kasztanka 08.06.2005 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Kolejna stronka ustrzelona przez kze A Funia starym zwyczajem do tyłu. Ale co tam inspekcja z banku przeszła pomyślnie, to co mnie punkty obchodzą gratulacje!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 08.06.2005 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Dzięki, że trzymacie za mnie kciuki.Wieczorem będe jeszcze robić próby stosując Majki instrukcje i ma przyjść informatyk.Zobaczymy co z tego wyjdzie. Tylko nie zapomnijcie o mnie, please. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 08.06.2005 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Kolejna stronka ustrzelona przez kze A Funia starym zwyczajem do tyłu. Ale co tam inspekcja z banku przeszła pomyślnie, to co mnie punkty obchodzą gratulacje!!!!!!!!!!! NO chyba bym sie upiła ze szczęścia, ale cosik mi się wydaje, że nie bardzo mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 08.06.2005 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Dzięki, że trzymacie za mnie kciuki. Wieczorem będe jeszcze robić próby stosując Majki instrukcje i ma przyjść informatyk. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Tylko nie zapomnijcie o mnie, please. o Tobie sie nie da zapomniec Soniczko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 08.06.2005 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Z serca płyną te życzenia:W datę Twego przystąpieniaZdrowia, szczęścia, pomyślności,Sto lat życia, moc radości!Zdrowie wiecznie niech Ci służy,Uśmiech stale miej na twarzy,Niech się spełni, o czym zamarzysz!Niech Ci towarzyszy zgodaWieczna, tak jak Twa uroda.Dni w radości niech Ci płyną,Z serca życzy Ci Andrzejkahttp://www.styloweprezenty.pl/produkty/20m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 08.06.2005 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 niesamowite życzenia. Kasztanka to ma szczęscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 08.06.2005 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Witam wszystkich! Ostatnio stało się zwyczajem, że nie mogę tu często zagladać, więc korzystam z chwili czsau! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 08.06.2005 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Z serca płyną te życzenia: W datę Twego przystąpienia Zdrowia, szczęścia, pomyślności, Sto lat życia, moc radości! Zdrowie wiecznie niech Ci służy, Uśmiech stale miej na twarzy, Niech się spełni, o czym zamarzysz! Niech Ci towarzyszy zgoda Wieczna, tak jak Twa uroda. Dni w radości niech Ci płyną, Z serca życzy Ci Andrzejka http://www.styloweprezenty.pl/produkty/20m.jpg I ja się dołączam!!!! PS. Andrzejko fajny tekścik! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 08.06.2005 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 andrzejka BOMBOWE zyczenia!!!!!!!!! J&J dzieki )))))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 08.06.2005 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Z serca płyną te życzenia: W datę Twego przystąpienia Zdrowia, szczęścia, pomyślności, Sto lat życia, moc radości! Zdrowie wiecznie niech Ci służy, Uśmiech stale miej na twarzy, Niech się spełni, o czym zamarzysz! Niech Ci towarzyszy zgoda Wieczna, tak jak Twa uroda. Dni w radości niech Ci płyną, Z serca życzy Ci Andrzejka http://www.styloweprezenty.pl/produkty/20m.jpg I ja się dołączam!!!! PS. Andrzejko fajny tekścik! Funia też się podłącza. Z Misiem i pisklakiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 08.06.2005 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 A to dla wszystkich osób, które mają małe dzieci... http://www.animowane-gify.com/gify%20kreskowki/gify-Windel%20Winnie/WindelWinnie__12_.gif fajny dzidziek!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 08.06.2005 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 andrzejka BOMBOWE zyczenia!!!!!!!!! J&J dzieki )))))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 08.06.2005 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Kasztank! A jak Piotrusiowe siuśki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 08.06.2005 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Kasztanko, czy już Ci pierwszy ząbek wyrósł? PIotrus ma 2miesiace nie ma jeszcze zabka ))))) A Dora ma już 6 i boleśnie gryzie To zdjęcie kasownika juz jest przeterminowane http://foto.onet.pl/upload/1/66/_467342_n.jpg A zuzanka ma 1rok i 3 miesiące i ma zabków 6 i cosik wychodzi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 08.06.2005 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 pustoooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 08.06.2005 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 a o ktorej kapiecie swoje szczescia??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 08.06.2005 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 andrzejka BOMBOWE zyczenia!!!!!!!!! J&J dzieki )))))))) ciesze się , że się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 08.06.2005 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 a o ktorej kapiecie swoje szczescia??????? Po dobranocce a przed godziną 20, przynajmniej taki jest plan dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 08.06.2005 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 a kiedy kapac niemowlaczka 2 mies? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 08.06.2005 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 niesamowite życzenia. Kasztanka to ma szczęscie Majka niedlugo i ty będziesz miala jubileusz przystąpienia Zaczynam już szykować życzonka dla ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts