ullerowa 04.08.2008 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 kurcze , az mi sie jeść zachcialo , ide cos przekąsić ja tez zgłodniałam na sam widok tego co przynioslaś HAHAHA, A CO WYBIESZ Z TEGO ZESTAWU ????? ja to rózne rzeczy lubie więc może wszyskiego po troszeczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 04.08.2008 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 kurcze , az mi sie jeść zachcialo , ide cos przekąsić ja tez zgłodniałam na sam widok tego co przynioslaś HAHAHA, A CO WYBIESZ Z TEGO ZESTAWU ????? ja to rózne rzeczy lubie więc może wszyskiego po troszeczku DOBRA DECYZJA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 04.08.2008 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 DORCIA , CZY TY SŁYSZYSZ JAK CI STUK KOLEŻANKĘ OBRAŻA ??? To nieprawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 04.08.2008 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 DORCIA , CZY TY SŁYSZYSZ JAK CI STUK KOLEŻANKĘ OBRAŻA ??? To nieprawda JAK NIEPRAWDA ? JAK PRAWDA ! OD STAREJ MI UBLIŻA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 04.08.2008 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 DORCIA , CZY TY SŁYSZYSZ JAK CI STUK KOLEŻANKĘ OBRAŻA ??? To nieprawda JAK NIEPRAWDA ? JAK PRAWDA ! OD STAREJ MI UBLIŻA To nie prawda, buuuuuuuuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 04.08.2008 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 JAK TAK DALEJ PÓJDZIE TO SIĘ WYNIOSĘ NA INNY WĄTEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 04.08.2008 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 MAM DOWÓD JA PISZE STRASZNA A TY STARA Wysłany: Pon, 4 Sierpień 2008 20:58 Temat postu: ila66 napisał: stukpuk napisał: ila66 napisał: stukpuk napisał: Dla odważnych kobiet ,czyli dla Ili w sam raz!!!! CO W SAM RAZ ???? ŻE NIBY JA TAKA STRASZNA JESTEM ???? przepraszam!!!!!! Puściłem posta ale zapomniałem zdjęcie wlepić!!!!!!! Ale już poprawiłem!!!! Nie jesteś taka stara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 04.08.2008 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 JAK TAK DALEJ PÓJDZIE TO SIĘ WYNIOSĘ NA INNY WĄTEK Ty zostań Gdzie ci będzie lepiej No to ja pójdę, jak namieszłem to ja juz idę idę na "zwieżaki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 04.08.2008 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 NO STUK UWAŻAJ PRAWIE EMERYTKA- TO NIE EMERYTKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 04.08.2008 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 JAK TAK DALEJ PÓJDZIE TO SIĘ WYNIOSĘ NA INNY WĄTEK Ty zostań Gdzie ci będzie lepiej No to ja pójdę, jak namieszłem to ja juz idę idę na "zwieżaki" NIGDZIE NIE PÓJDZIESZ TU ZOSTANIESZ I BASTA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 04.08.2008 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 JAK TAK DALEJ PÓJDZIE TO SIĘ WYNIOSĘ NA INNY WĄTEK Ty zostań Gdzie ci będzie lepiej No to ja pójdę, jak namieszłem to ja juz idę idę na "zwieżaki" NIGDZIE NIE PÓJDZIESZ TU ZOSTANIESZ I BASTA ale krzyczysz na mnie już ze 3 posty, to co będe wam stronki zabierał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 04.08.2008 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 JAK TAK DALEJ PÓJDZIE TO SIĘ WYNIOSĘ NA INNY WĄTEK Ty zostań Gdzie ci będzie lepiej No to ja pójdę, jak namieszłem to ja juz idę idę na "zwieżaki" NIGDZIE NIE PÓJDZIESZ TU ZOSTANIESZ I BASTA ale krzyczysz na mnie już ze 3 posty, to co będe wam stronki zabierał NIE DENERWUJ MNIE , BO CI SPUSZCZE LANIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 04.08.2008 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 TO CI KOCUR ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 04.08.2008 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 MAM DOWÓD JA PISZE STRASZNA A TY STARA Wysłany: Pon, 4 Sierpień 2008 20:58 Temat postu: ila66 napisał: stukpuk napisał: ila66 napisał: stukpuk napisał: Dla odważnych kobiet ,czyli dla Ili w sam raz!!!! CO W SAM RAZ ???? ŻE NIBY JA TAKA STRASZNA JESTEM ???? przepraszam!!!!!! Puściłem posta ale zapomniałem zdjęcie wlepić!!!!!!! Ale już poprawiłem!!!! Nie jesteś taka stara Faktycznie , musze chyba do okulisty iść, albo lekarstwa zmienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 04.08.2008 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 JAK TAK DALEJ PÓJDZIE TO SIĘ WYNIOSĘ NA INNY WĄTEK Ty zostań Gdzie ci będzie lepiej No to ja pójdę, jak namieszłem to ja juz idę idę na "zwieżaki" NIGDZIE NIE PÓJDZIESZ TU ZOSTANIESZ I BASTA ale krzyczysz na mnie już ze 3 posty, to co będe wam stronki zabierał NIE DENERWUJ MNIE , BO CI SPUSZCZE LANIE ale obiecaj że na gołą pupę dostanę tego klapsa:roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 04.08.2008 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 MAM DOWÓD JA PISZE STRASZNA A TY STARA Wysłany: Pon, 4 Sierpień 2008 20:58 Temat postu: ila66 napisał: stukpuk napisał: ila66 napisał: stukpuk napisał: Dla odważnych kobiet ,czyli dla Ili w sam raz!!!! CO W SAM RAZ ???? ŻE NIBY JA TAKA STRASZNA JESTEM ???? przepraszam!!!!!! Puściłem posta ale zapomniałem zdjęcie wlepić!!!!!!! Ale już poprawiłem!!!! Nie jesteś taka stara Faktycznie , musze chyba do okulisty iść, albo lekarstwa zmienić NO I CO TERAZ ??????????????? MOŻE JUŻ NIE PIJ TEGO BIMBRU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 04.08.2008 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 MAM DOWÓD JA PISZE STRASZNA A TY STARA Wysłany: Pon, 4 Sierpień 2008 20:58 Temat postu: ila66 napisał: stukpuk napisał: ila66 napisał: stukpuk napisał: Dla odważnych kobiet ,czyli dla Ili w sam raz!!!! CO W SAM RAZ ???? ŻE NIBY JA TAKA STRASZNA JESTEM ???? przepraszam!!!!!! Puściłem posta ale zapomniałem zdjęcie wlepić!!!!!!! Ale już poprawiłem!!!! Nie jesteś taka stara Faktycznie , musze chyba do okulisty iść, albo lekarstwa zmienić NO I CO TERAZ ??????????????? MOŻE JUŻ NIE PIJ TEGO BIMBRU To kolejny mój raz. Muszę się skupuć bo faktycznie mnie wywalicie na zbity pysk Nie lubię bimbru, podobno strasznie potrafi sponiewierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 04.08.2008 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 NO DOBRA CZĘSTUJCIE SIĘ http://republika.pl/blog_pm_985754/2108817/tr/czekoladki_serce_jedwabne.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 04.08.2008 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 A z jakiej to okazji? Ja potem wezmę, najpierw panie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 04.08.2008 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 A MUSI BYĆ OKAZJA ??? MAM DOBRE SERCE I LUBIE SIĘ DZIELIĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts