arek_sp 08.08.2008 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Co nie ma? A ja niewidzialna??? Fajny ten ostatni, przynajmniej nie będzie uwierał... BO TO NA TALIĘ "OSY" ja też jestem no jeszcze przez jakieś 30 minut. potem dalej praca ila co z tym ziomalstwem bo nie kumam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 08.08.2008 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Ila powiedz co jest między Tobą i wartownikiem oprócz wspólnoty userowej, bo ja już też się zaciekawiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 08.08.2008 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 O gaciach bym zapomniał!!!!!http://www.intymna.pl/zdjecia007/anais/angharad3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 08.08.2008 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Byłam w ogródku ogórki zrywać a sasiadka mi ogromniasta kapuste przez płot podała , naprawdę wielką. Kurcze chyba bigos będę musiała gotować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 08.08.2008 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Ila powiedz co jest między Tobą i wartownikiem oprócz wspólnoty userowej, bo ja już też się zaciekawiłam Ciekawość to drugi stopień do piekła!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 08.08.2008 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Ila powiedz co jest między Tobą i wartownikiem oprócz wspólnoty userowej, bo ja już też się zaciekawiłam Ciekawość to drugi stopień do piekła!!!!! A ja wiem i nie powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 08.08.2008 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Ila powiedz co jest między Tobą i wartownikiem oprócz wspólnoty userowej, bo ja już też się zaciekawiłam Ciekawość to drugi stopień do piekła!!!!! Strasznie dużo tych drugich stopni tam musi być w takim razie... A może ja już jestem w piekle?!??!?!?!?!??! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 08.08.2008 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Co nie ma? A ja niewidzialna??? Fajny ten ostatni, przynajmniej nie będzie uwierał... uwierał nie bedzie i jeszcze ciepło przyniesie, nie mówiąc już o mrowieniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 08.08.2008 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Co nie ma? A ja niewidzialna??? Fajny ten ostatni, przynajmniej nie będzie uwierał... BO TO NA TALIĘ "OSY" A ja mam raczej talię bąka To nie wiem czy warto przymierzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 08.08.2008 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Stuku, jak renowacja zabytków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 08.08.2008 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Co nie ma? A ja niewidzialna??? Fajny ten ostatni, przynajmniej nie będzie uwierał... BO TO NA TALIĘ "OSY" A ja mam raczej talię bąka To nie wiem czy warto przymierzać Bąka wypuść!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 08.08.2008 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Stuku, jak renowacja zabytków? Zabytkowe suporki oczyszczone, i wczoraj zaczeliśmy misterne klejenie, tylko czy konsertwtor mi to odbierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 08.08.2008 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Stuku, jak renowacja zabytków? Zabytkowe suporki oczyszczone, i wczoraj zaczeliśmy misterne klejenie, tylko czy konsertwtor mi to odbierze Jak się przebierzesz za bąka to na pewno... ucieknie czym prędzej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 08.08.2008 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Stuku, jak renowacja zabytków? Zabytkowe suporki oczyszczone, i wczoraj zaczeliśmy misterne klejenie, tylko czy konsertwtor mi to odbierze odbierze, odbierze, obiekt pomyślnie przeszedł próby wytrzymałościowe to i problemów nie bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 08.08.2008 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Stuku, jak renowacja zabytków? Zabytkowe suporki oczyszczone, i wczoraj zaczeliśmy misterne klejenie, tylko czy konsertwtor mi to odbierze odbierze, odbierze, obiekt pomyślnie przeszedł próby wytrzymałościowe to i problemów nie bedzie. Przynajmniej wiem że strop pierwsza klasa!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 08.08.2008 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Stuku, jak renowacja zabytków? Zabytkowe suporki oczyszczone, i wczoraj zaczeliśmy misterne klejenie, tylko czy konsertwtor mi to odbierze Jak się przebierzesz za bąka to na pewno... ucieknie czym prędzej! Jak mądra! Zaraz ucieknie! Przyklei się do miodku i nie ucieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 08.08.2008 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Stuku, jak renowacja zabytków? Zabytkowe suporki oczyszczone, i wczoraj zaczeliśmy misterne klejenie, tylko czy konsertwtor mi to odbierze odbierze, odbierze, obiekt pomyślnie przeszedł próby wytrzymałościowe to i problemów nie bedzie. Przynajmniej wiem że strop pierwsza klasa!!!!!!!!!!!!!! To samo miałem na myśli. Ale nie tylko strop. przecież obiekt wytrzymał też przeciągi to i zakotwienie ma dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 08.08.2008 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 coś damy umilkły... czają się czy cuś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 08.08.2008 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 burza z piorunami u mnie a u Was jak jest? aha, dziędobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 08.08.2008 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Stuku, jak renowacja zabytków? Zabytkowe suporki oczyszczone, i wczoraj zaczeliśmy misterne klejenie, tylko czy konsertwtor mi to odbierze odbierze, odbierze, obiekt pomyślnie przeszedł próby wytrzymałościowe to i problemów nie bedzie. Przynajmniej wiem że strop pierwsza klasa!!!!!!!!!!!!!! To samo miałem na myśli. Ale nie tylko strop. przecież obiekt wytrzymał też przeciągi to i zakotwienie ma dobre. I wiem na przyszłość w którym pokoju na poddaszu położyć teściową Tylko ją zaproszę na zimowe sztormy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts