retrofood 06.08.2008 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 witajta!cosik mi się widzi, że królik to wszystkich wygoni z RW.żeby tak miesiącami nikomu nie dać ustrzelić stronki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 06.08.2008 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Stuk Ty się stuknij o tej porze stukać w klawisze i to jeszcze tak głośno Dobrze, że do mnie to dotarło o 9:00 d.bry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 06.08.2008 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 bry,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 06.08.2008 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 06.08.2008 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 WITANKO A CO TO ZA MINY I PÓŁSŁÓWKA ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 06.08.2008 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 WITANKO A CO TO ZA MINY I PÓŁSŁÓWKA ???? żyć mi się odechciało!!!!!! Masz może pawulon?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 06.08.2008 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 WITANKO A CO TO ZA MINY I PÓŁSŁÓWKA ???? żyć mi się odechciało!!!!!! Masz może pawulon?! A TO Z JAKIEGO POWODU ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 06.08.2008 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 WITANKO A CO TO ZA MINY I PÓŁSŁÓWKA ???? żyć mi się odechciało!!!!!! Masz może pawulon?! A TO Z JAKIEGO POWODU ???? Przyjmę pawulon w każdej postaci..........i ilości Przeczytaj ostatni wpis w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 06.08.2008 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 WITANKO A CO TO ZA MINY I PÓŁSŁÓWKA ???? żyć mi się odechciało!!!!!! Masz może pawulon?! A TO Z JAKIEGO POWODU ???? Przyjmę pawulon w każdej postaci..........i ilości Przeczytaj ostatni wpis w dzienniku FAKTYCZNIE PECH I BARDZO WSPÓŁCZUJE NO COŻ , POMYŚL,ZE MOGŁO BYĆ JESZCZE GORZEJ, JUŻ GŁOWA DO GORY . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 06.08.2008 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 WITANKO A CO TO ZA MINY I PÓŁSŁÓWKA ???? żyć mi się odechciało!!!!!! Masz może pawulon?! A TO Z JAKIEGO POWODU ???? Przyjmę pawulon w każdej postaci..........i ilości Przeczytaj ostatni wpis w dzienniku FAKTYCZNIE PECH I BARDZO WSPÓŁCZUJE NO COŻ , POMYŚL,ZE MOGŁO BYĆ JESZCZE GORZEJ, JUŻ GŁOWA DO GORY . Gorzej chyba być nie może..... Żonie nic nie mówię bo zawału dostanie. Człowiek mimo wszystko próbuje jakoś żyć a tu nie dają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 06.08.2008 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 WITANKO A CO TO ZA MINY I PÓŁSŁÓWKA ???? żyć mi się odechciało!!!!!! Masz może pawulon?! A TO Z JAKIEGO POWODU ???? Przyjmę pawulon w każdej postaci..........i ilości Przeczytaj ostatni wpis w dzienniku FAKTYCZNIE PECH I BARDZO WSPÓŁCZUJE NO COŻ , POMYŚL,ZE MOGŁO BYĆ JESZCZE GORZEJ, JUŻ GŁOWA DO GORY . Gorzej chyba być nie może..... Żonie nic nie mówię bo zawału dostanie. Człowiek mimo wszystko próbuje jakoś żyć a tu nie dają WIESZ , JA UWAŻAM ,ZE CAŁE ZYCIE NIE MOŻE BYC POD GÓRKĘ KIEDYS TO SIE ODWRACA I JEST DOBRZE TYLKO TRZEBA TO PRZETRZYMAĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 06.08.2008 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 WITANKO A CO TO ZA MINY I PÓŁSŁÓWKA ???? żyć mi się odechciało!!!!!! Masz może pawulon?! A TO Z JAKIEGO POWODU ???? Przyjmę pawulon w każdej postaci..........i ilości Przeczytaj ostatni wpis w dzienniku FAKTYCZNIE PECH I BARDZO WSPÓŁCZUJE NO COŻ , POMYŚL,ZE MOGŁO BYĆ JESZCZE GORZEJ, JUŻ GŁOWA DO GORY . Gorzej chyba być nie może..... Żonie nic nie mówię bo zawału dostanie. Człowiek mimo wszystko próbuje jakoś żyć a tu nie dają WIESZ , JA UWAŻAM ,ZE CAŁE ZYCIE NIE MOŻE BYC POD GÓRKĘ KIEDYS TO SIE ODWRACA I JEST DOBRZE TYLKO TRZEBA TO PRZETRZYMAĆ Też tak myślałem do dzisiaj. Mam nadzieję , ze dożyję tego odwrócenia. Trzeba znowu zmienić plany. Niech jeszcze chirurg coś skopie to całkiem szczęśliwy będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 06.08.2008 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 ech, stuku, nadrobisz, ja to czuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 06.08.2008 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 O żesz ty w mordke jeza ale sie porobiło Stuku dasz rade, nie łam sie, dobrze ze nikomu nic sie nie stalo, reszte odbudujecie a potem kiedys moze powiesz żonie Trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 06.08.2008 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 06.08.2008 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 i dobrej nocy dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 06.08.2008 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Witam wieczorowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 06.08.2008 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 WITAM WIECZOROWĄ PORĄ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 06.08.2008 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 A powitać, powitać cuś ostatnio frekwencja słaba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 06.08.2008 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 A powitać, powitać cuś ostatnio frekwencja słaba EEE NIE SŁABA , TYLKO KAŻDY ZALATANY A WIECZOREM PADA ZMĘCZONY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts