ila66 24.07.2008 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 i obiecane big gacie http://www.radioszene.de/images/1LIVE_unterhose.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 24.07.2008 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 ale fajny http://huskyfarm.de/files/filou_sonnenbrille.jpg Super jest!!!!!!! Żona się upiera na takiego właśnie!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 24.07.2008 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 ale fajny http://huskyfarm.de/files/filou_sonnenbrille.jpg Super jest!!!!!!! Żona się upiera na takiego właśnie!!!!!!!! tez bym chcial takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 24.07.2008 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 ale fajny http://huskyfarm.de/files/filou_sonnenbrille.jpg Super jest!!!!!!! Żona się upiera na takiego właśnie!!!!!!!! tez bym chcial takiego Nie pzrepadam za psami, ale jak już bym musiał żonie sparwić pieska to tylko takiego!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 24.07.2008 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Nie pzrepadam za psami, ale jak już bym musiał żonie sparwić pieska to tylko takiego!!! nie masz psa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 24.07.2008 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Nie pzrepadam za psami, ale jak już bym musiał żonie sparwić pieska to tylko takiego!!! nie masz psa ? Nie mam. Mieszkamy u rodziców na 4 piętrze. A w domu mam kota, szczura, rybki, raki i do niedawna jeża, starczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 24.07.2008 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Nie pzrepadam za psami, ale jak już bym musiał żonie sparwić pieska to tylko takiego!!! nie masz psa ? Nie mam. Mieszkamy u rodziców na 4 piętrze. A w domu mam kota, szczura, rybki, raki i do niedawna jeża, starczy hehe , jak na czwarte pietro to starczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 24.07.2008 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Nie pzrepadam za psami, ale jak już bym musiał żonie sparwić pieska to tylko takiego!!! nie masz psa ? Nie mam. Mieszkamy u rodziców na 4 piętrze. A w domu mam kota, szczura, rybki, raki i do niedawna jeża, starczy hehe , jak na czwarte pietro to starczy Ja bym węża jeszcze chciał, ale żona się nie zgadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 24.07.2008 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Ja bym węża jeszcze chciał, ale żona się nie zgadza. ciekwe jak sie go karmi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 24.07.2008 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Nie pzrepadam za psami, ale jak już bym musiał żonie sparwić pieska to tylko takiego!!! nie masz psa ? Nie mam. Mieszkamy u rodziców na 4 piętrze. A w domu mam kota, szczura, rybki, raki i do niedawna jeża, starczy hehe , jak na czwarte pietro to starczy Ja bym węża jeszcze chciał, ale żona się nie zgadza. chyba w kieszenii ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 24.07.2008 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Dobra ja spadam!Muszę rano do lekarza wstać!!Dobranoc!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 24.07.2008 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Ja bym węża jeszcze chciał, ale żona się nie zgadza. ciekwe jak sie go karmi ? w zależnośći od wielkości:oseski mysie, myszy, szczury, świnki morskie, króliczki miniaturki, normalne króliki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 24.07.2008 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Ja bym węża jeszcze chciał, ale żona się nie zgadza. ciekwe jak sie go karmi ? w zależnośći od wielkości:oseski mysie, myszy, szczury, świnki morskie, króliczki miniaturki, normalne króliki straszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 24.07.2008 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Ja bym węża jeszcze chciał, ale żona się nie zgadza. ciekwe jak sie go karmi ? w zależnośći od wielkości:oseski mysie, myszy, szczury, świnki morskie, króliczki miniaturki, normalne króliki straszne Niestety. Mam nadzieję że kocurków nie jedzą! dobranoc!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 25.07.2008 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 A co to? Nikt jeszcze na RW nie był? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 25.07.2008 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 WITANKO WIDZĘ,ZE WAM SIE MARZY MÓJ PIES ??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 25.07.2008 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 A co to? Nikt jeszcze na RW nie był? A JA TO CO POWIETRZE ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 25.07.2008 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 WITANKO WIDZĘ,ZE WAM SIE MARZY MÓJ PIES ??????? Wystarczyłoby tylko że bym się zgodził to za dwa dni żonka kupiłaby huskiego(tak to się pisze?) żebym się tylko nie rozmyślił. To jedyna rasa co bym mógł mieć,ale raczej na dworzu bym go trzymał. I ma plusa małego, podobno nie szczekają? To prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 25.07.2008 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 WARTOWNIK WSZYSTKIEGO NAJ, NAJ, NAJ .... W DNIU IMIENIN SPEŁNIENIA TRZECH MARZEŃ http://www.e-kwiaty.pl/images/br008-xl.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 25.07.2008 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 WITANKO WIDZĘ,ZE WAM SIE MARZY MÓJ PIES ??????? Wystarczyłoby tylko że bym się zgodził to za dwa dni żonka kupiłaby huskiego(tak to się pisze?) żebym się tylko nie rozmyślił. To jedyna rasa co bym mógł mieć,ale raczej na dworzu bym go trzymał. I ma plusa małego, podobno nie szczekają? To prawda? NO FAKT- NIE SZCZEKAJĄ A JAK SIĘ CZASAMI ODEZWĄ , TO PRZYPOMINA TO RACZEJ WYCIE WILKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts