andrzejka 08.06.2005 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 a kiedy kapac niemowlaczka 2 mies? Ja myślę, że kiedy ci pasuje ale mniej więcej o tej samej porze i najlepiej przed dluższym nocnym spaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 08.06.2005 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Co to nikogo nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 08.06.2005 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 A miala byc imprezka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 08.06.2005 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Cyżby koniec strony byl blisko i wszyscy sie czają A potem pif -paf albo strzal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 08.06.2005 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 a o ktorej kapiecie swoje szczescia??????? Po dobranocce a przed godziną 20, przynajmniej taki jest plan dnia Ja juz po kąpieli dzieci a ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 08.06.2005 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 dalej pusto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 08.06.2005 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 dalej pusto Bo wszyscy oglądają M jak Miłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 08.06.2005 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 dalej pusto Bo wszyscy oglądają M jak Miłość A ty nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 08.06.2005 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 dalej pusto Bo wszyscy oglądają M jak Miłość A ty nie No nie bo taaaka jestem wściekła -z nów dzieci sąsiadów robią nam demolke na budowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 08.06.2005 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 No to rzeczywiście problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 08.06.2005 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 dalej pusto Bo wszyscy oglądają M jak Miłość A ty nie No nie bo taaaka jestem wściekła -z nów dzieci sąsiadów robią nam demolke na budowę. Ale nie denerwuj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 08.06.2005 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Ale nie denerwuj się Tylko problem polega na tym, ze mam ochotę je rozszarpać. A jeszcze bardziej wkurza mnie fakt, ze są tak beszczelne, ze gdy przyjeżdzamy to uciekają, a potem siedzą u siąsiada na płocie i perfidnie czekają, az pojedziemy. No a oczywiście rodzice wiedzą co robią ich dzieci i nie reagują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 08.06.2005 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 po kapieli i po godzinnym karmieniu w koncu mu dalam smoczka bo ile mozna ...... marudzil i marudzil ........... grrrrrrr zla matka jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 08.06.2005 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Tylko problem polega na tym, ze mam ochotę je rozszarpać. A jeszcze bardziej wkurza mnie fakt, ze są tak beszczelne, ze gdy przyjeżdzamy to uciekają, a potem siedzą u siąsiada na płocie i perfidnie czekają, az pojedziemy. No a oczywiście rodzice wiedzą co robią ich dzieci i nie reagują. to rzeczywiscie glupie dzieciaki i jeszcze glupsi rodzice !!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 08.06.2005 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Ale nie denerwuj się Tylko problem polega na tym, ze mam ochotę je rozszarpać. A jeszcze bardziej wkurza mnie fakt, ze są tak beszczelne, ze gdy przyjeżdzamy to uciekają, a potem siedzą u siąsiada na płocie i perfidnie czekają, az pojedziemy. No a oczywiście rodzice wiedzą co robią ich dzieci i nie reagują. Oj Funiu rozumiem cie doskonale Czlowiek najchetniej by je spral na kwasne jabloko- przynajmniej ja mam takie zapedy ale oczywiście to tylko myśli i emocje podpowiadają taki sposoby walki z lobuzami. Swoją drogą to ci rodzice jacys nietego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 08.06.2005 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 po kapieli i po godzinnym karmieniu w koncu mu dalam smoczka bo ile mozna ...... marudzil i marudzil ........... grrrrrrr zla matka jestem Kasztanko zla nie jesteś tylko niecierpliwa Ja wiem, ze jak się jest z dzieckiem noc i dzień na okrąglo to czasami czlowiek ma dość wszystkiego i nie dlatego, że jest zlym rodzicem po prostu nie wyrabia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 08.06.2005 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Tylko problem polega na tym, ze mam ochotę je rozszarpać. A jeszcze bardziej wkurza mnie fakt, ze są tak beszczelne, ze gdy przyjeżdzamy to uciekają, a potem siedzą u siąsiada na płocie i perfidnie czekają, az pojedziemy. No a oczywiście rodzice wiedzą co robią ich dzieci i nie reagują. to rzeczywiscie glupie dzieciaki i jeszcze glupsi rodzice !!!!!!!!!! I potem te dzieciaki tak samo beda wychowywać swoje latorośle i tak historia lobuzerstwa się toczy nieprzerwanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 08.06.2005 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Witam nieśmiało. Czy tutaj do Waszego klubu wstęp wolny? Jakiś statut mógłbym prosić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 08.06.2005 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Witam nieśmiało. Czy tutaj do Waszego klubu wstęp wolny? Jakiś statut mógłbym prosić? czy mi sie wydaje czys ty antyRW??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 08.06.2005 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Witam nieśmiało. Czy tutaj do Waszego klubu wstęp wolny? Jakiś statut mógłbym prosić? A to do Pana Prezesa z podaniem trzeba by wystąpić o zgodę Wiotamy, witamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts