelkie dokumenty, a potem sformatowałem dysk, ale zaraz! Przecież u siebie też 2 razy instalowałem i było OK! masz rację, to płyty nie wolno wymienić, bo nie przyjmuje.Tak bylo u mnie jak mi kompy wyniesli Temat zasady działania Systemów Windows OEM - to temat rzeka!!! Oni sami dokładnie nie wiedzą - kiedy i z kim mozna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 08.06.2005 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 STESZCZENIE - pierwszy wpis na stronie należał do Kasi - żonki Sławka - całkiem przypadkiem bez celowania; - w bardzo dobrym nasroju wpada Moniś i wita wszystkich!!! ; - Fizyk uaktualnia ranking; - c.d. uleczania kompa Soniki; - Piotruś Kasztanki nie musi chodzić do dentysty ( bo nie ma jeszcze z czym), w przeciwieństwie do Dorci która już dotkliwie gryzie ( ale jakie ma rzęsy - piękne); - Fizyk rozbawia towarzycho; - dzięki Fizykowi Kasi poprawia się humor; - wręczanie kwiatków dla Jubilatki- Kasztanki; - wytrwała walka Majki, Kze, Kasztanki, Fizyka z kompem Soniki; - parę dowcipów na koniec, stronę zamyka Fizyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 08.06.2005 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 O ja biedna nieszczęśliwa - raz tu jestem, raz mnie nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts