stukpuk 07.08.2008 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 A tak w miedzy czasie to pranie robie JA MOGĘ WYPRAĆ ZA CIEBIE, ALE PODRZUCĘ CI PRASOWANIE Ja za to mogę podrzucić i pranie i prasowanie Można? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 07.08.2008 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Wszyscy w pracy? JA Z ULLERKĄ NA PRACOWITYM URLOPIE JESTEM No to chyba nieciekawie? Ja zjechałem tylko na obiad, zabieram brata z roboty, obiad dla ojca i ruszamy ruiny odbudowywać BEDZIE DOBRZE ŁADNY UŚMIECH PROSZĘ PAMIĘTAJ " CO CIE NIE ZABIJE, TO CIE TYLKO WZMOCNI " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 07.08.2008 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 A tak w miedzy czasie to pranie robie JA MOGĘ WYPRAĆ ZA CIEBIE, ALE PODRZUCĘ CI PRASOWANIE Ja za to mogę podrzucić i pranie i prasowanie Można? DAWAJ NIE BĘDZIEMY SIĘ TARGOWAĆ O "MAŁE" PRANIE I PRASOWANIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 07.08.2008 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 A tak w miedzy czasie to pranie robie JA MOGĘ WYPRAĆ ZA CIEBIE, ALE PODRZUCĘ CI PRASOWANIE tez nie lubie prasować prac mogę, tylko najgorsze pozbierac i odnalesc wszystkie brudne rzeczy mam takich pomocników ze jak sie odwróce to mi z pralki podbieraja i potem w szafkach odnajduje np. jedna nie wyprana skarpetke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 07.08.2008 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 A o co w tym całym budowaniu chodzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 07.08.2008 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 A tak w miedzy czasie to pranie robie JA MOGĘ WYPRAĆ ZA CIEBIE, ALE PODRZUCĘ CI PRASOWANIE Ja za to mogę podrzucić i pranie i prasowanie Można? DAWAJ NIE BĘDZIEMY SIĘ TARGOWAĆ O "MAŁE" PRANIE I PRASOWANIE Nic za darmo!!!!!! W rybach mogę oddać!! Wczoraj drugiego karpia zlapałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 07.08.2008 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 A o co w tym całym budowaniu chodzi ? Musisz zapytać ILE 66 ona w hurtowni budowlanej pracuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 07.08.2008 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 ILA nie gniewaj się Spadam na budowę. Do wieczorka, chyba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 07.08.2008 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 A o co w tym całym budowaniu chodzi ? NA RW SIĘ NIE BUDUJE -TYLKO GADA CZYLI ODSTRESOWUJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 07.08.2008 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 ILA nie gniewaj się Spadam na budowę. Do wieczorka, chyba? WIECZORKIEM CHYBA BEDĘ ALE RACZEJ W STANIE "WESOLUTKIM" ZA CO Z GÓRY PRZEPRASZAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 07.08.2008 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 A o co w tym całym budowaniu chodzi ? Musisz zapytać ILE 66 ona w hurtowni budowlanej pracuje Aaa.... zrozumiałem chodzi o ruch w interesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 07.08.2008 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 A o co w tym całym budowaniu chodzi ? Musisz zapytać ILE 66 ona w hurtowni budowlanej pracuje STUK NIE IGRAJ Z CIEMNĄ STRONĄ ZŁA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 07.08.2008 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 A o co w tym całym budowaniu chodzi ? Musisz zapytać ILE 66 ona w hurtowni budowlanej pracuje Aaa.... zrozumiałem chodzi o ruch w interesie OZNACZA TO CO NAPISAŁAM STUK TY NAPRAWDE OBERWIESZ ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 07.08.2008 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 A o co w tym całym budowaniu chodzi ? Musisz zapytać ILE 66 ona w hurtowni budowlanej pracuje Aaa.... zrozumiałem chodzi o ruch w interesie OZNACZA TO CO NAPISAŁAM STUK TY NAPRAWDE OBERWIESZ ..... No to teraz jestem już oświecony tu się odstresowuje to ja wrócę wieczorkiem po wizycie u stomatologa /wszczepiam sobie ząb mondrości / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 07.08.2008 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Drugie pranie juz mi schnie a ja......okno w kuchni umyłam i firankę zmieniłam, a i jeszcze parapet wyfugowałam, ciekawe czy mąż zauwazy zmiany a chłopaki w tym czasie myli okno tarasowe co prawda tyle ile siegali, ale tam własnie było najgorzej jak urlop to urlop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 07.08.2008 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 A o co w tym całym budowaniu chodzi ? czesc ziomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 07.08.2008 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 A o co w tym całym budowaniu chodzi ? Musisz zapytać ILE 66 ona w hurtowni budowlanej pracuje Aaa.... zrozumiałem chodzi o ruch w interesie OZNACZA TO CO NAPISAŁAM STUK TY NAPRAWDE OBERWIESZ ..... No to teraz jestem już oświecony tu się odstresowuje to ja wrócę wieczorkiem po wizycie u stomatologa /wszczepiam sobie ząb mondrości / To nic nie pomaga. Ja mam 4 i według żony nic nie zmądżałem, w wręcz przeciwnie hehheeee Ale kto by tam własnej żonie wieżył? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 07.08.2008 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 A o co w tym całym budowaniu chodzi ? Musisz zapytać ILE 66 ona w hurtowni budowlanej pracuje Aaa.... zrozumiałem chodzi o ruch w interesie OZNACZA TO CO NAPISAŁAM STUK TY NAPRAWDE OBERWIESZ ..... Byłabyś w stanie mnie uderzyć? I jak tu się nie stresować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 07.08.2008 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 A o co w tym całym budowaniu chodzi ? czesc ziomek Ila66 A dlaczego ziomek, walczysz gdzieś w mojej okolicy ? Aaa... jestem już po przeszczepie i o 2 setki lżejszy. Też bym chciał w półgodziny zarobić 200zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 07.08.2008 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 A o co w tym całym budowaniu chodzi ? czesc ziomek Ila66 A dlaczego ziomek, walczysz gdzieś w mojej okolicy ? Aaa... jestem już po przeszczepie i o 2 setki lżejszy. Też bym chciał w półgodziny zarobić 200zł Mała podpowiedź, bo pod tym nickiem są dwie osoby wartownik i ILA66 wartownik pisze małymi literami a ILA wielkimi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts