stukpuk 24.07.2008 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Nakrzyczały nakrzyczały i se poszły SĄ, SĄ - CZUWAJĄ A Kasia to się pewnie czaji za rogiem i pewnie z liścia dostanę za zbędne dyskusje z klaskacza prędzej ale na razie spox Nie sięgniesz za wysoki jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.07.2008 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Nakrzyczały nakrzyczały i se poszły SĄ, SĄ - CZUWAJĄ A Kasia to się pewnie czaji za rogiem i pewnie z liścia dostanę za zbędne dyskusje z klaskacza prędzej ale na razie spox Nie sięgniesz za wysoki jestem dam se rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 24.07.2008 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Nakrzyczały nakrzyczały i se poszły SĄ, SĄ - CZUWAJĄ A Kasia to się pewnie czaji za rogiem i pewnie z liścia dostanę za zbędne dyskusje z klaskacza prędzej ale na razie spox Nie sięgniesz za wysoki jestem dam se rade Chyba że z konia................ ..........przewalskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.07.2008 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Nakrzyczały nakrzyczały i se poszły SĄ, SĄ - CZUWAJĄ A Kasia to się pewnie czaji za rogiem i pewnie z liścia dostanę za zbędne dyskusje z klaskacza prędzej ale na razie spox Nie sięgniesz za wysoki jestem dam se rade Chyba że z konia..........................przewalskiego znowu se grabisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 24.07.2008 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Nakrzyczały nakrzyczały i se poszły SĄ, SĄ - CZUWAJĄ A Kasia to się pewnie czaji za rogiem i pewnie z liścia dostanę za zbędne dyskusje JAK SŁUSZNIE TO DOSTANIESZ E!!!!!!!! To nic mi nie grozi!! Znazłaś małego niebieskiego smerfa? To poszukaj panny młodej.........teraz to znajdziesz w 5 sekund. NO TYLKO MI NIE MOW,ZE TO TWOJE ZDJĘCIE ŚLUBNE ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 24.07.2008 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Nakrzyczały nakrzyczały i se poszły SĄ, SĄ - CZUWAJĄ A Kasia to się pewnie czaji za rogiem i pewnie z liścia dostanę za zbędne dyskusje z klaskacza prędzej ale na razie spox Nie sięgniesz za wysoki jestem dam se rade Chyba że z konia..........................przewalskiego znowu se grabisz Powiem żonie że mnie gnębicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 24.07.2008 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Nakrzyczały nakrzyczały i se poszły SĄ, SĄ - CZUWAJĄ A Kasia to się pewnie czaji za rogiem i pewnie z liścia dostanę za zbędne dyskusje JAK SŁUSZNIE TO DOSTANIESZ E!!!!!!!! To nic mi nie grozi!! Znazłaś małego niebieskiego smerfa? To poszukaj panny młodej.........teraz to znajdziesz w 5 sekund. NO TYLKO MI NIE MOW,ZE TO TWOJE ZDJĘCIE ŚLUBNE ???? tak Zdziwiona? Smerfa znazłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 24.07.2008 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Nakrzyczały nakrzyczały i se poszły SĄ, SĄ - CZUWAJĄ A Kasia to się pewnie czaji za rogiem i pewnie z liścia dostanę za zbędne dyskusje z klaskacza prędzej ale na razie spox Nie sięgniesz za wysoki jestem dam se rade Chyba że z konia..........................przewalskiego znowu se grabisz Powiem żonie że mnie gnębicie ŻONKA NAM PODZIĘKUJE,ZE CIE WIECZORAMI PILNUJEMY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 24.07.2008 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Nakrzyczały nakrzyczały i se poszły SĄ, SĄ - CZUWAJĄ A Kasia to się pewnie czaji za rogiem i pewnie z liścia dostanę za zbędne dyskusje JAK SŁUSZNIE TO DOSTANIESZ E!!!!!!!! To nic mi nie grozi!! Znazłaś małego niebieskiego smerfa? To poszukaj panny młodej.........teraz to znajdziesz w 5 sekund. NO TYLKO MI NIE MOW,ZE TO TWOJE ZDJĘCIE ŚLUBNE ???? tak Zdziwiona? Smerfa znazłaś? TRZYMAJCIE MNIE, BO MU PRZYŁOŻĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.07.2008 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Nakrzyczały nakrzyczały i se poszły SĄ, SĄ - CZUWAJĄ A Kasia to się pewnie czaji za rogiem i pewnie z liścia dostanę za zbędne dyskusje z klaskacza prędzej ale na razie spox Nie sięgniesz za wysoki jestem dam se rade Chyba że z konia..........................przewalskiego znowu se grabisz Powiem żonie że mnie gnębicie ŻONKA NAM PODZIĘKUJE,ZE CIE WIECZORAMI PILNUJEMY zobacz ila, jak oni nic nie kapują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.07.2008 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 o co chodzi z tym smerfem???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 24.07.2008 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Nakrzyczały nakrzyczały i se poszły SĄ, SĄ - CZUWAJĄ A Kasia to się pewnie czaji za rogiem i pewnie z liścia dostanę za zbędne dyskusje z klaskacza prędzej ale na razie spox Nie sięgniesz za wysoki jestem dam se rade Chyba że z konia..........................przewalskiego znowu se grabisz Powiem żonie że mnie gnębicie ŻONKA NAM PODZIĘKUJE,ZE CIE WIECZORAMI PILNUJEMY że też wcześniej się nie pokapowłem!!!! że niby z kolegami na piwku z obcymi babami się nie szlajam tylko sobie niegroźnie i grzecznie na forum muratora siedzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 24.07.2008 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 o co chodzi z tym smerfem???? NIE MAM POJĘCIA WSZYSTKIE JEGO ZDJECIA PRZEJRZAŁAM I NIC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 24.07.2008 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 o co chodzi z tym smerfem???? Ila szuka na NK fotki mojej żonki i dla podpowiedzi powiedziałem żeby szukała zdjęcia gdzie jest mały niebiesko biały smerf, ale mi chyba nie wierzy?! To padła druga podpowiedż-panna młoda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 24.07.2008 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Nakrzyczały nakrzyczały i se poszły SĄ, SĄ - CZUWAJĄ A Kasia to się pewnie czaji za rogiem i pewnie z liścia dostanę za zbędne dyskusje z klaskacza prędzej ale na razie spox Nie sięgniesz za wysoki jestem dam se rade Chyba że z konia..........................przewalskiego znowu se grabisz Powiem żonie że mnie gnębicie ŻONKA NAM PODZIĘKUJE,ZE CIE WIECZORAMI PILNUJEMY że też wcześniej się nie pokapowłem!!!! że niby z kolegami na piwku z obcymi babami się nie szlajam tylko sobie niegroźnie i grzecznie na forum muratora siedzę. [/quote:f851525873] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 24.07.2008 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 o co chodzi z tym smerfem???? NIE MAM POJĘCIA WSZYSTKIE JEGO ZDJECIA PRZEJRZAŁAM I NIC Jest. Spokojnie sobie wisi.............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.07.2008 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 że też wcześniej się nie pokapowłem!!!! że niby z kolegami na piwku z obcymi babami się nie szlajam tylko sobie niegroźnie i grzecznie na forum muratora siedzę. no w końcu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 24.07.2008 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Nakrzyczały nakrzyczały i se poszły SĄ, SĄ - CZUWAJĄ A Kasia to się pewnie czaji za rogiem i pewnie z liścia dostanę za zbędne dyskusje z klaskacza prędzej ale na razie spox Nie sięgniesz za wysoki jestem dam se rade Chyba że z konia..........................przewalskiego znowu se grabisz Powiem żonie że mnie gnębicie ŻONKA NAM PODZIĘKUJE,ZE CIE WIECZORAMI PILNUJEMY że też wcześniej się nie pokapowłem!!!! że niby z kolegami na piwku z obcymi babami się nie szlajam tylko sobie niegroźnie i grzecznie na forum muratora siedzę. [/quote:57af50a49b] [/quote:57af50a49b] A myślałem że jestm bystrzejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 24.07.2008 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Nakrzyczały nakrzyczały i se poszły SĄ, SĄ - CZUWAJĄ A Kasia to się pewnie czaji za rogiem i pewnie z liścia dostanę za zbędne dyskusje z klaskacza prędzej ale na razie spox Nie sięgniesz za wysoki jestem dam se rade Chyba że z konia..........................przewalskiego znowu se grabisz Powiem żonie że mnie gnębicie ŻONKA NAM PODZIĘKUJE,ZE CIE WIECZORAMI PILNUJEMY że też wcześniej się nie pokapowłem!!!! że niby z kolegami na piwku z obcymi babami się nie szlajam tylko sobie niegroźnie i grzecznie na forum muratora siedzę. [/quote:ee8c4d807a] [/quote:ee8c4d807a] A myślałem że jestm bystrzejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 24.07.2008 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Nakrzyczały nakrzyczały i se poszły SĄ, SĄ - CZUWAJĄ A Kasia to się pewnie czaji za rogiem i pewnie z liścia dostanę za zbędne dyskusje z klaskacza prędzej ale na razie spox Nie sięgniesz za wysoki jestem dam se rade Chyba że z konia..........................przewalskiego znowu se grabisz Powiem żonie że mnie gnębicie ŻONKA NAM PODZIĘKUJE,ZE CIE WIECZORAMI PILNUJEMY że też wcześniej się nie pokapowłem!!!! że niby z kolegami na piwku z obcymi babami się nie szlajam tylko sobie niegroźnie i grzecznie na forum muratora siedzę. [/quote:992b079efb] [/quote:992b079efb] A myślałem że jestm bystrzejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts