stukpuk 01.08.2008 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 Jasne że dobre, ale bez świntuszenia się nie obejdzie Witam o pięknym poranku wszystkich pięknych forumowiczów Ja nie świntusze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 01.08.2008 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 Jasne że dobre, ale bez świntuszenia się nie obejdzie Witam o pięknym poranku wszystkich pięknych forumowiczów Ja nie świntusze. Ja nie dośc że nie świntuszę to jeszcze słabo piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 01.08.2008 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 To ja was świntuchy zostawiem i lecę rybką wody dolać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 01.08.2008 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 Pamiętasz Stuki jak mówiłam że powinni dać Ci tytuł "Największy świntuch na tym forum!!!"? Zmieniłam zdanie - powinno być: "Największe NIEWINIĄTKO" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 01.08.2008 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 WITANKO COŚ MI SIĘ STAŁO Z KOMPEM EHHHHHHHHHHH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 01.08.2008 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 dandi i co, da się odsprzedać projekt? Bo pamiętam że pytałeś o to jakiś czas temu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 01.08.2008 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 Pamiętasz Stuki jak mówiłam że powinni dać Ci tytuł "Największy świntuch na tym forum!!!"? Zmieniłam zdanie - powinno być: "Największe NIEWINIĄTKO" HAHAHAHA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 01.08.2008 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 Jasne że dobre, ale bez świntuszenia się nie obejdzie Witam o pięknym poranku wszystkich pięknych forumowiczów Ja nie świntusze. Ja nie dośc że nie świntuszę to jeszcze słabo piękny CZEŚĆ NOWY WITAMY W NASZYM ZWARIOWANYM ŚWIECIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 01.08.2008 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 dandi i co, da się odsprzedać projekt? Bo pamiętam że pytałeś o to jakiś czas temu... Fajnie, że pamiętasz - nie trzeba go sprzedawać - okazało się, że możemy budować i ... budujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 01.08.2008 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 dandi i co, da się odsprzedać projekt? Bo pamiętam że pytałeś o to jakiś czas temu... Fajnie, że pamiętasz - nie trzeba go sprzedawać - okazało się, że możemy budować i ... budujemy No to gratulacje!!! Już wystartowaliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 01.08.2008 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 To ja was świntuchy zostawiem i lecę rybką wody dolać. wpuść im trochę zajzajeru, będą ładniej śpiewać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 01.08.2008 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 Muszę się pochwalić Kupiłam koleżance w prezencie ślubnym takie fidrygały od Alessi z nierdzewnej stali lakierowanej na czerwono i strasznie mi się podobają Misa na owoce: http://www.cooperhewittshop.org/images/items/__mediterraneo___fruit_bowl114_image2.jpg Świecznik na świeczkę herbacianą: http://www.retromodern.com/images/alessi_10159.jpg i jeszcze popiołkę, tylko nigdzie nie mogę znaleźć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 01.08.2008 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 Pamiętasz Stuki jak mówiłam że powinni dać Ci tytuł "Największy świntuch na tym forum!!!"? Zmieniłam zdanie - powinno być: "Największe NIEWINIĄTKO" stuk to mi przypomina tego studenta ze starego dowcipu... na egzaminie z geometrii profesor narysował na tablicy okrąg i pyta studenta z czym mu się to kojarzy. - z du.pą - odpowiada pytany profesor narysował kwadrat. A to z czym? - z du.pą - odpowiada student profesor narysował trójkąt. A to z czym się panu kojarzy? - z du.pą - mówi student - panie, pan jesteś maniak seksualny! - krzyczy profesor. - Jaaaaa???? - zdziwił się student - a kto mi tu ciągle te świństwa rysuje???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 01.08.2008 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 Pamiętasz Stuki jak mówiłam że powinni dać Ci tytuł "Największy świntuch na tym forum!!!"? Zmieniłam zdanie - powinno być: "Największe NIEWINIĄTKO" stuk to mi przypomina tego studenta ze starego dowcipu... na egzaminie z geometrii profesor narysował na tablicy okrąg i pyta studenta z czym mu się to kojarzy. - z du.pą - odpowiada pytany profesor narysował kwadrat. A to z czym? - z du.pą - odpowiada student profesor narysował trójkąt. A to z czym się panu kojarzy? - z du.pą - mówi student - panie, pan jesteś maniak seksualny! - krzyczy profesor. - Jaaaaa???? - zdziwił się student - a kto mi tu ciągle te świństwa rysuje???? HAHAHAHAHA, DOBRE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 01.08.2008 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 jest też inna wersja zakończenia tego dowcipu.po trzecim rysunku student mówi do profesora:- niech się pan profesor nie wysila, mnie się wszystko z du.pą kojarzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 01.08.2008 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 STUK NAK ZAGINĄŁ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 01.08.2008 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 jest też inna wersja zakończenia tego dowcipu. po trzecim rysunku student mówi do profesora: - niech się pan profesor nie wysila, mnie się wszystko z du.pą kojarzy... PIERWSZA BARDZIEJ DO STUKA PASUJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 01.08.2008 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 jest też inna wersja zakończenia tego dowcipu. po trzecim rysunku student mówi do profesora: - niech się pan profesor nie wysila, mnie się wszystko z du.pą kojarzy... PIERWSZA BARDZIEJ DO STUKA PASUJE Obie wersje są super ale Ila masz 100% rację co do Stuka Chyba się nie obraził, co? Martwić się zaczynam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 01.08.2008 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 jest też inna wersja zakończenia tego dowcipu. po trzecim rysunku student mówi do profesora: - niech się pan profesor nie wysila, mnie się wszystko z du.pą kojarzy... PIERWSZA BARDZIEJ DO STUKA PASUJE Obie wersje są super ale Ila masz 100% rację co do Stuka Chyba się nie obraził, co? Martwić się zaczynam... NO WŁAŚNIE, GDZIE JEST STUK ????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 01.08.2008 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 krótkie hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts