stukpuk 24.07.2008 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Dobry wieczór Jest tu kto? Ja trochę jezdem! Wow jaki masz długi dziennik - zazdroszczę Nie tylko dziennik......... Skąd ja wiedziałam że wyczujesz żaluzję? żaluzję? No aluzję, ależ Ty się poprawny zrobiłeś Myślałem że to jakiś tajny szyfr......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.07.2008 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Jak tak to Cię nie ma na RW!!! Nikogo nie zaczepiam A jak se kulturalnie dziewczynie nawijke zapodaje o juz zazdrosna I zona nie może się o niczym dowiedzieć. No patrz jak ja wiem o czym gadasz A żonka to się może migusiem dowiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 24.07.2008 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Jak tak to Cię nie ma na RW!!! Nikogo nie zaczepiam A jak se kulturalnie dziewczynie nawijke zapodaje o juz zazdrosna I zona nie może się o niczym dowiedzieć. No patrz jak ja wiem o czym gadasz A żonka to się może migusiem dowiedzieć NO WŁAŚNIE, A WIECIE KTÓRA TO ŻONKA STUKA ???? BO MA TAM TYLE KOBITEK,ZE TRUDNO SIĘ ZORIENTOWAĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 24.07.2008 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Jak tak to Cię nie ma na RW!!! Nikogo nie zaczepiam A jak se kulturalnie dziewczynie nawijke zapodaje o juz zazdrosna I zona nie może się o niczym dowiedzieć. No patrz jak ja wiem o czym gadasz A żonka to się może migusiem dowiedzieć Szantażyk tak? Tego się po koleżance nie spodziewałem! Blefujesz, nie ma takiej opcji ,żeby się żonka dowiedziała! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 24.07.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Jak tak to Cię nie ma na RW!!! Nikogo nie zaczepiam A jak se kulturalnie dziewczynie nawijke zapodaje o juz zazdrosna I zona nie może się o niczym dowiedzieć. No patrz jak ja wiem o czym gadasz A żonka to się może migusiem dowiedzieć NO WŁAŚNIE, A WIECIE KTÓRA TO ŻONKA STUKA ???? BO MA TAM TYLE KOBITEK,ZE TRUDNO SIĘ ZORIENTOWAĆ To nie fer! Miało nie być podpowiedzi!! To są wszystko koleżanki z wojska!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 24.07.2008 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 To ja jeszcze jedne gatki przytargałem!http://www.intymna.bptnet.pl/obsessive/flamencoc3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 24.07.2008 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Jak tak to Cię nie ma na RW!!! Nikogo nie zaczepiam A jak se kulturalnie dziewczynie nawijke zapodaje o juz zazdrosna I zona nie może się o niczym dowiedzieć. No patrz jak ja wiem o czym gadasz A żonka to się może migusiem dowiedzieć NO WŁAŚNIE, A WIECIE KTÓRA TO ŻONKA STUKA ???? BO MA TAM TYLE KOBITEK,ZE TRUDNO SIĘ ZORIENTOWAĆ To nie fer! Miało nie być podpowiedzi!! To są wszystko koleżanki z wojska!!!! NIE WĄTPIĘ TYLKO KTÓRA TO ŻONKA ????? EEEEE WSZĘDZIE NAPISZĘ,ZE FJANA MASZ ŻONKĘ ITP... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.07.2008 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Szantażyk tak? Tego się po koleżance nie spodziewałem! Blefujesz, nie ma takiej opcji ,żeby się żonka dowiedziała!W życiu Nie szantażuję i nie blefuję Jest taka dziewczyna, froschka ma na imię, znasz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 24.07.2008 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 4000!!!!!!!!!!!!!!!! TYLE I TAK NA SUCHO SIEDZIMY ????? SKĄPIRADŁO Z CIEBIE Teraz takie pustki na RW że szkoda polewać Powinnyśmy się chyba obrazić, dziewczyny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 24.07.2008 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Szantażyk tak? Tego się po koleżance nie spodziewałem! Blefujesz, nie ma takiej opcji ,żeby się żonka dowiedziała!W życiu Nie szantażuję i nie blefuję Jest taka dziewczyna, froschka ma na imię, znasz??? Ups..... Kasia ładnie dziś wyglądasz, wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 24.07.2008 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 NO TO ZDRÓWKO STUKA I JEGO POSTÓW http://gotowanie.onet.pl/_i/artykuly/2007/drink_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 24.07.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 4000!!!!!!!!!!!!!!!! TYLE I TAK NA SUCHO SIEDZIMY ????? SKĄPIRADŁO Z CIEBIE Teraz takie pustki na RW że szkoda polewać Powinnyśmy się chyba obrazić, dziewczyny? MASZ RACJĘ, TRZEBA SIĘ CHYBA OBRAZIC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 24.07.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Jak tak to Cię nie ma na RW!!! Nikogo nie zaczepiam A jak se kulturalnie dziewczynie nawijke zapodaje o juz zazdrosna I zona nie może się o niczym dowiedzieć. No patrz jak ja wiem o czym gadasz A żonka to się może migusiem dowiedzieć NO WŁAŚNIE, A WIECIE KTÓRA TO ŻONKA STUKA ???? BO MA TAM TYLE KOBITEK,ZE TRUDNO SIĘ ZORIENTOWAĆ To nie fer! Miało nie być podpowiedzi!! To są wszystko koleżanki z wojska!!!! NIE WĄTPIĘ TYLKO KTÓRA TO ŻONKA ????? EEEEE WSZĘDZIE NAPISZĘ,ZE FJANA MASZ ŻONKĘ ITP... Nie pisz bo potem się nie wytłumaczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 24.07.2008 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 4000!!!!!!!!!!!!!!!! TYLE I TAK NA SUCHO SIEDZIMY ????? SKĄPIRADŁO Z CIEBIE Teraz takie pustki na RW że szkoda polewać Powinnyśmy się chyba obrazić, dziewczyny? MASZ RACJĘ, TRZEBA SIĘ CHYBA OBRAZIC To się doigrałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 24.07.2008 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Widzę że się gorsetowo zrobiło - co powiecie na to:http://yeinjee.com/discovery/wp-content/uploads/2007/09/cathie-jung-01.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 24.07.2008 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Widzę że się gorsetowo zrobiło - co powiecie na to: http://yeinjee.com/discovery/wp-content/uploads/2007/09/cathie-jung-01.jpg CO SIE STAŁO BIDULCE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 24.07.2008 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 CIEKAWE , GDZIE STUK ??? JAKOŚ GO NIE WIDAĆ , NIE SŁYCHAĆ PRAWDA DORCIA ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 24.07.2008 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 To kocurek na przeprosiny dwa wiaderka wódeczki niesie http://www.lol24.pl/file/fotki/zwierzeta/d3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 24.07.2008 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Widzę że się gorsetowo zrobiło - co powiecie na to: http://yeinjee.com/discovery/wp-content/uploads/2007/09/cathie-jung-01.jpg CO SIE STAŁO BIDULCE Chyba jacyś amatorzy potraktowali ją photoshopem To teraz milszy dla oczów http://img.buysino.com/middle/17/11/20/171120_md.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 24.07.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 To kocurek na przeprosiny dwa wiaderka wódeczki niesie http://www.lol24.pl/file/fotki/zwierzeta/d3.jpg DZIEWCZYNY - WYBACZYMY MU SKĄPSTWO I OBRAZE ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts