ila66 28.07.2008 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 przerażasz mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 28.07.2008 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 28.07.2008 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 28.07.2008 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 Po gacie trza lecieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 28.07.2008 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 Po gacie trza lecieć. ANO TRZEBA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 28.07.2008 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 Co tu takie puchy? O numerkach gadacie i nic??? Mogą być jakieś fajniejsze tematy w ogóle?!?!? Co jest ciekawsze od sexu?! No właśnie nic, dlatego się dziwię że gadka o numerkach się nie kleiła... Moja kotka właśnie czołga się na plecach po całym mieszkaniu i grucha jak naspawana bo właśnie ma te dni w życiu kotki, w które się myśli tylko o numerkach... Wyobrażacie sobie, co by było, gdyby kobiety się tak zachowywały w trakcie owulacji? ja mam kota Gwidona może ich poznamy!!!!! I wykastrowany jest tak więc mogą zaszaleć bez konsekwencji!!!!!!! Jak by się zachowywały? Trzeba ruszyć wyobraźnie!!!!! chym???? No wiesz co? Moja kotka się powiesi za ogon, jak spotka faceta, który nie będzie miał ochoty.... Jak to wpłynie na jej pewność siebie i poczucie własnej atrakcyjności?!?!?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 28.07.2008 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 RANKINGUM RECORDUM 1. Jajcek - 3302. jea - 3073. inż. Mamoń - 2894. Mikopiko - 2305. SławekD-żonka - 2016. Olkalybowa - 1967. verunia - 1758. Joanna i Janusz - 1439. kze - 13610. ILA66- 13311. Whisper - 11912. frosia - 11313. Ania Wiśniewska - 10814. fizyk - 10315. Majka - 9816. kasztanka - 9217. maksiu - 8818. teska - 7819. retrofood - 7420. pp - 6421. andre59 - 5822. ew-ka - 5423. Sonika, - 5324. badi - 5225. monka, andrzejka, wartownik, kaśka maciej, - 4429. Maxtorka - 4330. Aga J.G,- 4131. aniawmuratorze - 3832. zaba_gonia - 3733. Moniś - 3634. facio - 3535. Trini - 3436. Nefer - 3137. markus_gdynia - 3038. tola, stukpuk - 2939. Jezier, - 2840. Witos - 2741.- 2642. ullerowa, jamles - 2543. marcel2000, gaweł, - 2346. braza - 2147. Funia, beti55, monikach,andzik.78, magi - 2052. mati_sowee, marjucha - 1854. Sylvia1 - 1655. krys1 - 1556. Agniesia, Karolka, joola, mundzia - 1460. dompodsosnami - 1361. Darex - 1262. Jane, Wojty, prymasek - 1065. kasia64, duende, ania, mayland - 969. kolia, Zielonooka, kropeczka27 - 772. Januszz, tabaluga1, edzia - 675. lafcadio, Paty, ave!, ewuś - 579. Pawson, jabko, D&R, Anisia3 - 483. damiangajda, Jacek69, Daria, Agacka, DARIO2 - 388. Baba_budowniczy, Gryfpc, iwozelka, CAEN, Słoneczko, arcobaleno, Jola i Jarek, lbryndal, - 296. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, Mychalina, Maluszek, ArtiW, Beatka i Paweł, S_a_r_a_21, kuleczka, mbz, Anoleiz, , agnieszkakusi, bobowa budowniczowa, AMTLA, DorciaIQ - 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 28.07.2008 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 Nie za ciepłe, nie za zimne!http://www.intymna.bptnet.pl/passion/star3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 28.07.2008 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 Co tu takie puchy? O numerkach gadacie i nic??? Mogą być jakieś fajniejsze tematy w ogóle?!?!? Co jest ciekawsze od sexu?! No właśnie nic, dlatego się dziwię że gadka o numerkach się nie kleiła... Moja kotka właśnie czołga się na plecach po całym mieszkaniu i grucha jak naspawana bo właśnie ma te dni w życiu kotki, w które się myśli tylko o numerkach... Wyobrażacie sobie, co by było, gdyby kobiety się tak zachowywały w trakcie owulacji? ja mam kota Gwidona może ich poznamy!!!!! I wykastrowany jest tak więc mogą zaszaleć bez konsekwencji!!!!!!! Jak by się zachowywały? Trzeba ruszyć wyobraźnie!!!!! chym???? No wiesz co? Moja kotka się powiesi za ogon, jak spotka faceta, który nie będzie miał ochoty.... Jak to wpłynie na jej pewność siebie i poczucie własnej atrakcyjności?!?!?! Jak się powiesi!!!! Gwidon to skarb! Poszaleje sobie kotka i nie wpadnie!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 28.07.2008 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 Nie za ciepłe, nie za zimne! http://www.intymna.bptnet.pl/passion/star3.jpg W SAM RAZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 28.07.2008 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 Tak moja kicia teraz wygląda http://www.allurelingerie.co.uk/ishop/images/875/KA41a.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 28.07.2008 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 To ja przyjdę zamiast Gwidona jak właścicielka tak wygląda!Gwidon za młody!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 28.07.2008 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 Co tu takie puchy? O numerkach gadacie i nic??? Mogą być jakieś fajniejsze tematy w ogóle?!?!? Co jest ciekawsze od sexu?! No właśnie nic, dlatego się dziwię że gadka o numerkach się nie kleiła... Moja kotka właśnie czołga się na plecach po całym mieszkaniu i grucha jak naspawana bo właśnie ma te dni w życiu kotki, w które się myśli tylko o numerkach... Wyobrażacie sobie, co by było, gdyby kobiety się tak zachowywały w trakcie owulacji? ja mam kota Gwidona może ich poznamy!!!!! I wykastrowany jest tak więc mogą zaszaleć bez konsekwencji!!!!!!! Jak by się zachowywały? Trzeba ruszyć wyobraźnie!!!!! chym???? No wiesz co? Moja kotka się powiesi za ogon, jak spotka faceta, który nie będzie miał ochoty.... Jak to wpłynie na jej pewność siebie i poczucie własnej atrakcyjności?!?!?! Jak się powiesi!!!! Gwidon to skarb! Poszaleje sobie kotka i nie wpadnie!!!!!! Cały czas nie rozumiem, w jaki sposób miałaby sobie poszaleć - chcesz powiedzieć że znasz swojego kota tak dobrze, że wiesz, że to mistrz miłości francuskiej na przykład? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 28.07.2008 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 To ja przyjdę zamiast Gwidona jak właścicielka tak wygląda! Gwidon za młody!!!!!!! Aaaaaaa no to trzeba było tak od razu, a nie mi tu mydlić oczy, że niby niech się koty poznają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 28.07.2008 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 Co tu takie puchy? O numerkach gadacie i nic??? Mogą być jakieś fajniejsze tematy w ogóle?!?!? Co jest ciekawsze od sexu?! No właśnie nic, dlatego się dziwię że gadka o numerkach się nie kleiła... Moja kotka właśnie czołga się na plecach po całym mieszkaniu i grucha jak naspawana bo właśnie ma te dni w życiu kotki, w które się myśli tylko o numerkach... Wyobrażacie sobie, co by było, gdyby kobiety się tak zachowywały w trakcie owulacji? ja mam kota Gwidona może ich poznamy!!!!! I wykastrowany jest tak więc mogą zaszaleć bez konsekwencji!!!!!!! Jak by się zachowywały? Trzeba ruszyć wyobraźnie!!!!! chym???? No wiesz co? Moja kotka się powiesi za ogon, jak spotka faceta, który nie będzie miał ochoty.... Jak to wpłynie na jej pewność siebie i poczucie własnej atrakcyjności?!?!?! Jak się powiesi!!!! Gwidon to skarb! Poszaleje sobie kotka i nie wpadnie!!!!!! Cały czas nie rozumiem, w jaki sposób miałaby sobie poszaleć - chcesz powiedzieć że znasz swojego kota tak dobrze, że wiesz, że to mistrz miłości francuskiej na przykład? Znam go od małego........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 28.07.2008 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 Co tu takie puchy? O numerkach gadacie i nic??? Mogą być jakieś fajniejsze tematy w ogóle?!?!? Co jest ciekawsze od sexu?! No właśnie nic, dlatego się dziwię że gadka o numerkach się nie kleiła... Moja kotka właśnie czołga się na plecach po całym mieszkaniu i grucha jak naspawana bo właśnie ma te dni w życiu kotki, w które się myśli tylko o numerkach... Wyobrażacie sobie, co by było, gdyby kobiety się tak zachowywały w trakcie owulacji? ja mam kota Gwidona może ich poznamy!!!!! I wykastrowany jest tak więc mogą zaszaleć bez konsekwencji!!!!!!! Jak by się zachowywały? Trzeba ruszyć wyobraźnie!!!!! chym???? No wiesz co? Moja kotka się powiesi za ogon, jak spotka faceta, który nie będzie miał ochoty.... Jak to wpłynie na jej pewność siebie i poczucie własnej atrakcyjności?!?!?! Jak się powiesi!!!! Gwidon to skarb! Poszaleje sobie kotka i nie wpadnie!!!!!! Cały czas nie rozumiem, w jaki sposób miałaby sobie poszaleć - chcesz powiedzieć że znasz swojego kota tak dobrze, że wiesz, że to mistrz miłości francuskiej na przykład? Znam go od małego........... Ale od małego w górę czy od małego w dół? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 28.07.2008 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 To ja przyjdę zamiast Gwidona jak właścicielka tak wygląda! Gwidon za młody!!!!!!! Aaaaaaa no to trzeba było tak od razu, a nie mi tu mydlić oczy, że niby niech się koty poznają... Nieśmiały jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 28.07.2008 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 NO I ZNOWU ZACZYNACIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 28.07.2008 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 NO I ZNOWU ZACZYNACIE Już dziś nie będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 28.07.2008 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 NO I ZNOWU ZACZYNACIE Już dziś nie będę Nie będziesz gadał do północy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts