fizyk 08.06.2005 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Streszczenie: Rozpoczęto filozoficzną zadumą nad ssaniem. Ssać czy nie ssać - oto jest pytanie. Przez 3/4 strony zgłębialiśmy to zagadnienie. Jako przerywnik wpadł na chwilę Maksiu - jako bierny obserwator ze wzgórza olimpu. Pojawił się też Janussz - do niedawna - nie był funem naszego wątka - ale zaczał się przekonywać. Wpadłą Monka na imprezę ze słodyczami. Był też fragment o lizaniu (chyb aznaczków - ale pewien nie jestem) Potem dołączyła Moniś i Funia (znów się bidulce nie udało, bo ktoś się czaił - Funia - ja się nie czaiłem. Ja pierś w pierś... ). A Andrzejka nie napisała streszczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 08.06.2005 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 AKTUALNY RANKING 1. Kze - 51 2. Fizyk - 43 3. Whisper, Kasztanka - 38 5. Sonika - 36 6. Maksiu - 27 7. Moniś - 26 8. Badi - 22 9. Joanna i Janusz, Teska - 19 11. Monka, Jezier - 17 13. Agniesia - 14 14. Aga J.G. - 13 15. Andrzejka - 11 16. Joola, Olkalybowa- 9 18. Jane - 8 19. Majka - 6 20. Wojty, SławekD-żonka - 4 22. Ania - 3 23. Daria - 2 24. Xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, Modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, - po 1 punkcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 08.06.2005 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Andrzejka - jako reprezentant byłych ( i przyszłych) związków zawodowych - upominam cię!!! Prosze o usprawiedliwienie, musialam uśpic cókrkę Fizyk kto jak kto ale ty powinieneś mnie zrozumieć I dać sznsę poprawy Buuuu nawet o mnie nie wspomniałaś. A tak się starałem!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 08.06.2005 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 a wiec imprezka ............ No to oblewamy - na początek rzut a taśmę Fizyka http://www.beerliquors.com/images/graphic/spiritBallantine.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.06.2005 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Brawa dla Andrzejki i Fizyka za streszczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 08.06.2005 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Wpadłą Monka na imprezę ze słodyczami. gdzie ty tam widziałeś słodycze no chyba że te z procentami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 08.06.2005 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Andrzejka - jako reprezentant byłych ( i przyszłych) związków zawodowych - upominam cię!!! Prosze o usprawiedliwienie, musialam uśpic cókrkę Fizyk kto jak kto ale ty powinieneś mnie zrozumieć I dać sznsę poprawy Buuuu nawet o mnie nie wspomniałaś. A tak się starałem!!! Dzięki za wyrozumialość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.06.2005 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Wpadłą Monka na imprezę ze słodyczami. gdzie ty tam widziałeś słodycze no chyba że te z procentami jak zwal, tak zwal, ale wszyscy wiedza o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 08.06.2005 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Witam wszystkich Ja na umówioną imprezę się stawiam z podarkiem dla gospodyni http://www.alkohole.com.pl/images/kosz.gif Przecież to są same słodycze. Kiedyś kupywano to w sklepie ze słodyczami i vice versa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 08.06.2005 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Będzie co streszczać w następnej stronie tak mi się wydaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 08.06.2005 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Streszczenie zalegle strony 443: Kze celnie strzelil Sonika wspomniala o probleemie z kompem Moje życzenia dla Kasztanki- raz jeszcze gratulki Szybkie mignięcie J&J Funi rozterki z powodu zlych sąsiadów Nowy rekordzista zawital do nas-Janussz-pozdrówka I nie wiadomo bylo czy to tajniak czy nie No i do końca strony rozterki ze smoczkiem To by bylo na tyle Prosze o wybaczenie za spóźnienie Zrozumiałbym określenie: dwubulgotan wanienny, ale zaraz tajniak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 08.06.2005 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Dobra oddaję Fizuli kompa - niech poczyta korespondencję od Kasztanki. Dobrej nocy i miłej imprezy. Może później wdepnę na chwilkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 08.06.2005 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Andrzejka - jako reprezentant byłych ( i przyszłych) związków zawodowych - upominam cię!!! Prosze o usprawiedliwienie, musialam uśpic cókrkę Fizyk kto jak kto ale ty powinieneś mnie zrozumieć I dać sznsę poprawy Buuuu nawet o mnie nie wspomniałaś. A tak się starałem!!! No jak nie a w wątku o smoczkach byleś glownym ich przeciwnikiem Ja tylko nakreslilam ogólnie wątki strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.06.2005 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Będzie co streszczać w następnej stronie tak mi się wydaje. Jezier widze, ze jestes przyczajony jak jastrzab na kolejna stronke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 08.06.2005 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 A nowemu chociaż dacie korek possać?A pustą butelką trzeba plecy pomasować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 08.06.2005 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Jeszcze ponad 30 wpisów ale już czycham na następną stronę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 08.06.2005 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Streszczenie zalegle strony 443: Kze celnie strzelil Sonika wspomniala o probleemie z kompem Moje życzenia dla Kasztanki- raz jeszcze gratulki Szybkie mignięcie J&J Funi rozterki z powodu zlych sąsiadów Nowy rekordzista zawital do nas-Janussz-pozdrówka I nie wiadomo bylo czy to tajniak czy nie No i do końca strony rozterki ze smoczkiem To by bylo na tyle Prosze o wybaczenie za spóźnienie Zrozumiałbym określenie: dwubulgotan wanienny, ale zaraz tajniak? Powtarzam nie wiadomo bylo czy to tajniak o sorry dwubulgotan wapienny Nie znalam tego określenia ale juz znam A zabulgocz podwójnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 08.06.2005 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 A nowemu chociaż dacie korek possać? A pustą butelką trzeba plecy pomasować. A co ci bedę żałować http://www.bartender.pl/images/stories/artykuly/28/korek03.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 08.06.2005 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 A nowemu chociaż dacie korek possać? A pustą butelką trzeba plecy pomasować. A buteli pozbierać nie wystarczy na początek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 08.06.2005 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Też coś ze sobą przyniosłem na imprezkę.http://www.beczkibeskidzkie.pl/galeria/beczki/1020007.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts