ila66 25.07.2008 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 Już jestem, stara dzwoniła (rozmowa kontrolna) Mam być grzeczny i się nie przemęczać! Pzrecież jestm grzeczny................ zgdza się dzieczyny? BARDZO GRZESZNY Wydrukuję tego posta i wyślę żonce!!!!!!! daj znac czy się ucieszyła CHYBA DOKŁADNIE NIE PRZECZYTAŁ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 25.07.2008 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 Już jestem, stara dzwoniła (rozmowa kontrolna) Mam być grzeczny i się nie przemęczać! Pzrecież jestm grzeczny................ zgdza się dzieczyny? BARDZO GRZESZNY Wydrukuję tego posta i wyślę żonce!!!!!!! daj znac czy się ucieszyła No pewnie! Jak tu się nie cieszyć jak się ma w domu taki skarb!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 25.07.2008 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 Już jestem, stara dzwoniła (rozmowa kontrolna) Mam być grzeczny i się nie przemęczać! Pzrecież jestm grzeczny................ zgdza się dzieczyny? BARDZO GRZESZNY Wydrukuję tego posta i wyślę żonce!!!!!!! daj znac czy się ucieszyła No pewnie! Jak tu się nie cieszyć jak się ma w domu taki skarb!!!!!!! Nie przeczytał pewniakiem Stukuś uważaj co podsuwasz żonce do przeczytania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 25.07.2008 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 Już jestem, stara dzwoniła (rozmowa kontrolna) Mam być grzeczny i się nie przemęczać! Pzrecież jestm grzeczny................ zgdza się dzieczyny? BARDZO GRZESZNY Wydrukuję tego posta i wyślę żonce!!!!!!! daj znac czy się ucieszyła No pewnie! Jak tu się nie cieszyć jak się ma w domu taki skarb!!!!!!! GRZESZNY ............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 25.07.2008 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 Już jestem...............ale się dziś kręcę!!!!!!!!i po gatki muszę lecieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 25.07.2008 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 Już jestem............... ale się dziś kręcę!!!!!!!! i po gatki muszę lecieć I ZNOWU NIE CZYTA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 25.07.2008 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 Już jestem, stara dzwoniła (rozmowa kontrolna) Mam być grzeczny i się nie przemęczać! Pzrecież jestm grzeczny................ zgdza się dzieczyny? BARDZO GRZESZNY Wydrukuję tego posta i wyślę żonce!!!!!!! daj znac czy się ucieszyła No pewnie! Jak tu się nie cieszyć jak się ma w domu taki skarb!!!!!!! Nie przeczytał pewniakiem Stukuś uważaj co podsuwasz żonce do przeczytania... O w mordeczkę!!!!!!!!! Ale bym sobie samobója walnął!!!!!!! Nie przeczytałem dokładnie!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 25.07.2008 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 I PROSZĘ JAK UMILKNĄŁ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 25.07.2008 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 I PROSZĘ JAK UMILKNĄŁ Czyta teraz cały wątek od początku żeby sprawdzić co jeszcze mu umknęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 25.07.2008 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 I PROSZĘ JAK UMILKNĄŁ Czyta teraz cały wątek od początku żeby sprawdzić co jeszcze mu umknęło ABY SIĘ NIE WKOPAĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 25.07.2008 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 I PROSZĘ JAK UMILKNĄŁ A bo już się ucieszyłem, że taki dobry jestem i grzeczny A tu same slowa krytyki............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 25.07.2008 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 OŚWIADCZAM,ZE STUK JEST GRZECZNY, MIŁY I KULTURALNY A ŁAPKI TRZYMA WYŁACZNIE NA KLAWIATURZE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 25.07.2008 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 I PROSZĘ JAK UMILKNĄŁ A bo już się ucieszyłem, że taki dobry jestem i grzeczny A tu same slowa krytyki............ Jakiej krytyki? Przecież my Cię właśnie za Twoją grze[cz/sz]ność tak lubimy! ALE GDZIE MASZ MOJE GACIE????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 25.07.2008 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 OŚWIADCZAM,ZE STUK JEST GRZECZNY, MIŁY I KULTURALNY A ŁAPKI TRZYMA WYŁACZNIE NA KLAWIATURZE .............i na myszce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 25.07.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 I PROSZĘ JAK UMILKNĄŁ A bo już się ucieszyłem, że taki dobry jestem i grzeczny A tu same slowa krytyki............ Jakiej krytyki? Przecież my Cię właśnie za Twoją grze[cz/sz]ność tak lubimy! ALE GDZIE MASZ MOJE GACIE????? Już lecę bo nie mogę się wyrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 25.07.2008 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 OŚWIADCZAM,ZE STUK JEST GRZECZNY, MIŁY I KULTURALNY A ŁAPKI TRZYMA WYŁACZNIE NA KLAWIATURZE .............i na myszce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 25.07.2008 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 I PROSZĘ JAK UMILKNĄŁ A bo już się ucieszyłem, że taki dobry jestem i grzeczny A tu same slowa krytyki............ Jakiej krytyki? Przecież my Cię właśnie za Twoją grze[cz/sz]ność tak lubimy! ALE GDZIE MASZ MOJE GACIE????? Już lecę bo nie mogę się wyrobić KOBIETY GO WYKONCZĄ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 25.07.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 To co tygryski lubią najbardziej!!!!!!! (odnoszę wrażenie że czasem gacie wlepiam nie dla osoby co stronkę ustrzeliła tylko dal siebie ) Ale te są specjalnie dla ciebie! Wczesna godzina narazie .... http://www.intymna.bptnet.pl/ob/agnest3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 25.07.2008 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 To co tygryski lubią najbardziej!!!!!!! (odnoszę wrażenie że czasem gacie wlepiam nie dla osoby co stronkę ustrzeliła tylko dal siebie ) Ale te są specjalnie dla ciebie! Wczesna godzina narazie .... http://www.intymna.bptnet.pl/ob/agnest3.jpg Sweet... ale ja tu gaci to wcale nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 25.07.2008 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 To co tygryski lubią najbardziej!!!!!!! (odnoszę wrażenie że czasem gacie wlepiam nie dla osoby co stronkę ustrzeliła tylko dal siebie ) Ale te są specjalnie dla ciebie! Wczesna godzina narazie .... http://www.intymna.bptnet.pl/ob/agnest3.jpg Sweet... ale ja tu gaci to wcale nie widzę A TEN SZNURECZEK POŚRODKU TO CO ?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts