aniawmuratorze 18.07.2008 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Wstajemy wstajemy!!!! Ruchy kluchy.................leniwe a kawę zrobiłeś Nigdy nie robię bo kawusi nie pijam , nie wiem jak moża pić coś tak niedobrego z dużą ilością mleka jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.07.2008 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Wstajemy wstajemy!!!! Ruchy kluchy.................leniwe a kawę zrobiłeś Nigdy nie robię bo kawusi nie pijam , nie wiem jak moża pić coś tak niedobrego No, teraz to sobie nagrabiłeś Dobra kawa nigdyt nie jest zła Cześć klikacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 18.07.2008 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 stuku z myślą o Tobie http://images.fotosearch.com/bigcomps/phd/PHD349/SS43076.JPG na razie mordeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 18.07.2008 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Wstajemy wstajemy!!!! Ruchy kluchy.................leniwe a kawę zrobiłeś Nigdy nie robię bo kawusi nie pijam , nie wiem jak moża pić coś tak niedobrego No, teraz to sobie nagrabiłeś Dobra kawa nigdyt nie jest zła Cześć klikacze cześć Braza ja zmykam milego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 18.07.2008 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 witam wszystkich serdecznie jako, że dzisiaj stuknęło mi 6 latek z Wami na forum zparaszam na małe świętowanie http://www.recetasgourmet.com.ar/images/vinos/vinosespumosos_champagne/ChampagnePOP.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 18.07.2008 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 stuku z myślą o Tobie http://images.fotosearch.com/bigcomps/phd/PHD349/SS43076.JPG na razie mordeczki To już lepij. Kawy nie pijam bo mi nie smakuje, albo poprostu nikt mnie nie nauczył A jak dolć pół litra mleka do szklanki to już nie kawa!? (o ile się zmieści.........) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.07.2008 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Do szklanki pół litra mleka za diabła nie wlezie .. możesz ewentualnie taką kawę w wiaderku sobie zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 18.07.2008 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Maluszku, gratulacje Mało już starej wiary zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 18.07.2008 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Do szklanki pół litra mleka za diabła nie wlezie .. możesz ewentualnie taką kawę w wiaderku sobie zrobić Jak wlać nie można?! Można! Zostanie tylko tyle, żebym się napił I pewny będę ,że cała szklankę wypiłem! Jak tam Braza twoje prawko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 18.07.2008 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Maluszku, gratulacje Mało już starej wiary zostało Bo pełno młodych wilków i świeżuchów opanowali forum , jak turyści Ustkę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.07.2008 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Nie wypowiadaj przy mnie słowa prawko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 18.07.2008 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Maluszku, gratulacje Mało już starej wiary zostało ano mało ale się trzymamy, prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 18.07.2008 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Maluszku, gratulacje Mało już starej wiary zostało Bo pełno młodych wilków i świeżuchów opanowali forum , jak turyści Ustkę! a taaaaaaaaaam od razu opanowali - my się już tak nie wychylamy jak Wy młodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 18.07.2008 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Maluszku, gratulacje Mało już starej wiary zostało ano mało ale się trzymamy, prawda o tak chyba tu pozostanę śmierci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 18.07.2008 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Maluszku, gratulacje Mało już starej wiary zostało ano mało ale się trzymamy, prawda o tak chyba tu pozostanę śmierci a to jeszcze bardzo duuuuuuuuuuuuuuuuuuuugo będziemy na forum straszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 18.07.2008 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 WITANKO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 18.07.2008 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Pogrzebałem trochę w piwnicy,(a takie burdello tam , że nie znalazłem wszystkiego ) i na drugie śniadanko przyczłapałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 18.07.2008 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Siema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 18.07.2008 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Pogrzebałem trochę w piwnicy,(a takie burdello tam , że nie znalazłem wszystkiego ) i na drugie śniadanko przyczłapałem. A na śniadanko to, co wygrzebałeś z piwnicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 18.07.2008 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Pogrzebałem trochę w piwnicy,(a takie burdello tam , że nie znalazłem wszystkiego ) i na drugie śniadanko przyczłapałem. A na śniadanko to, co wygrzebałeś z piwnicy? Wygrzebałem szpilki, kątowniki i gwózdki ciesielskie , popić mogę zielonym impregnatem! Reszta potrzebnych rzeczy oczywiście "niewidoczna"! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts