stukpuk 25.07.2008 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 To co tygryski lubią najbardziej!!!!!!! (odnoszę wrażenie że czasem gacie wlepiam nie dla osoby co stronkę ustrzeliła tylko dal siebie ) Ale te są specjalnie dla ciebie! Wczesna godzina narazie .... http://www.intymna.bptnet.pl/ob/agnest3.jpg Sweet... ale ja tu gaci to wcale nie widzę jestem niewinny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 25.07.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 To co tygryski lubią najbardziej!!!!!!! (odnoszę wrażenie że czasem gacie wlepiam nie dla osoby co stronkę ustrzeliła tylko dal siebie ) Ale te są specjalnie dla ciebie! Wczesna godzina narazie .... http://www.intymna.bptnet.pl/ob/agnest3.jpg Sweet... ale ja tu gaci to wcale nie widzę A TEN SZNURECZEK POŚRODKU TO CO ?????? Nie ma co się szczegułami zajmować............i tak na bok idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 25.07.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 To co tygryski lubią najbardziej!!!!!!! (odnoszę wrażenie że czasem gacie wlepiam nie dla osoby co stronkę ustrzeliła tylko dal siebie ) Ale te są specjalnie dla ciebie! Wczesna godzina narazie .... http://www.intymna.bptnet.pl/ob/agnest3.jpg Sweet... ale ja tu gaci to wcale nie widzę A TEN SZNURECZEK POŚRODKU TO CO ?????? Chyba mam za słabą rozdzielczość, bo co ona ma POŚRODKU to nie widzę, widzę tylko pasek do pończochy na pośladku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 25.07.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 DorciaIQ następnym razem pamiętaj jak ustrzelisz stronkę o streszczeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 25.07.2008 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 PAMIĘTA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 25.07.2008 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 To co tygryski lubią najbardziej!!!!!!! (odnoszę wrażenie że czasem gacie wlepiam nie dla osoby co stronkę ustrzeliła tylko dal siebie ) Ale te są specjalnie dla ciebie! Wczesna godzina narazie .... http://www.intymna.bptnet.pl/ob/agnest3.jpg Sweet... ale ja tu gaci to wcale nie widzę A TEN SZNURECZEK POŚRODKU TO CO ?????? Chyba mam za słabą rozdzielczość, bo co ona ma POŚRODKU to nie widzę, widzę tylko pasek do pończochy na pośladku też patrzysz na jej pośladki ??? A już myślałem że tylko ja ładne co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 25.07.2008 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 DorciaIQ następnym razem pamiętaj jak ustrzelisz stronkę o streszczeniu O przepraszam A tak przy okazji - to nietaktowne zgłaszać reklamacje do dziewczyny, dla której to był pierwszy raz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 25.07.2008 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 STUK, GRZECZNIE MI TU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 25.07.2008 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 DorciaIQ następnym razem pamiętaj jak ustrzelisz stronkę o streszczeniu O przepraszam A tak przy okazji - to nietaktowne zgłaszać reklamacje do dziewczyny, dla której to był pierwszy raz... SEKS GACIE NA PRZEPROSINY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 25.07.2008 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 To co tygryski lubią najbardziej!!!!!!! (odnoszę wrażenie że czasem gacie wlepiam nie dla osoby co stronkę ustrzeliła tylko dal siebie ) Ale te są specjalnie dla ciebie! Wczesna godzina narazie .... http://www.intymna.bptnet.pl/ob/agnest3.jpg Sweet... ale ja tu gaci to wcale nie widzę A TEN SZNURECZEK POŚRODKU TO CO ?????? Chyba mam za słabą rozdzielczość, bo co ona ma POŚRODKU to nie widzę, widzę tylko pasek do pończochy na pośladku też patrzysz na jej pośladki ??? A już myślałem że tylko ja ładne co? Ładne. Ale ja wolę blondynki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 25.07.2008 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 DorciaIQ następnym razem pamiętaj jak ustrzelisz stronkę o streszczeniu O przepraszam A tak przy okazji - to nietaktowne zgłaszać reklamacje do dziewczyny, dla której to był pierwszy raz... Ja mogę cię wszystkiego nauczyć.........................mam podejście pedagogiczne i kurs spawacza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 25.07.2008 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 To co tygryski lubią najbardziej!!!!!!! (odnoszę wrażenie że czasem gacie wlepiam nie dla osoby co stronkę ustrzeliła tylko dal siebie ) Ale te są specjalnie dla ciebie! Wczesna godzina narazie .... http://www.intymna.bptnet.pl/ob/agnest3.jpg Sweet... ale ja tu gaci to wcale nie widzę A TEN SZNURECZEK POŚRODKU TO CO ?????? Chyba mam za słabą rozdzielczość, bo co ona ma POŚRODKU to nie widzę, widzę tylko pasek do pończochy na pośladku też patrzysz na jej pośladki ??? A już myślałem że tylko ja ładne co? Ładne. Ale ja wolę blondynki.... BLONDYNKI ? CZY BLONDYNÓW? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 25.07.2008 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 DorciaIQ następnym razem pamiętaj jak ustrzelisz stronkę o streszczeniu O przepraszam A tak przy okazji - to nietaktowne zgłaszać reklamacje do dziewczyny, dla której to był pierwszy raz... SEKS GACIE NA PRZEPROSINY Za młoda godzina, za młoda dziewczyna, jeszcze bana dostanę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 25.07.2008 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 DorciaIQ następnym razem pamiętaj jak ustrzelisz stronkę o streszczeniu O przepraszam A tak przy okazji - to nietaktowne zgłaszać reklamacje do dziewczyny, dla której to był pierwszy raz... Ja mogę cię wszystkiego nauczyć.........................mam podejście pedagogiczne i kurs spawacza ALE CHĘTNY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 25.07.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 To co tygryski lubią najbardziej!!!!!!! (odnoszę wrażenie że czasem gacie wlepiam nie dla osoby co stronkę ustrzeliła tylko dal siebie ) Ale te są specjalnie dla ciebie! Wczesna godzina narazie .... http://www.intymna.bptnet.pl/ob/agnest3.jpg Sweet... ale ja tu gaci to wcale nie widzę A TEN SZNURECZEK POŚRODKU TO CO ?????? Chyba mam za słabą rozdzielczość, bo co ona ma POŚRODKU to nie widzę, widzę tylko pasek do pończochy na pośladku też patrzysz na jej pośladki ??? A już myślałem że tylko ja ładne co? Ładne. Ale ja wolę blondynki.... dopiero teraz zwróciłem uwagę na kolor włosów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 25.07.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 To co tygryski lubią najbardziej!!!!!!! (odnoszę wrażenie że czasem gacie wlepiam nie dla osoby co stronkę ustrzeliła tylko dal siebie ) Ale te są specjalnie dla ciebie! Wczesna godzina narazie .... http://www.intymna.bptnet.pl/ob/agnest3.jpg Sweet... ale ja tu gaci to wcale nie widzę A TEN SZNURECZEK POŚRODKU TO CO ?????? Chyba mam za słabą rozdzielczość, bo co ona ma POŚRODKU to nie widzę, widzę tylko pasek do pończochy na pośladku też patrzysz na jej pośladki ??? A już myślałem że tylko ja ładne co? Ładne. Ale ja wolę blondynki.... BLONDYNKI ? CZY BLONDYNÓW? Czy już jest odpowiednia pora żeby gadać o preferencjach? Generalnie wolę brunetów, chociaż mój mąż jest blondynem - chyba kryteria na męża są troszkę inne... A blondynki wolę od brunetek do... pooglądania W końcu płeć piękna jest piękna, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 25.07.2008 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 DorciaIQ następnym razem pamiętaj jak ustrzelisz stronkę o streszczeniu O przepraszam A tak przy okazji - to nietaktowne zgłaszać reklamacje do dziewczyny, dla której to był pierwszy raz... Ja mogę cię wszystkiego nauczyć.........................mam podejście pedagogiczne i kurs spawacza ALE CHĘTNY Uprzejmy....... I to gratis zawsze chciałem zająć się wolontariatem......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 25.07.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 To co tygryski lubią najbardziej!!!!!!! (odnoszę wrażenie że czasem gacie wlepiam nie dla osoby co stronkę ustrzeliła tylko dal siebie ) Ale te są specjalnie dla ciebie! Wczesna godzina narazie .... http://www.intymna.bptnet.pl/ob/agnest3.jpg Sweet... ale ja tu gaci to wcale nie widzę A TEN SZNURECZEK POŚRODKU TO CO ?????? Chyba mam za słabą rozdzielczość, bo co ona ma POŚRODKU to nie widzę, widzę tylko pasek do pończochy na pośladku też patrzysz na jej pośladki ??? A już myślałem że tylko ja ładne co? Ładne. Ale ja wolę blondynki.... BLONDYNKI ? CZY BLONDYNÓW? Czy już jest odpowiednia pora żeby gadać o preferencjach? Generalnie wolę brunetów, chociaż mój mąż jest blondynem - chyba kryteria na męża są troszkę inne... A blondynki wolę od brunetek do... pooglądania W końcu płeć piękna jest piękna, nie? Ja jakoś nie mam szczęścia do blondynek, i chyba dziewczyny blondynki (takiej typowej to nie miałem) małżowa ruda albo coś podobnego, bo jak facet typowy na kolorach się nie zanam (farbowana) A do podglądania to obojętnie byle dwie były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 25.07.2008 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 To co tygryski lubią najbardziej!!!!!!! (odnoszę wrażenie że czasem gacie wlepiam nie dla osoby co stronkę ustrzeliła tylko dal siebie ) Ale te są specjalnie dla ciebie! Wczesna godzina narazie .... http://www.intymna.bptnet.pl/ob/agnest3.jpg Sweet... ale ja tu gaci to wcale nie widzę A TEN SZNURECZEK POŚRODKU TO CO ?????? Chyba mam za słabą rozdzielczość, bo co ona ma POŚRODKU to nie widzę, widzę tylko pasek do pończochy na pośladku też patrzysz na jej pośladki ??? A już myślałem że tylko ja ładne co? Ładne. Ale ja wolę blondynki.... BLONDYNKI ? CZY BLONDYNÓW? Czy już jest odpowiednia pora żeby gadać o preferencjach? Generalnie wolę brunetów, chociaż mój mąż jest blondynem - chyba kryteria na męża są troszkę inne... A blondynki wolę od brunetek do... pooglądania W końcu płeć piękna jest piękna, nie? Ja jakoś nie mam szczęścia do blondynek, i chyba dziewczyny blondynki (takiej typowej to nie miałem) małżowa ruda albo coś podobnego, bo jak facet typowy na kolorach się nie zanam (farbowana) A do podglądania to obojętnie byle dwie były JAK TO DWIE ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 25.07.2008 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 ILA mogę zajżeć na NK, nie wystraszę się twojego komentarzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts