ullerowa 02.08.2008 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 STUK TO CIĘ NIE BĘDZIE ????? BUUUUUUUUUUUU Chyba nie bo pewnie od ręki nie naprawią, a tu dziś sobota jeszcze Jak ja przetrwam weekend bez dziewczyn z RW zajmiesz sie żona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 02.08.2008 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 sorki, ja nie wiedziałam , ze stuk nie kawkujący jest UWAŻAJ, BO CIE JESZCE NA CZARNA LISTĘ WPISZE Z CZASEM TO I KAWĘ NAUCZY SIĘ PIĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 02.08.2008 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 STUK TO CIĘ NIE BĘDZIE ????? BUUUUUUUUUUUU Chyba nie bo pewnie od ręki nie naprawią, a tu dziś sobota jeszcze Jak ja przetrwam weekend bez dziewczyn z RW ROZUMIE,ZE TĘSKNIĆ BĘDZIESZ TYLKO ZA TYMI ŁADNYMI NO ZNOWU Z DORCIĄ NIE MAMY SZANS Za tobą będę tęsknił , ale Dorci nie widziałem na zdjęciu to się nie wypowiadam w ciemno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 02.08.2008 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 STUK TO CIĘ NIE BĘDZIE ????? BUUUUUUUUUUUU Chyba nie bo pewnie od ręki nie naprawią, a tu dziś sobota jeszcze Jak ja przetrwam weekend bez dziewczyn z RW zajmiesz sie żona OJ, PODPADASZ U STUKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 02.08.2008 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 sorki, ja nie wiedziałam , ze stuk nie kawkujący jest UWAŻAJ, BO CIE JESZCE NA CZARNA LISTĘ WPISZE Z CZASEM TO I KAWĘ NAUCZY SIĘ PIĆ sadze ze jak sie postaramy to nawet stwierdzi ze od zawszę ja lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 02.08.2008 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 STUK TO CIĘ NIE BĘDZIE ????? BUUUUUUUUUUUU Chyba nie bo pewnie od ręki nie naprawią, a tu dziś sobota jeszcze Jak ja przetrwam weekend bez dziewczyn z RW zajmiesz sie żona OJ, PODPADASZ U STUKA a co zowu nie trafiłam on kawaler ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 02.08.2008 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 sorki, ja nie wiedziałam , ze stuk nie kawkujący jest UWAŻAJ, BO CIE JESZCE NA CZARNA LISTĘ WPISZE Z CZASEM TO I KAWĘ NAUCZY SIĘ PIĆ sadze ze jak sie postaramy to nawet stwierdzi ze od zawszę ja lubi HAHAHA, STUK JUŻ LUBI TE NASZE SPOTKANIA HERBATKO-KAWOWE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 02.08.2008 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 STUK TO CIĘ NIE BĘDZIE ????? BUUUUUUUUUUUU Chyba nie bo pewnie od ręki nie naprawią, a tu dziś sobota jeszcze Jak ja przetrwam weekend bez dziewczyn z RW zajmiesz sie żona Bardzo chętnie zajmę się żoną? Tylko chętną znadę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 02.08.2008 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 STUK TO CIĘ NIE BĘDZIE ????? BUUUUUUUUUUUU Chyba nie bo pewnie od ręki nie naprawią, a tu dziś sobota jeszcze Jak ja przetrwam weekend bez dziewczyn z RW ROZUMIE,ZE TĘSKNIĆ BĘDZIESZ TYLKO ZA TYMI ŁADNYMI NO ZNOWU Z DORCIĄ NIE MAMY SZANS Za tobą będę tęsknił , ale Dorci nie widziałem na zdjęciu to się nie wypowiadam w ciemno STUK, PRZYZNAJ SIE CO ZROBIŁEŚ ??? BO MI STRASZNIE "POSŁODZIŁEŚ " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 02.08.2008 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 sorki, ja nie wiedziałam , ze stuk nie kawkujący jest UWAŻAJ, BO CIE JESZCE NA CZARNA LISTĘ WPISZE Z CZASEM TO I KAWĘ NAUCZY SIĘ PIĆ \Nie nauczy chyba że znajdzie się jakś dobra.................nauczycielka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 02.08.2008 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 STUK TO CIĘ NIE BĘDZIE ????? BUUUUUUUUUUUU Chyba nie bo pewnie od ręki nie naprawią, a tu dziś sobota jeszcze Jak ja przetrwam weekend bez dziewczyn z RW zajmiesz sie żona Bardzo chętnie zajmę się żoną? Tylko chętną znadę? NO PROSZĘ, JESZCZE SNIADANIA NIE ZJADŁ, A JUZ SZUKA CUDZYCH ŻON Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 02.08.2008 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 STUK TO CIĘ NIE BĘDZIE ????? BUUUUUUUUUUUU Chyba nie bo pewnie od ręki nie naprawią, a tu dziś sobota jeszcze Jak ja przetrwam weekend bez dziewczyn z RW zajmiesz sie żona OJ, PODPADASZ U STUKA a co zowu nie trafiłam on kawaler ? Pewnie ,że kawaler, tylko że z terminem do spożycia 9 tygodni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 02.08.2008 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 STUK TO CIĘ NIE BĘDZIE ????? BUUUUUUUUUUUU Chyba nie bo pewnie od ręki nie naprawią, a tu dziś sobota jeszcze Jak ja przetrwam weekend bez dziewczyn z RW zajmiesz sie żona OJ, PODPADASZ U STUKA a co zowu nie trafiłam on kawaler ? Pewnie ,że kawaler, tylko że z terminem do spożycia 9 tygodni JAKI TAM KAWALER ???? SŁOMIANY WDOWIEC JEST Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 02.08.2008 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 STUK TO CIĘ NIE BĘDZIE ????? BUUUUUUUUUUUU Chyba nie bo pewnie od ręki nie naprawią, a tu dziś sobota jeszcze Jak ja przetrwam weekend bez dziewczyn z RW zajmiesz sie żona Bardzo chętnie zajmę się żoną? Tylko chętną znadę? NO PROSZĘ, JESZCZE SNIADANIA NIE ZJADŁ, A JUZ SZUKA CUDZYCH ŻON Zjadłem dawno i dlatego jakiś słodki deser by się przydał.................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 02.08.2008 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 STUK TO CIĘ NIE BĘDZIE ????? BUUUUUUUUUUUU Chyba nie bo pewnie od ręki nie naprawią, a tu dziś sobota jeszcze Jak ja przetrwam weekend bez dziewczyn z RW zajmiesz sie żona OJ, PODPADASZ U STUKA a co zowu nie trafiłam on kawaler ? Pewnie ,że kawaler, tylko że z terminem do spożycia 9 tygodni JAKI TAM KAWALER ???? SŁOMIANY WDOWIEC JEST cicho............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 02.08.2008 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 MASZ DESEREK http://zapraszamnaciasto.blox.pl/resource/Tiramisu.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 02.08.2008 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 MASZ DESEREK http://zapraszamnaciasto.blox.pl/resource/Tiramisu.JPG Nie wiem czy mogę?! Odchudzam się teoretycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 02.08.2008 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 cicho............. zadne cicho nie pomoze wywiadownia działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 02.08.2008 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 ALBO TAKI http://www.strykowski.net/wlochy/Deser_udelorowany_mieta_3657.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 02.08.2008 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 MASZ DESEREK http://zapraszamnaciasto.blox.pl/resource/Tiramisu.JPG do kawki w sam raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts