stukpuk 28.07.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 MAM NADZIEJĘ,ZE TO SA NADAL GACIE DLA MNIE Ależ oczywiście Stuki może sobie tylko popatrzeć (i pomarzyć... ) Facet bez kobitki 9 tygodni!!!!! Co to? Terapia szokowa? Zmowa? Podpuścić i porzucić? To niehumanitarne!!!!! czuję się wykorzystany i porzucony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 28.07.2008 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 MAM NADZIEJĘ,ZE TO SA NADAL GACIE DLA MNIE Ależ oczywiście Stuki może sobie tylko popatrzeć (i pomarzyć... ) Facet bez kobitki 9 tygodni!!!!! Co to? Terapia szokowa? Zmowa? Podpuścić i porzucić? To niehumanitarne!!!!! czuję się wykorzystany i porzucony MOLESTOWANY ?????? PRZEZ KOGO ???? MÓW !!!! RAZEM Z DORCIA ZROBIMY Z NIĄ, NIMI PORZADEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 28.07.2008 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 MAM NADZIEJĘ,ZE TO SA NADAL GACIE DLA MNIE Ależ oczywiście Stuki może sobie tylko popatrzeć (i pomarzyć... ) Facet bez kobitki 9 tygodni!!!!! Co to? Terapia szokowa? Zmowa? Podpuścić i porzucić? To niehumanitarne!!!!! czuję się wykorzystany i porzucony Słuchaj, Ila? A może on nas tak wkręca z tą żoną co jej niby nie ma, żebyśmy się ulitowały i może coś mu się uda uszczknąć? Stuku, skoro się czujesz wykorzystany, to chyba dobrze jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 28.07.2008 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 MAM NADZIEJĘ,ZE TO SA NADAL GACIE DLA MNIE Ależ oczywiście Stuki może sobie tylko popatrzeć (i pomarzyć... ) Facet bez kobitki 9 tygodni!!!!! Co to? Terapia szokowa? Zmowa? Podpuścić i porzucić? To niehumanitarne!!!!! czuję się wykorzystany i porzucony Słuchaj, Ila? A może on nas tak wkręca z tą żoną co jej niby nie ma, żebyśmy się ulitowały i może coś mu się uda uszczknąć? Stuku, skoro się czujesz wykorzystany, to chyba dobrze jest? ILA tylko nie mów "A nie mówilam!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 28.07.2008 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 MAM NADZIEJĘ,ZE TO SA NADAL GACIE DLA MNIE Ależ oczywiście Stuki może sobie tylko popatrzeć (i pomarzyć... ) Facet bez kobitki 9 tygodni!!!!! Co to? Terapia szokowa? Zmowa? Podpuścić i porzucić? To niehumanitarne!!!!! czuję się wykorzystany i porzucony Słuchaj, Ila? A może on nas tak wkręca z tą żoną co jej niby nie ma, żebyśmy się ulitowały i może coś mu się uda uszczknąć? Stuku, skoro się czujesz wykorzystany, to chyba dobrze jest? NO TEGO NIE WZIEŁAM POD UWAGĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 28.07.2008 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 MAM NADZIEJĘ,ZE TO SA NADAL GACIE DLA MNIE Ależ oczywiście Stuki może sobie tylko popatrzeć (i pomarzyć... ) Facet bez kobitki 9 tygodni!!!!! Co to? Terapia szokowa? Zmowa? Podpuścić i porzucić? To niehumanitarne!!!!! czuję się wykorzystany i porzucony Słuchaj, Ila? A może on nas tak wkręca z tą żoną co jej niby nie ma, żebyśmy się ulitowały i może coś mu się uda uszczknąć? Stuku, skoro się czujesz wykorzystany, to chyba dobrze jest? ILA tylko nie mów "A nie mówilam!" A co Ila mówiła żeby miała tak powiedzieć??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 28.07.2008 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 MAM NADZIEJĘ,ZE TO SA NADAL GACIE DLA MNIE Ależ oczywiście Stuki może sobie tylko popatrzeć (i pomarzyć... ) Facet bez kobitki 9 tygodni!!!!! Co to? Terapia szokowa? Zmowa? Podpuścić i porzucić? To niehumanitarne!!!!! czuję się wykorzystany i porzucony Słuchaj, Ila? A może on nas tak wkręca z tą żoną co jej niby nie ma, żebyśmy się ulitowały i może coś mu się uda uszczknąć? Stuku, skoro się czujesz wykorzystany, to chyba dobrze jest? ILA tylko nie mów "A nie mówilam!" A co Ila mówiła żeby miała tak powiedzieć??? JA NIC TAKIEGO NIE MÓWIŁAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 28.07.2008 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 MAM NADZIEJĘ,ZE TO SA NADAL GACIE DLA MNIE Ależ oczywiście Stuki może sobie tylko popatrzeć (i pomarzyć... ) Facet bez kobitki 9 tygodni!!!!! Co to? Terapia szokowa? Zmowa? Podpuścić i porzucić? To niehumanitarne!!!!! czuję się wykorzystany i porzucony Słuchaj, Ila? A może on nas tak wkręca z tą żoną co jej niby nie ma, żebyśmy się ulitowały i może coś mu się uda uszczknąć? Stuku, skoro się czujesz wykorzystany, to chyba dobrze jest? ILA tylko nie mów "A nie mówilam!" A co Ila mówiła żeby miała tak powiedzieć??? Ja nic nie wiem...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 28.07.2008 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 To se pogadaliśmy... A mi się skończyły wafle czosnkowe i teraz nie wiem, czy sobie otworzyć chipsy, bo jeśli to zrobię to a. będe gruba i się nie zmieszczę do tego gorsetu b. zachce mi się do nich piwa i wtedy będę jeszcze grubsza... Czy Wy też macie takie straszliwe dylematy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 28.07.2008 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 STUK UWAŻAJ BO CIE OGOLIMY http://www.obrazky.pl/obrazky/brzydki-kot-OBRAZKY.PL.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 28.07.2008 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 STUK UWAŻAJ BO CIE OGOLIMY http://www.obrazky.pl/obrazky/brzydki-kot-OBRAZKY.PL.jpg Aaaaaa straszne!!! Dzięki Ila - teraz już mi się nie chce jeść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 28.07.2008 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 To se pogadaliśmy... A mi się skończyły wafle czosnkowe i teraz nie wiem, czy sobie otworzyć chipsy, bo jeśli to zrobię to a. będe gruba i się nie zmieszczę do tego gorsetu b. zachce mi się do nich piwa i wtedy będę jeszcze grubsza... Czy Wy też macie takie straszliwe dylematy? CHIPSOM SIĘ NIE OPRĘ DAJ TROCHE A GORSET SIE POSZERZY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 28.07.2008 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 To se pogadaliśmy... A mi się skończyły wafle czosnkowe i teraz nie wiem, czy sobie otworzyć chipsy, bo jeśli to zrobię to a. będe gruba i się nie zmieszczę do tego gorsetu b. zachce mi się do nich piwa i wtedy będę jeszcze grubsza... Czy Wy też macie takie straszliwe dylematy? Ja proponuje C: Ja zjem wszystko, na mojej wadze to nie szkodzi. Szkoda taki gorset spowrotem oddawać Piwo na potem, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 28.07.2008 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 A MOŻE TRZEBA STUKA PODTUCZYĆ ????http://www.humorkowo.net/obr/zwierz/kotek.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 28.07.2008 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 To se pogadaliśmy... A mi się skończyły wafle czosnkowe i teraz nie wiem, czy sobie otworzyć chipsy, bo jeśli to zrobię to a. będe gruba i się nie zmieszczę do tego gorsetu b. zachce mi się do nich piwa i wtedy będę jeszcze grubsza... Czy Wy też macie takie straszliwe dylematy? CHIPSOM SIĘ NIE OPRĘ DAJ TROCHE A GORSET SIE POSZERZY Ej dziewczyny! A gdzie wasza silna wola? Ale to już nie to samo........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 28.07.2008 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 To se pogadaliśmy... A mi się skończyły wafle czosnkowe i teraz nie wiem, czy sobie otworzyć chipsy, bo jeśli to zrobię to a. będe gruba i się nie zmieszczę do tego gorsetu b. zachce mi się do nich piwa i wtedy będę jeszcze grubsza... Czy Wy też macie takie straszliwe dylematy? CHIPSOM SIĘ NIE OPRĘ DAJ TROCHE A GORSET SIE POSZERZY Chipsy przyszły http://g.o2.pl/file_cms/2006/06/09/111316.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 28.07.2008 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 To se pogadaliśmy... A mi się skończyły wafle czosnkowe i teraz nie wiem, czy sobie otworzyć chipsy, bo jeśli to zrobię to a. będe gruba i się nie zmieszczę do tego gorsetu b. zachce mi się do nich piwa i wtedy będę jeszcze grubsza... Czy Wy też macie takie straszliwe dylematy? CHIPSOM SIĘ NIE OPRĘ DAJ TROCHE A GORSET SIE POSZERZY Ej dziewczyny! A gdzie wasza silna wola? Ale to już nie to samo........ Co nie to samo - nie lubisz dużych numerów? Wolisz małe rozmiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 28.07.2008 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 To se pogadaliśmy... A mi się skończyły wafle czosnkowe i teraz nie wiem, czy sobie otworzyć chipsy, bo jeśli to zrobię to a. będe gruba i się nie zmieszczę do tego gorsetu b. zachce mi się do nich piwa i wtedy będę jeszcze grubsza... Czy Wy też macie takie straszliwe dylematy? CHIPSOM SIĘ NIE OPRĘ DAJ TROCHE A GORSET SIE POSZERZY Ej dziewczyny! A gdzie wasza silna wola? Ale to już nie to samo........ Co nie to samo - nie lubisz dużych numerów? Wolisz małe rozmiary? Jeden większy lub dwa trzy małe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 28.07.2008 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 Potem was znajdę w działe "czy wy też musicie się odchudzać?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 28.07.2008 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 STUK UWAŻAJ BO PRZYTYJESZ I CO WTEDY ?http://www.tasdj.pl/news/kot%20guby.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts