retrofood 07.08.2008 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 hej A co to za okularki przeciwsłoneczne? Opalanie dziś w planie? niewykluczone , wczoraj polezalem sobie godzinke na sloncu zalezalo mi na nogach , bo sa troche za jasne do reszty tu między dużymi palcami??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 07.08.2008 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 hej A co to za okularki przeciwsłoneczne? Opalanie dziś w planie? niewykluczone , wczoraj polezalem sobie godzinke na sloncu zalezalo mi na nogach , bo sa troche za jasne do reszty A JA O LEŻENIU NA SŁONCU , TO MOGĘ ZAPOMNIEĆ URLOP MAM ,A SASUWAM JAKBYM MIAŁA MOTOREK W D....IE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 07.08.2008 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Dzieki Ilunia, ale mnie zmoglo po wczorajszym, wszystko mnie boli mam nadzieje ze w ciagu dnia minie ale i tak sie ciesze a kawke to ja zawsze wypije SUPER,ZE WSZYSTKO ZAŁATWIŁAŚ A MOJE DZIECKO WŁASNIE POJECHAŁO NA EGZAMIN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 07.08.2008 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 hej A co to za okularki przeciwsłoneczne? Opalanie dziś w planie? niewykluczone , wczoraj polezalem sobie godzinke na sloncu zalezalo mi na nogach , bo sa troche za jasne do reszty A JA O LEŻENIU NA SŁONCU , TO MOGĘ ZAPOMNIEĆ URLOP MAM ,A SASUWAM JAKBYM MIAŁA MOTOREK W D....IE Jak jest motorek, to powinien być i hamulec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 07.08.2008 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 hej A co to za okularki przeciwsłoneczne? Opalanie dziś w planie? niewykluczone , wczoraj polezalem sobie godzinke na sloncu zalezalo mi na nogach , bo sa troche za jasne do reszty A JA O LEŻENIU NA SŁONCU , TO MOGĘ ZAPOMNIEĆ URLOP MAM ,A SASUWAM JAKBYM MIAŁA MOTOREK W D....IE a ja jeszcze 2 dni urlopu i tez jakos nie wyszło mi w tym roku plazowanie, cały czas jest cos do zrobienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 07.08.2008 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 hej A co to za okularki przeciwsłoneczne? Opalanie dziś w planie? niewykluczone , wczoraj polezalem sobie godzinke na sloncu zalezalo mi na nogach , bo sa troche za jasne do reszty A JA O LEŻENIU NA SŁONCU , TO MOGĘ ZAPOMNIEĆ URLOP MAM ,A SASUWAM JAKBYM MIAŁA MOTOREK W D....IE a ja jeszcze 2 dni urlopu i tez jakos nie wyszło mi w tym roku plazowanie, cały czas jest cos do zrobienia POWIEM TAK ; 4 DZIEŃ URLOPU, A JA JESTEM WYKOŃCZONA NO TO CO TO ZA URLOP ??? A MIAŁO BYC TAK PIĘKNIE; PLAŻA, ROWEREK , EHHHHHHH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 07.08.2008 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 hej A co to za okularki przeciwsłoneczne? Opalanie dziś w planie? niewykluczone , wczoraj polezalem sobie godzinke na sloncu zalezalo mi na nogach , bo sa troche za jasne do reszty A JA O LEŻENIU NA SŁONCU , TO MOGĘ ZAPOMNIEĆ URLOP MAM ,A SASUWAM JAKBYM MIAŁA MOTOREK W D....IE Jak jest motorek, to powinien być i hamulec MOŻE I JEST TYLKO GDZIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 07.08.2008 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 hej A co to za okularki przeciwsłoneczne? Opalanie dziś w planie? niewykluczone , wczoraj polezalem sobie godzinke na sloncu zalezalo mi na nogach , bo sa troche za jasne do reszty A JA O LEŻENIU NA SŁONCU , TO MOGĘ ZAPOMNIEĆ URLOP MAM ,A SASUWAM JAKBYM MIAŁA MOTOREK W D....IE a ja jeszcze 2 dni urlopu i tez jakos nie wyszło mi w tym roku plazowanie, cały czas jest cos do zrobienia POWIEM TAK ; 4 DZIEŃ URLOPU, A JA JESTEM WYKOŃCZONA NO TO CO TO ZA URLOP ??? A MIAŁO BYC TAK PIĘKNIE; PLAŻA, ROWEREK , EHHHHHHH wrócisz do pracy to odpoczniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 07.08.2008 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 hej A co to za okularki przeciwsłoneczne? Opalanie dziś w planie? niewykluczone , wczoraj polezalem sobie godzinke na sloncu zalezalo mi na nogach , bo sa troche za jasne do reszty A JA O LEŻENIU NA SŁONCU , TO MOGĘ ZAPOMNIEĆ URLOP MAM ,A SASUWAM JAKBYM MIAŁA MOTOREK W D....IE a ja jeszcze 2 dni urlopu i tez jakos nie wyszło mi w tym roku plazowanie, cały czas jest cos do zrobienia POWIEM TAK ; 4 DZIEŃ URLOPU, A JA JESTEM WYKOŃCZONA NO TO CO TO ZA URLOP ??? A MIAŁO BYC TAK PIĘKNIE; PLAŻA, ROWEREK , EHHHHHHH wrócisz do pracy to odpoczniesz HAHAHA, CHYBA TO PRAWDA NARAZIE DZWONIA Z PRACY JAK TRZEBA KOGOŚ POSTRASZYĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 07.08.2008 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 tylko nie rowerek!własnie szukam pompki po klejeniu dętki. gdzieś się łajza zapodziała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 07.08.2008 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 tylko nie rowerek! własnie szukam pompki po klejeniu dętki. gdzieś się łajza zapodziała... PRZEPIŁEŚ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 07.08.2008 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 UWAGA - 9:00 , EGZAMIN SYNA SIĘ ROZPOCZYNA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 07.08.2008 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 tylko nie rowerek! własnie szukam pompki po klejeniu dętki. gdzieś się łajza zapodziała... PRZEPIŁEŚ Eeee... chyba nie..., raczej przedmuchałem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 07.08.2008 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 A GDZIE JEST STUK ?????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 07.08.2008 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 A GDZIE JEST STUK ?????????????????????? oto jest pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 07.08.2008 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 WSZYSTKO OSTATNIO GINIE JAK NIE OSOBY TO RZECZY MOŻE ŁANCUCH ALBO ALARM ZAŁOŻYĆ ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 07.08.2008 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 OOOOOOOOOOOOO I WY TEŻ GDZIEŚ ZAGINELIŚCIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 07.08.2008 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 PEŁNA ZAŁAMKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 07.08.2008 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 OOOOOOOOOOOOO I WY TEŻ GDZIEŚ ZAGINELIŚCIE Gratki jestem, jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 07.08.2008 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 przecie mówiłem, że idę dmuchać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts