jakamila 28.07.2008 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 mój wpis po raz pierwszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 28.07.2008 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 NO WŁASNIE TOTOLOTEK OBSTAWIAĆ NUMERY MÓJ TO ; 7 , PODAWAĆ NUMERY.................... 11 41 No podajcie jeszcze trzy i pójdę skreślić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 28.07.2008 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 mój wpis po raz pierwszy Jak stuknięty tego forum witam cię serdecznie i podaj numer do totka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 28.07.2008 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 Tacy jesteście? Numerów nie chcecie podawać,dobra, ale do podziału to wszyscy będą chętni!!!!!!! Zapomnijcie!!!! Idę z akwarium porządek zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 28.07.2008 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 Tacy jesteście? Numerów nie chcecie podawać,dobra, ale do podziału to wszyscy będą chętni!!!!!!! Zapomnijcie!!!! Idę z akwarium porządek zrobić. albo rybki albo akwarfium a nie wszystko naraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 28.07.2008 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 Tacy jesteście? Numerów nie chcecie podawać,dobra, ale do podziału to wszyscy będą chętni!!!!!!! Zapomnijcie!!!! Idę z akwarium porządek zrobić. albo rybki albo akwarfium a nie wszystko naraz A mi udało się pogodzić obie te rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 28.07.2008 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 I jak z tymi numerami? gwarantuję uczciwy podział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 28.07.2008 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 WITAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 28.07.2008 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 I jak z tymi numerami? gwarantuję uczciwy podział TAAAAAAAAAAAA NARAZIE MAMY ; 7,11, 41............ RESZTY BRAK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 28.07.2008 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 cześć! Zaglądałem tu minutę temu i nikogo nie było to już sobie polazłem dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 28.07.2008 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 Co tu takie puchy? O numerkach gadacie i nic??? Mogą być jakieś fajniejsze tematy w ogóle?!?!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 28.07.2008 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 I jak z tymi numerami? gwarantuję uczciwy podział TAAAAAAAAAAAA NARAZIE MAMY ; 7,11, 41............ RESZTY BRAK Co z wami ludziki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 28.07.2008 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 Co tu takie puchy? O numerkach gadacie i nic??? Mogą być jakieś fajniejsze tematy w ogóle?!?!? W GRÓDKACH SIEDZĄ NO TO DAWAJ TEMAT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 28.07.2008 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 Co tu takie puchy? O numerkach gadacie i nic??? Mogą być jakieś fajniejsze tematy w ogóle?!?!? Co jest ciekawsze od sexu?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 28.07.2008 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 I jak z tymi numerami? gwarantuję uczciwy podział TAAAAAAAAAAAA NARAZIE MAMY ; 7,11, 41............ RESZTY BRAK Co z wami ludziki? BOJĄ SIĘ , NIE CHCA DAĆ ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 28.07.2008 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 Co tu takie puchy? O numerkach gadacie i nic??? Mogą być jakieś fajniejsze tematy w ogóle?!?!? Co jest ciekawsze od sexu?! No właśnie nic, dlatego się dziwię że gadka o numerkach się nie kleiła... Moja kotka właśnie czołga się na plecach po całym mieszkaniu i grucha jak naspawana bo właśnie ma te dni w życiu kotki, w które się myśli tylko o numerkach... Wyobrażacie sobie, co by było, gdyby kobiety się tak zachowywały w trakcie owulacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 28.07.2008 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 I jak z tymi numerami? gwarantuję uczciwy podział TAAAAAAAAAAAA NARAZIE MAMY ; 7,11, 41............ RESZTY BRAK Co z wami ludziki? BOJĄ SIĘ , NIE CHCA DAĆ ... skąpcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 28.07.2008 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 Co tu takie puchy? O numerkach gadacie i nic??? Mogą być jakieś fajniejsze tematy w ogóle?!?!? Co jest ciekawsze od sexu?! No właśnie nic, dlatego się dziwię że gadka o numerkach się nie kleiła... Moja kotka właśnie czołga się na plecach po całym mieszkaniu i grucha jak naspawana bo właśnie ma te dni w życiu kotki, w które się myśli tylko o numerkach... Wyobrażacie sobie, co by było, gdyby kobiety się tak zachowywały w trakcie owulacji? STUK BYŁBY SZCZESLIWY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 28.07.2008 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 28.07.2008 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 Co tu takie puchy? O numerkach gadacie i nic??? Mogą być jakieś fajniejsze tematy w ogóle?!?!? Co jest ciekawsze od sexu?! No właśnie nic, dlatego się dziwię że gadka o numerkach się nie kleiła... Moja kotka właśnie czołga się na plecach po całym mieszkaniu i grucha jak naspawana bo właśnie ma te dni w życiu kotki, w które się myśli tylko o numerkach... Wyobrażacie sobie, co by było, gdyby kobiety się tak zachowywały w trakcie owulacji? ja mam kota Gwidona może ich poznamy!!!!! I wykastrowany jest tak więc mogą zaszaleć bez konsekwencji!!!!!!! Jak by się zachowywały? Trzeba ruszyć wyobraźnie!!!!! chym???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts