stukpuk 24.07.2008 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Cztery na raz? Czy ja śnię? WYBÓR NALEŻY DO CIEBIE To ja może tak szczeże odpwiem " nie mogę bo żonaty jestem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 24.07.2008 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 A Kasia gdzie się schowała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 24.07.2008 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 SŁUSZNIE, SŁUSZNIE Zdania są podzielone I jak śledztwo? stukowa odnaleziona? Mogę dać małą podpowiedż....... DAJ MAŁA PODPOWIEDŹ smerf CHYBA NIE KUMAM DAJ INNA,ALBO WSZĘDZIE DAM WPIS ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 24.07.2008 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 SŁUSZNIE, SŁUSZNIE Zdania są podzielone I jak śledztwo? stukowa odnaleziona? Mogę dać małą podpowiedż....... DAJ MAŁA PODPOWIEDŹ smerf CHYBA NIE KUMAM DAJ INNA,ALBO WSZĘDZIE DAM WPIS ..... ........poszukaj małego smerfa.............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.07.2008 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 SŁUSZNIE, SŁUSZNIE no patrz ila, on nam wmawia, że niesłusznie NAM czujesz????????? nic się nie boi że też zwasze przyjdziesz jak mam kłopoty i potem.......................mam jeszcze większe no patrz tak jakoś podświadomie wyczuwam, że się coś szykuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.07.2008 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Cztery na raz? Czy ja śnię? WYBÓR NALEŻY DO CIEBIE To ja może tak szczeże odpwiem " nie mogę bo żonaty jestem"prawidłowa odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.07.2008 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 A Kasia gdzie się schowała? jestem cały czas czuwam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 24.07.2008 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 SŁUSZNIE, SŁUSZNIE no patrz ila, on nam wmawia, że niesłusznie NAM czujesz????????? nic się nie boi że też zwasze przyjdziesz jak mam kłopoty i potem.......................mam jeszcze większe no patrz tak jakoś podświadomie wyczuwam, że się coś szykuje Co to? Kobieca intuicja? Mówmy o rzeczach realnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 24.07.2008 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 A Kasia gdzie się schowała? jestem cały czas czuwam Stosowanie praktyk partyzanckich jest zabronione!! Wyłaź z krzaczorów!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.07.2008 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 SŁUSZNIE, SŁUSZNIE no patrz ila, on nam wmawia, że niesłusznie NAM czujesz????????? nic się nie boi że też zwasze przyjdziesz jak mam kłopoty i potem.......................mam jeszcze większe no patrz tak jakoś podświadomie wyczuwam, że się coś szykuje Co to? Kobieca intuicja? Mówmy o rzeczach realnych kobieca intuicja to rzecz jak najbardziej realna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 24.07.2008 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 SŁUSZNIE, SŁUSZNIE no patrz ila, on nam wmawia, że niesłusznie NAM czujesz????????? nic się nie boi że też zwasze przyjdziesz jak mam kłopoty i potem.......................mam jeszcze większe no patrz tak jakoś podświadomie wyczuwam, że się coś szykuje Co to? Kobieca intuicja? Mówmy o rzeczach realnych kobieca intuicja to rzecz jak najbardziej realna Patrz no. Nie przetłumaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 24.07.2008 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Nakrzyczały nakrzyczały i se poszły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 24.07.2008 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Nakrzyczały nakrzyczały i se poszły SĄ, SĄ - CZUWAJĄ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.07.2008 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Nakrzyczały nakrzyczały i se poszły SĄ, SĄ - CZUWAJĄ Właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 24.07.2008 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Nakrzyczały nakrzyczały i se poszły SĄ, SĄ - CZUWAJĄ A Kasia to się pewnie czaji za rogiem i pewnie z liścia dostanę za zbędne dyskusje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 24.07.2008 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Nakrzyczały nakrzyczały i se poszły SĄ, SĄ - CZUWAJĄ A Kasia to się pewnie czaji za rogiem i pewnie z liścia dostanę za zbędne dyskusje JAK SŁUSZNIE TO DOSTANIESZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 24.07.2008 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Nakrzyczały nakrzyczały i se poszły SĄ, SĄ - CZUWAJĄ A Kasia to się pewnie czaji za rogiem i pewnie z liścia dostanę za zbędne dyskusje JAK SŁUSZNIE TO DOSTANIESZ E!!!!!!!! To nic mi nie grozi!! Znazłaś małego niebieskiego smerfa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 24.07.2008 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Nakrzyczały nakrzyczały i se poszły SĄ, SĄ - CZUWAJĄ A Kasia to się pewnie czaji za rogiem i pewnie z liścia dostanę za zbędne dyskusje JAK SŁUSZNIE TO DOSTANIESZ E!!!!!!!! To nic mi nie grozi!! Znazłaś małego niebieskiego smerfa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 24.07.2008 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Nakrzyczały nakrzyczały i se poszły SĄ, SĄ - CZUWAJĄ A Kasia to się pewnie czaji za rogiem i pewnie z liścia dostanę za zbędne dyskusje JAK SŁUSZNIE TO DOSTANIESZ E!!!!!!!! To nic mi nie grozi!! Znazłaś małego niebieskiego smerfa? To poszukaj panny młodej.........teraz to znajdziesz w 5 sekund. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.07.2008 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Nakrzyczały nakrzyczały i se poszły SĄ, SĄ - CZUWAJĄ A Kasia to się pewnie czaji za rogiem i pewnie z liścia dostanę za zbędne dyskusje z klaskacza prędzej ale na razie spox Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts