Janussz 08.06.2005 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 A ja?Mam dwa, teraz trzy wpisy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 08.06.2005 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 A ja? Mam dwa, teraz trzy wpisy. Wpisów to można mieć dużo ale punkt to nie tak latwo zdobyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 08.06.2005 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 grtauluje andrzejka!!!!!!!! dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 08.06.2005 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 obserwuje sobie was od paru minut... i nawet mialem ochote strzelic... ale mysle sobie "co mi tam", raz mozna odpusic... andrzejka: gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 08.06.2005 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 po kapieli i po godzinnym karmieniu w koncu mu dalam smoczka bo ile mozna ...... marudzil i marudzil ........... grrrrrrr zla matka jestem Kasztanko zla nie jesteś tylko niecierpliwa Ja wiem, ze jak się jest z dzieckiem noc i dzień na okrąglo to czasami czlowiek ma dość wszystkiego i nie dlatego, że jest zlym rodzicem po prostu nie wyrabia niecierpliwa? no tak ...... ale godzine jedzenia to normalne? ne powinnam mu dawac smoczka? ((( Kasztanka - ŻADNYCH SMOCZKÓW!!!!!!! Niby czemu nie Bo po co? Gratuluję! Po to, żeby dziecko bylo spokojniejsze Oj Andrzejka, Andrzejka. Smoczek to tylko półśrodek. Jego używanie ma wiele wad. SPrawy zgryzu, potem gorzej dziecko ssie matczyny pokarm itd itp. Mamy dwójkę dzieciaków i żadno nie używało smoczka (chyba że przy zabawie z lalkami). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 08.06.2005 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Fizyk napisalam do Fizuli maila moze mi jakos pomoze bo ja juz nie wiem co robic ....... Iza usypia Danielka. Jak skończy, to ją dopuszczę do kompa. Na pewno postara się Ci pomóc! jak tylko bedzie miala ochote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 08.06.2005 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 obserwuje sobie was od paru minut... i nawet mialem ochote strzelic... ale mysle sobie "co mi tam", raz mozna odpusic... andrzejka: gratuluje A to już wiem jakim cudem trafilam Dzięki Czyli jesteś dziś podglądacz czy Pan Prezes cię na zwiady wyslal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 08.06.2005 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Podanie Uprzejmie proszę o informację, kto jest szefem tego wątka. Janusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 08.06.2005 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 po kapieli i po godzinnym karmieniu w koncu mu dalam smoczka bo ile mozna ...... marudzil i marudzil ........... grrrrrrr zla matka jestem Kasztanko zla nie jesteś tylko niecierpliwa Ja wiem, ze jak się jest z dzieckiem noc i dzień na okrąglo to czasami czlowiek ma dość wszystkiego i nie dlatego, że jest zlym rodzicem po prostu nie wyrabia niecierpliwa? no tak ...... ale godzine jedzenia to normalne? ne powinnam mu dawac smoczka? ((( Kasztanka - ŻADNYCH SMOCZKÓW!!!!!!! Niby czemu nie Bo po co? Gratuluję! Po to, żeby dziecko bylo spokojniejsze Oj Andrzejka, Andrzejka. Smoczek to tylko półśrodek. Jego używanie ma wiele wad. SPrawy zgryzu, potem gorzej dziecko ssie matczyny pokarm itd itp. Mamy dwójkę dzieciaków i żadno nie używało smoczka (chyba że przy zabawie z lalkami). jak Wy to zrobiliscie? ???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 08.06.2005 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 obserwuje sobie was od paru minut... i nawet mialem ochote strzelic... ale mysle sobie "co mi tam", raz mozna odpusic... andrzejka: gratuluje A to już wiem jakim cudem trafilam Dzięki Czyli jesteś dziś podglądacz czy Pan Prezes cię na zwiady wyslal jakos poprostu nie mam ochoty dzis postrzelac... pozatym dzis w nocy jade do stulicy i dzis pewnie sobie nie pospie w pociagu a jutro caly dzień szkolenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 08.06.2005 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Fizyku. Lepiej chyba smoczek dać dziecku niz ma palec ssać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 08.06.2005 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Podanie Uprzejmie proszę o informację, kto jest szefem tego wątka. Janusz Szefem jest Whisper zwany Prezesem... apsolutnym i nieodwolywalnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 08.06.2005 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 po kapieli i po godzinnym karmieniu w koncu mu dalam smoczka bo ile mozna ...... marudzil i marudzil ........... grrrrrrr zla matka jestem Kasztanko zla nie jesteś tylko niecierpliwa Ja wiem, ze jak się jest z dzieckiem noc i dzień na okrąglo to czasami czlowiek ma dość wszystkiego i nie dlatego, że jest zlym rodzicem po prostu nie wyrabia niecierpliwa? no tak ...... ale godzine jedzenia to normalne? ne powinnam mu dawac smoczka? ((( Kasztanka - ŻADNYCH SMOCZKÓW!!!!!!! Niby czemu nie Bo po co? Gratuluję! Po to, żeby dziecko bylo spokojniejsze Oj Andrzejka, Andrzejka. Smoczek to tylko półśrodek. Jego używanie ma wiele wad. SPrawy zgryzu, potem gorzej dziecko ssie matczyny pokarm itd itp. Mamy dwójkę dzieciaków i żadno nie używało smoczka (chyba że przy zabawie z lalkami). Fizyk oczywiście, ze lepiej nie ale jak mamy wybór nerwy czy smok to co lepsze Czytalam, ze twoja żona wie dużo omaluchach i nie tylko ale ja uważam, ze najlepiej sluchac wlasnego instynktu Chyba matczyny instynkt źle nie podpowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 08.06.2005 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Podanie Uprzejmie proszę o informację, kto jest szefem tego wątka. Janusz A znaczków zapominaleś nakleić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 08.06.2005 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 A ja? Mam dwa, teraz trzy wpisy. hehehe - JAnusz czy ty naprawdę myślałeś - że rekord wpisów polega na ilości wpiasnych postów!!! Rekordy w rankingu (kze jest teraz liderem) polega na kompletowaniu punktów. Punkt jest przyznawany za rozpoczęcie strony!!! Kze ma 51 punktów, bo tyle razy rozpoczął stronę na naszym wątku. Na tym polega RW!!! AntyRWisci chyba uwazają, że my tu nabijamy liczniki pisząc jak najwięcej postów!!!! . Przecież to by była głupota!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 08.06.2005 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Oczywiście skarbowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 08.06.2005 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 obserwuje sobie was od paru minut... i nawet mialem ochote strzelic... ale mysle sobie "co mi tam", raz mozna odpusic... andrzejka: gratuluje A to już wiem jakim cudem trafilam Dzięki Czyli jesteś dziś podglądacz czy Pan Prezes cię na zwiady wyslal jakos poprostu nie mam ochoty dzis postrzelac... pozatym dzis w nocy jade do stulicy i dzis pewnie sobie nie pospie w pociagu a jutro caly dzień szkolenie Czyli po wiedzę jedziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 08.06.2005 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 po kapieli i po godzinnym karmieniu w koncu mu dalam smoczka bo ile mozna ...... marudzil i marudzil ........... grrrrrrr zla matka jestem Kasztanko zla nie jesteś tylko niecierpliwa Ja wiem, ze jak się jest z dzieckiem noc i dzień na okrąglo to czasami czlowiek ma dość wszystkiego i nie dlatego, że jest zlym rodzicem po prostu nie wyrabia niecierpliwa? no tak ...... ale godzine jedzenia to normalne? ne powinnam mu dawac smoczka? ((( Kasztanka - ŻADNYCH SMOCZKÓW!!!!!!! Niby czemu nie Bo po co? Gratuluję! Po to, żeby dziecko bylo spokojniejsze Oj Andrzejka, Andrzejka. Smoczek to tylko półśrodek. Jego używanie ma wiele wad. SPrawy zgryzu, potem gorzej dziecko ssie matczyny pokarm itd itp. Mamy dwójkę dzieciaków i żadno nie używało smoczka (chyba że przy zabawie z lalkami). Fizyk oczywiście, ze lepiej nie ale jak mamy wybór nerwy czy smok to co lepsze Czytalam, ze twoja żona wie dużo omaluchach i nie tylko ale ja uważam, ze najlepiej sluchac wlasnego instynktu Chyba matczyny instynkt źle nie podpowiada Andrzejka - przyznasz, że czasami matczyny instynkt jest sponiewierany przez tysiące rad babć, cioć, sąsiadek i sąsiadek sąsiadek, które wszystko wiedzą najlepiej . Oczywiście, że instynkt mamy jest tu najistotniejszy i każde podejście mam indywidualne, ale osobiście na uspokojenie wolę się przytulić do piersi mojej lubej, niż trzymać jakąś gumę w ustach . Oczywiście nie dosłownie . Najczęściej dziecko jak płacze - to ma jakiś powód. Możemy spowodować że dziecko płakać przestanie, ale to nie znaczy, że zlikwidujemy powód płaczu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 08.06.2005 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Fizyku, właśnie też mi coś tutaj nie zagrało, bo wpisów jest mnóstwo wiele . Nie jest źle. Muszę poznać Wasze zwyczaje tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 08.06.2005 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Znaczki już mam. Kto użyczy jęzora? Wilgotnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts