Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

xrrr82

Recommended Posts

Dowcip z mojej branży:

Akcja rozgrywa się na szkolnym korytarzu, dzwonek na lekcje, idzie dwóch nauczycieli: młody N stażysta i starszy N z wieloletnim doświadczeniem.

Młody N obładowany książkami, pomocami naukowymi, dziennikiem, w zębach trzyma klucz.

Starszy N na pełnym luzie idzie wymachując kluczem.

Młody N z uznaniem mówi: ale kolega jest doświadczony i mądry ma kolega wszystko w głowie.

Na to starszy N : ależ skąd, w d...e!

Też byłem przez jakiś czas wykładowcą w studium podyplomowym i ... latałem z tymi pomocami.. :lol: I zawsze ubolewałem, że mam za mało godzin na przedmiot... :lol:

Ja tam ładuję wszystko do jutowych worków :D .

Mam tylko dwie ręce :oops: a piłek jest czasami 20.

• Odpowiedzi 300,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12907

• Jajcek

11250

• andre59

10913

• frosch

10617

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dowcip z mojej branży:

Akcja rozgrywa się na szkolnym korytarzu, dzwonek na lekcje, idzie dwóch nauczycieli: młody N stażysta i starszy N z wieloletnim doświadczeniem.

Młody N obładowany książkami, pomocami naukowymi, dziennikiem, w zębach trzyma klucz.

Młody N z uznaniem mówi: ale kolega jest doświadczony i mądry ma kolega wszystko w głowie.

Też byłem przez jakiś czas wykładowcą w studium podyplomowym i ... latałem z tymi pomocami.. :lol: I zawsze ubolewałem, że mam za mało godzin na przedmiot... :lol:

Ostatnio nosiłam : wagę łazienkową, grabie, miotłę.

Odgłosy po walce Gołoty:

Sobota. Wieczorem walczy Gołota o mistrzostwo świata.

3 godz. przed walką - Roman kupuje piwo i precelki. Duuużo piwa.

2 godz. przed gongiem - Roman sprawdza czy piwo mrozi się w lodówce.

30 min przed walką - Roman odgrzewa precelki, przekłada piwo.

1 minuta - Roman siedzi przed telewizorem, zimne piwo w łapie, w drugiej - ciepły precelek.

Gong... !!!

Pierwsza runda, pierwszy cios... drugi.. trzeci...Nokaut!!!

Roman siedzi, nic nie mówi. Wzdycha. Łzy mu się w oku kręcą....

Wkur***ny na maxa. W drzwiach stoi jego żona, Rozalia. Spogląda na

Romana i rzecze :

- I co? Teraz mnie rozumiesz?

:lol: :wink:

Dowcip z mojej branży:

Ostatnio nosiłam : wagę łazienkową, grabie, miotłę.

No ja prowadziłem zajecia raczej z przedmiotów informatycznych, a nie z Wychowania Fizycznego... :oops:

W temacie Soniki optowałbym za wgraniem windows od nowa... Jak ktos nie jest informatykiem, to takie grzebanie może spowodować, że już nic nie da sie na kompie zrobić.. :(

jest problem,

1. nie może znaleźć płyty

2. potem microsoft nie chce legalizować OEMowy xp :evil:

To jak kupowała kompa to nie dali płyty??? :o

Jak ma legalne oprogramowanie to chyba nie problem, a jesli pirat to wystarczy nie rejestrować :wink:

czyli nie wiesz. Jak chcesz zainstalować jeszcze raz xp, to system nie przyjmuje starego numeru

A to ciekawe... Jak instalowałem siostrze jeszcze raz XP to podałem ten sam i zadziałało... Ewentualnie mozna usunąc katalog windows...

Sorry. Skopiowałem wszelkie dokumenty, a potem sformatowałem dysk, ale zaraz! Przecież u siebie też 2 razy instalowałem i było OK! :o

masz rację, to płyty nie wolno wymienić, bo nie przyjmuje.Tak bylo u mnie jak mi kompy wyniesli :evil:

W temacie Soniki optowałbym za wgraniem windows od nowa... Jak ktos nie jest informatykiem, to takie grzebanie może spowodować, że już nic nie da sie na kompie zrobić.. :(

jest problem,

1. nie może znaleźć płyty

2. potem microsoft nie chce legalizować OEMowy xp :evil:

To jak kupowała kompa to nie dali płyty??? :o

Jak ma legalne oprogramowanie to chyba nie problem, a jesli pirat to wystarczy nie rejestrować :wink:

czyli nie wiesz. Jak chcesz zainstalować jeszcze raz xp, to system nie przyjmuje starego numeru

A to ciekawe... Jak instalowałem siostrze jeszcze raz XP to podałem ten sam i zadziałało... Ewentualnie mozna usunąc katalog windows...

Sorry. Skopiowałem wszelkie dokumenty, a potem sformatowałem dysk, ale zaraz! Przecież u siebie też 2 razy instalowałem i było OK! :o

masz rację, to płyty nie wolno wymienić, bo nie przyjmuje.Tak bylo u mnie jak mi kompy wyniesli :evil:

Temat zasady działania Systemów Windows OEM - to temat rzeka!!! Oni sami dokładnie nie wiedzą - kiedy i z kim mozna :wink:

STESZCZENIE

- pierwszy wpis na stronie należał do Kasi - żonki Sławka - całkiem przypadkiem bez celowania;

- w bardzo dobrym nasroju wpada Moniś i wita wszystkich!!! :D ;

- Fizyk uaktualnia ranking;

- c.d. uleczania kompa Soniki;

- Piotruś Kasztanki nie musi chodzić do dentysty ( bo nie ma jeszcze z czym), w przeciwieństwie do Dorci która już dotkliwie gryzie ( ale jakie ma rzęsy - piękne);

- Fizyk rozbawia towarzycho;

- dzięki Fizykowi Kasi poprawia się humor;

- wręczanie kwiatków dla Jubilatki- Kasztanki;

- wytrwała walka Majki, Kze, Kasztanki, Fizyka z kompem Soniki;

- parę dowcipów na koniec, stronę zamyka Fizyk.