stukpuk 04.08.2008 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 MAGI SPOTKAMY SIE W TYM TYGODNIU ???? ofkors powiedz tylko kiedy DZISIAJ ALBO JUTRO WYBIERAJ dzisiaj nie mogę a jutro tylko do 17-stej albo potem po 19-stej TO MOŻEMY JUTRO O 19 ;00 ??????? i nie przeczytały Stuk przełóż ryby na środę Chyba będe musiał. Dorsza mogę świeżego przytargać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 04.08.2008 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 ILUNIA nie smucaj sie, twarda trza byc nie mientką dasz rade MUSZĘ DAĆ PRZECIEŻ MŁODY GDZIES DO SZKOŁY MUSI SIĘ DOSTAĆ A NA DODATEK STARSZYN SYN MA EGZAMIN SPRAWNOŚCIOWY NA STUDIA W CZWARTEK NO CHYBA SIĘ WYKOŃCZE NERWOWO przeciez to oni maja te egzaminy nie ty dadza rade, a ty pomysl co mozesz zrobic i to zrób a o reszte sie nie martw bo jak czegoś nie mozesz zrobic to po co sie denerwowac Bedzie dobrze, trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 04.08.2008 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 MAGI A BYŁAŚ W TEJ NOWEJ "Q" NA ŚRODMIEJSKIEJ ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 04.08.2008 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 MAGI SPOTKAMY SIE W TYM TYGODNIU ???? ofkors powiedz tylko kiedy DZISIAJ ALBO JUTRO WYBIERAJ dzisiaj nie mogę a jutro tylko do 17-stej albo potem po 19-stej TO MOŻEMY JUTRO O 19 ;00 ??????? ok jutro o 19 przed ratuszem OKI BĘDĘ CZEKAĆ NA CIEBIE BLISKO ITALII ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 04.08.2008 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 ILUNIA nie smucaj sie, twarda trza byc nie mientką dasz rade MUSZĘ DAĆ PRZECIEŻ MŁODY GDZIES DO SZKOŁY MUSI SIĘ DOSTAĆ A NA DODATEK STARSZYN SYN MA EGZAMIN SPRAWNOŚCIOWY NA STUDIA W CZWARTEK NO CHYBA SIĘ WYKOŃCZE NERWOWO Będzie ok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A od wykańczania nerwowego to my jesteśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 04.08.2008 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 MAGI A BYŁAŚ W TEJ NOWEJ "Q" NA ŚRODMIEJSKIEJ ?? nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 04.08.2008 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 ILUNIA nie smucaj sie, twarda trza byc nie mientką dasz rade MUSZĘ DAĆ PRZECIEŻ MŁODY GDZIES DO SZKOŁY MUSI SIĘ DOSTAĆ A NA DODATEK STARSZYN SYN MA EGZAMIN SPRAWNOŚCIOWY NA STUDIA W CZWARTEK NO CHYBA SIĘ WYKOŃCZE NERWOWO przeciez to oni maja te egzaminy nie ty dadza rade, a ty pomysl co mozesz zrobic i to zrób a o reszte sie nie martw bo jak czegoś nie mozesz zrobic to po co sie denerwowac Bedzie dobrze, trzymam kciuki MŁODSZY NIE DOSTAŁ SIE, BO MIEJSC NIGDZIE NIE MA !!!! A STARSZY MA SPRAWNOŚCIÓWKĘ DO ZDANIA NA RATOWNICWO MEDYCZNE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 04.08.2008 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 MAGI SPOTKAMY SIE W TYM TYGODNIU ???? ofkors powiedz tylko kiedy DZISIAJ ALBO JUTRO WYBIERAJ dzisiaj nie mogę a jutro tylko do 17-stej albo potem po 19-stej TO MOŻEMY JUTRO O 19 ;00 ??????? i nie przeczytały Stuk przełóż ryby na środę Chyba będe musiał. Dorsza mogę świeżego przytargać jessu mam nadzieję, że już niedługo będę się delektować dorszm gdzieś nad morzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 04.08.2008 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 MAGI SPOTKAMY SIE W TYM TYGODNIU ???? ofkors powiedz tylko kiedy DZISIAJ ALBO JUTRO WYBIERAJ dzisiaj nie mogę a jutro tylko do 17-stej albo potem po 19-stej TO MOŻEMY JUTRO O 19 ;00 ??????? i nie przeczytały Stuk przełóż ryby na środę Chyba będe musiał. Dorsza mogę świeżego przytargać jessu mam nadzieję, że już niedługo będę się delektować dorszm gdzieś nad morzem MUSISZ ODWIEDZIC STUKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 04.08.2008 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 ILUNIA nie smucaj sie, twarda trza byc nie mientką dasz rade MUSZĘ DAĆ PRZECIEŻ MŁODY GDZIES DO SZKOŁY MUSI SIĘ DOSTAĆ A NA DODATEK STARSZYN SYN MA EGZAMIN SPRAWNOŚCIOWY NA STUDIA W CZWARTEK NO CHYBA SIĘ WYKOŃCZE NERWOWO przeciez to oni maja te egzaminy nie ty dadza rade, a ty pomysl co mozesz zrobic i to zrób a o reszte sie nie martw bo jak czegoś nie mozesz zrobic to po co sie denerwowac Bedzie dobrze, trzymam kciuki MŁODSZY NIE DOSTAŁ SIE, BO MIEJSC NIGDZIE NIE MA !!!! A STARSZY MA SPRAWNOŚCIÓWKĘ DO ZDANIA NA RATOWNICWO MEDYCZNE to kiedy te kciukasy zaciskać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 04.08.2008 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 MAGI A BYŁAŚ W TEJ NOWEJ "Q" NA ŚRODMIEJSKIEJ ?? nie NO TO TAM PÓJDZIEMY JA STAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 04.08.2008 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 MAGI SPOTKAMY SIE W TYM TYGODNIU ???? ofkors powiedz tylko kiedy DZISIAJ ALBO JUTRO WYBIERAJ dzisiaj nie mogę a jutro tylko do 17-stej albo potem po 19-stej TO MOŻEMY JUTRO O 19 ;00 ??????? i nie przeczytały Stuk przełóż ryby na środę Chyba będe musiał. Dorsza mogę świeżego przytargać jessu mam nadzieję, że już niedługo będę się delektować dorszm gdzieś nad morzem Ale koniecznie musisz sama złapać bo w smażalniach nic świeżego nie ma o tej poże!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 04.08.2008 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 ILUNIA nie smucaj sie, twarda trza byc nie mientką dasz rade MUSZĘ DAĆ PRZECIEŻ MŁODY GDZIES DO SZKOŁY MUSI SIĘ DOSTAĆ A NA DODATEK STARSZYN SYN MA EGZAMIN SPRAWNOŚCIOWY NA STUDIA W CZWARTEK NO CHYBA SIĘ WYKOŃCZE NERWOWO przeciez to oni maja te egzaminy nie ty dadza rade, a ty pomysl co mozesz zrobic i to zrób a o reszte sie nie martw bo jak czegoś nie mozesz zrobic to po co sie denerwowac Bedzie dobrze, trzymam kciuki MŁODSZY NIE DOSTAŁ SIE, BO MIEJSC NIGDZIE NIE MA !!!! A STARSZY MA SPRAWNOŚCIÓWKĘ DO ZDANIA NA RATOWNICWO MEDYCZNE to kiedy te kciukasy zaciskać W CZWARTEK OD 9;00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 04.08.2008 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 MAGI SPOTKAMY SIE W TYM TYGODNIU ???? ofkors powiedz tylko kiedy DZISIAJ ALBO JUTRO WYBIERAJ dzisiaj nie mogę a jutro tylko do 17-stej albo potem po 19-stej TO MOŻEMY JUTRO O 19 ;00 ??????? i nie przeczytały Stuk przełóż ryby na środę Chyba będe musiał. Dorsza mogę świeżego przytargać jessu mam nadzieję, że już niedługo będę się delektować dorszm gdzieś nad morzem MUSISZ ODWIEDZIC STUKA i spawdzić czy z tym dorszem to nam kitów nie wciska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 04.08.2008 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 MAGI SPOTKAMY SIE W TYM TYGODNIU ???? ofkors powiedz tylko kiedy DZISIAJ ALBO JUTRO WYBIERAJ dzisiaj nie mogę a jutro tylko do 17-stej albo potem po 19-stej TO MOŻEMY JUTRO O 19 ;00 ??????? i nie przeczytały Stuk przełóż ryby na środę Chyba będe musiał. Dorsza mogę świeżego przytargać jessu mam nadzieję, że już niedługo będę się delektować dorszm gdzieś nad morzem Ale koniecznie musisz sama złapać bo w smażalniach nic świeżego nie ma o tej poże!!!!!!! ja to najwyżej mogę złapać przeziębienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 04.08.2008 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 MAGI SPOTKAMY SIE W TYM TYGODNIU ???? ofkors powiedz tylko kiedy DZISIAJ ALBO JUTRO WYBIERAJ dzisiaj nie mogę a jutro tylko do 17-stej albo potem po 19-stej TO MOŻEMY JUTRO O 19 ;00 ??????? i nie przeczytały Stuk przełóż ryby na środę Chyba będe musiał. Dorsza mogę świeżego przytargać jessu mam nadzieję, że już niedługo będę się delektować dorszm gdzieś nad morzem MUSISZ ODWIEDZIC STUKA i spawdzić czy z tym dorszem to nam kitów nie wciska [/quote:00ca66da2d] DOKŁADNIE NO I TRZEBA KOLEGĘ POZNAĆ OSOBISTYCZNIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 04.08.2008 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 MAGI SPOTKAMY SIE W TYM TYGODNIU ???? ofkors powiedz tylko kiedy DZISIAJ ALBO JUTRO WYBIERAJ dzisiaj nie mogę a jutro tylko do 17-stej albo potem po 19-stej TO MOŻEMY JUTRO O 19 ;00 ??????? i nie przeczytały Stuk przełóż ryby na środę Chyba będe musiał. Dorsza mogę świeżego przytargać jessu mam nadzieję, że już niedługo będę się delektować dorszm gdzieś nad morzem MUSISZ ODWIEDZIC STUKA i spawdzić czy z tym dorszem to nam kitów nie wciska [/quote:2227ae4df7] Niedowiarki , zaraz was uduszę!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 04.08.2008 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 dobra muszę spadac robotę mam hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 04.08.2008 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 MAGI SPOTKAMY SIE W TYM TYGODNIU ???? ofkors powiedz tylko kiedy DZISIAJ ALBO JUTRO WYBIERAJ dzisiaj nie mogę a jutro tylko do 17-stej albo potem po 19-stej TO MOŻEMY JUTRO O 19 ;00 ??????? i nie przeczytały Stuk przełóż ryby na środę Chyba będe musiał. Dorsza mogę świeżego przytargać jessu mam nadzieję, że już niedługo będę się delektować dorszm gdzieś nad morzem MUSISZ ODWIEDZIC STUKA i spawdzić czy z tym dorszem to nam kitów nie wciska [/quote:734bee8460] Niedowiarki , zaraz was uduszę!!!!! [/quote:734bee8460] NAJPIERW TO ZASERWUJ MAGI ŚWIEŻĄ RYBKĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 04.08.2008 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 MAGI SPOTKAMY SIE W TYM TYGODNIU ???? ofkors powiedz tylko kiedy DZISIAJ ALBO JUTRO WYBIERAJ dzisiaj nie mogę a jutro tylko do 17-stej albo potem po 19-stej TO MOŻEMY JUTRO O 19 ;00 ??????? i nie przeczytały Stuk przełóż ryby na środę Chyba będe musiał. Dorsza mogę świeżego przytargać jessu mam nadzieję, że już niedługo będę się delektować dorszm gdzieś nad morzem MUSISZ ODWIEDZIC STUKA i spawdzić czy z tym dorszem to nam kitów nie wciska [/quote:966ffe5df5] DOKŁADNIE NO I TRZEBA KOLEGĘ POZNAĆ OSOBISTYCZNIE [/quote:966ffe5df5] I sprawdzić czy faktycznie jak ILA mówiła ,że kobiety z Kalisza to najładniejsze są! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts