monka 08.06.2005 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Witam wszystkich Ja na umówioną imprezę się stawiam z podarkiem dla gospodyni http://www.alkohole.com.pl/images/kosz.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 08.06.2005 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Fizyku. Lepiej chyba smoczek dać dziecku niz ma palec ssać. Po prostu nie kupiliśmy smoczka . Żartuję oczywiście (tzn - naprawdę nie kupiliśmy, ale od razu wiedzieliśmy że nie będziemy go używać. Janussz - jedno nie ma nic wspólnego z drugim. Po piewrsze - jeżeli dziecko wsadza od czasu palec do buzi - to nic strasznego się nie dzieje - jest to normalne u dzieci - bo próbują swoich części ciała - poznają je. Czasem przecież wkłądają sobie do buzi palec u nogi.... Gorzej jeśli dziecko zawzięcie ssie palec. Wtedy trzeba odwrócić jego uwagę od tej czynności. Ale po te i inne rady zapraszam do mojej żony (obecna od niedawna również na forum muratowa pod nickiem fizula). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 08.06.2005 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Gdzie to zwinęłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 08.06.2005 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Fizyk masz i ty rację nie powiem Ale jeżeli dzicko ma potrzebe ssania a mama nie da już rady to co Rodzice też mają swoje granice wytrzymalości szczególnie jak sa z dzieckiem na okrąglo Nie mówię, ze smok jest super ale czasami jest po prostu potzrebny A wszystko ma chyba swoje wady i zalety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 08.06.2005 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Fizyku. Jak Ci nie wstyd! Pouczać dziadka. Ja mam już rocznego wnuczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 08.06.2005 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Znaczki już mam. Kto użyczy jęzora? Wilgotnego Ciekawe czy znajdzie się chętny Sa przecież kleje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 08.06.2005 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Fizyku. Jak Ci nie wstyd! Pouczać dziadka. Ja mam już rocznego wnuczka Teraz są inne metody wychowywania maluchów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 08.06.2005 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Fizyk masz i ty rację nie powiem Ale jeżeli dzicko ma potrzebe ssania a mama nie da już rady to co Rodzice też mają swoje granice wytrzymalości szczególnie jak sa z dzieckiem na okrąglo Nie mówię, ze smok jest super ale czasami jest po prostu potzrebny A wszystko ma chyba swoje wady i zalety Ale dziecko to takie urządzenie, które raz nauczone - szybko uczy się samo. Jak raz dasz, to już potem jest ciężko. Andrzejka - nie czuję się ekspertem w tej branży. Co innego: motoryzacja, ubezpieczenia, humor, nawet komputer... Ale tu zdaję się na moją żonę. Jak wiecie mamy dwie pociechy, z czego pierwsza była - delikatnie mówiąc - dzieckiem bardzo trudnym. Nie raz chcieliśmy dać se spokój i uciszyć ją smoczkiem. Ale walczyliśmy! Wspieraliśmy się wzajemnie. Nie pozwalaliśmy się wtraćać wszystko wiedzącym sąsiadkom, babciom i ciociom (bo najczęsciej ich wiedza sięgała czasów sprzed stanu wojennego - a wtedy było ciśnienie na smoczki i mleko modyfikowane). Udało się . Nie mówię że było łatwo. Ale mamy wspaniałe dzieciaki o zdrowych ząbkach itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 08.06.2005 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Fizyku. Jak Ci nie wstyd! Pouczać dziadka. Ja mam już rocznego wnuczka Teraz są inne metody wychowywania maluchów No wiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 08.06.2005 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Moje córki mają już wykształcone ząbki. Leczyliśmy im nawet zęby mleczne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 08.06.2005 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Fizyku. Jak Ci nie wstyd! Pouczać dziadka. Ja mam już rocznego wnuczka ups . Sorry Dziadziu. Nie wyglądasz na dziadka. Dobrze się trzymasz. Dziadkowie naszych potomków - też się dużo uczą. A raczej wnuki dają im szkołę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.06.2005 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Witam wieczorowa pora!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 08.06.2005 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Moje córki mają już wykształcone ząbki. Leczyliśmy im nawet zęby mleczne . U nas (tzn u dzieciaków) nie ma potrezby leczyć. Sam jestem w szoku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.06.2005 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Zdazylam na Kasztankowa impreze??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 08.06.2005 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Kasztanka - jak dojedziemy do końca strony to kompa przejmie Iza. Pogadacie sobie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 08.06.2005 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Janussz i jak podoba ci się nasz skomplkowany wątek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 08.06.2005 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 A wogóle to Andrzejka nie napisała streszczenia!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 08.06.2005 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Andrzejka - jako reprezentant byłych ( i przyszłych) związków zawodowych - upominam cię!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 08.06.2005 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Zdazylam na Kasztankowa impreze??????? może coś się wykluje coś mi sie zdaje że Piotruś nam pokrzyżował plany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 08.06.2005 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 A wogóle to Andrzejka nie napisała streszczenia!!!! Nooo - faktycznie - Andrzejka wstyd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts