DorciaIQ 21.07.2008 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Yeah, ladies and gentleman THE POST NUMBER 100!!! Mogę być teraz z siebie DUMNA ja zwierzaczka mogę przynieść! Co wolisz kotka , czy pieska? czy raka? Sama jestem rakiem i mój małż jest rakiem... Ja to pieski lubię najbardziej A Twój kociaczek był śliczny Najpierw raczek błekitny dla raczków!I po puszyste kuleczki lecę! http://images21.fotosik.pl/68/a7e77778d97093ca.jpg Śliczny. Prawie jak mój mąż Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 21.07.2008 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Witaj Aniawmuratorze Przy okazji na pieska się zalapałaś! http://www.lol24.pl/file/fotki/urocze/d22.jpg Śliczne!!! Tylko kto je umieścił w takim straszliwym towarzystwie?!?!?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 21.07.2008 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 STUK , GDZIE JESTEŚ Jestem na RW, NK i Czacie! Popatrzcie: facet i ma podzielną uwagę ZDOLNY KOCUREK jeszcze jedna kuleczka i na NK lecę........korepetycję mam http://www.lol24.pl/file/fotki/urocze/d106.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 21.07.2008 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Yeah, ladies and gentleman THE POST NUMBER 100!!! Mogę być teraz z siebie DUMNA ja zwierzaczka mogę przynieść! Co wolisz kotka , czy pieska? czy raka? Sama jestem rakiem i mój małż jest rakiem... Ja to pieski lubię najbardziej A Twój kociaczek był śliczny Najpierw raczek błekitny dla raczków!I po puszyste kuleczki lecę! http://images21.fotosik.pl/68/a7e77778d97093ca.jpg Śliczny. Prawie jak mój mąż Dziękuję Jak chcecie to wam dam kilka sztuk? Albo kilkanaście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 21.07.2008 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Ila gratki i gatkihttp://www.kisskiss.pl/images/produkty/2367/238b8r56y52hya35g1bm.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 21.07.2008 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Dobra, to teraz mi powiedzcie o co chodzi z tymi gatkami, bo ja tu nowa jestem , no i sami zrozumcie: nie sposób tego tematu przejrzeć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 21.07.2008 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Kurczątko , zaganiany jestem! I po gatki muszę lecieć! Która to godzina? Bo nie wiem jak mocno jerotyczne mają być?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 21.07.2008 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 korepetycje o tej porze stuku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 21.07.2008 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Dobra, to teraz mi powiedzcie o co chodzi z tymi gatkami, bo ja tu nowa jestem , no i sami zrozumcie: nie sposób tego tematu przejrzeć... Ila teraz ja zabawię sie w nauczyciela! RW niczemu mądremu nie służy, to po primo,! Po drugie sekuno-kto otworzy nową stronę (ustrzeli jak teraz ILa66) to reszta wlepia różnego rodzaju:gatki, stringi,bokserki, i inne pantalony!!!!! I jak ustrzelisz stronkę to robisz ranking!(kto ile stronek........zaliczył ) Po prostu kopjujesz ranking z poprzedniej strony, nanosisz siebie i streszenie piszesz na dole co działo się na poprzedniej stronie! PS.zapraszam na prywatne szkolenie........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 21.07.2008 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Dobra, to teraz mi powiedzcie o co chodzi z tymi gatkami, bo ja tu nowa jestem , no i sami zrozumcie: nie sposób tego tematu przejrzeć... ila tłumacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 21.07.2008 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 korepetycje o tej porze stuku Tak, ale nic więcej nie mogę powiedzieć Bo mnie nauczycielka zabije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 21.07.2008 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Dobra, to teraz mi powiedzcie o co chodzi z tymi gatkami, bo ja tu nowa jestem , no i sami zrozumcie: nie sposób tego tematu przejrzeć... ila tłumacz STUK ZROBIŁ TO BARDZO DOKŁADNIE HIHIHI, MUSIAŁ MIEĆ DOBREGO KOREPETYTORA STUK,Z TAK Z CIEKAWOŚCI, TO KTO CI TŁUMACZYŁ O CO TU LOTO NA RW ...? ANIU PAMIETASZ ,KTO TOBIE TŁUMACZYŁ ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 21.07.2008 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 korepetycje o tej porze stuku Tak, ale nic więcej nie mogę powiedzieć Bo mnie nauczycielka zabije BIEDACTWO, ALE TO MUSI BYĆ ZOŁZA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 21.07.2008 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Stuku coś przekombinowałeś kiedy stukowa wraca muszę tu chyba trochę pionu wprowadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 21.07.2008 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Już podsłuchałam wcześniej o co chodzi z rankingiem, tylko się nie pokapowałam z gatkami a wstydziłam się zapytać... Czy najstarsze tutejsze RWygi dają punkty karne za wklejanie gatek które już były? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 21.07.2008 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Już podsłuchałam wcześniej o co chodzi z rankingiem, tylko się nie pokapowałam z gatkami a wstydziłam się zapytać... Czy najstarsze tutejsze RWygi dają punkty karne za wklejanie gatek które już były? DOWOLNOŚĆ GACI JEST NO WŁASNIE WKLEJAJ DLA MNIE GACIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 21.07.2008 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Dobra, to teraz mi powiedzcie o co chodzi z tymi gatkami, bo ja tu nowa jestem , no i sami zrozumcie: nie sposób tego tematu przejrzeć... ila tłumacz STUK ZROBIŁ TO BARDZO DOKŁADNIE HIHIHI, MUSIAŁ MIEĆ DOBREGO KOREPETYTORA STUK,Z TAK Z CIEKAWOŚCI, TO KTO CI TŁUMACZYŁ O CO TU LOTO NA RW ...? ANIU PAMIETASZ ,KTO TOBIE TŁUMACZYŁ ??? mi to chyba kaśka albo ew-ka albo Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 21.07.2008 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 NO I ZOBACZCIE, JAK STUK SIE PILNIE UCZY NAWET O NAS ZAPOMNIAŁ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 21.07.2008 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Dobra, to teraz mi powiedzcie o co chodzi z tymi gatkami, bo ja tu nowa jestem , no i sami zrozumcie: nie sposób tego tematu przejrzeć... ila tłumacz STUK ZROBIŁ TO BARDZO DOKŁADNIE HIHIHI, MUSIAŁ MIEĆ DOBREGO KOREPETYTORA STUK,Z TAK Z CIEKAWOŚCI, TO KTO CI TŁUMACZYŁ O CO TU LOTO NA RW ...? ANIU PAMIETASZ ,KTO TOBIE TŁUMACZYŁ ??? mi to chyba kaśka albo ew-ka albo Ty Zabijcie mnie, a nie pamietam kto? Ty ILA? Wiem , że mnie tutaj zaprosiła Kaśkamaciej Potem poleciało................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 21.07.2008 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Dobra, to teraz mi powiedzcie o co chodzi z tymi gatkami, bo ja tu nowa jestem , no i sami zrozumcie: nie sposób tego tematu przejrzeć... ila tłumacz STUK ZROBIŁ TO BARDZO DOKŁADNIE HIHIHI, MUSIAŁ MIEĆ DOBREGO KOREPETYTORA STUK,Z TAK Z CIEKAWOŚCI, TO KTO CI TŁUMACZYŁ O CO TU LOTO NA RW ...? ANIU PAMIETASZ ,KTO TOBIE TŁUMACZYŁ ??? mi to chyba kaśka albo ew-ka albo Ty Zabijcie mnie, a nie pamietam kto? Ty ILA? Wiem , że mnie tutaj zaprosiła Kaśkamaciej Potem poleciało................ MI TŁUMACZYŁ WARTOWNIK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts