ullerowa 08.08.2008 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 dzien doberek spadam do pracy milego dnia wszystkim zycze a gdzieś to sie podziewałas tyle czasu Witaj i zajrzyj do nas jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 08.08.2008 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 RANY !!!! DOPIERO WKLEJAŁAM GACIE ????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 08.08.2008 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Co nie ma? A ja niewidzialna??? Fajny ten ostatni, przynajmniej nie będzie uwierał... BO TO NA TALIĘ "OSY" ja też jestem no jeszcze przez jakieś 30 minut. potem dalej praca ila co z tym ziomalstwem bo nie kumam JA TEŻ NIE KUMAM WIDOCZNIE TO PISAŁA WARTOWNIK MUSZE SIE COFNĄĆ I DOCZYTAĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 08.08.2008 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 dzien doberek spadam do pracy milego dnia wszystkim zycze ŻYJESZ NIE ZAPOMNIALAŚ O NAS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 08.08.2008 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Ale dziś słaby ruch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 08.08.2008 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 DORCIA GACIE DLA CIE http://i.wp.pl/a/i/zakupy3/prd/8321/63611091_l.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 08.08.2008 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Ale dziś słaby ruch GDZIE ??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 08.08.2008 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 JA TEŻ NIE KUMAM WIDOCZNIE TO PISAŁA WARTOWNIK MUSZE SIE COFNĄĆ I DOCZYTAĆ No to Czeski Film Proszę jak za kumkasz to daj info, może to stara znajomość A może WARTOWNIK się odezwie. w Polkowicach też zaczyna padać - przelotnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 08.08.2008 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 JA TEŻ NIE KUMAM WIDOCZNIE TO PISAŁA WARTOWNIK MUSZE SIE COFNĄĆ I DOCZYTAĆ No to Czeski Film Proszę jak za kumkasz to daj info, może to stara znajomość A może WARTOWNIK się odezwie. w Polkowicach też zaczyna padać - przelotnie POLKOWICE TO NIE MOJE REJONY ALE MIŁO CIĘ POZNAĆ POZDRAWIAM ILA -ONA JUŻ WIEM - JESTEŚ ZIOMAL WARTOWNIKA DOSŁOWNIE MAŁY RZUT DO MNIE MASZ BARDZO DALEKO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 08.08.2008 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 NO I ZNOWU SAMA ZOSTAŁAM BUUUUUUUUU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 08.08.2008 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 POLKOWICE TO NIE MOJE REJONY ALE MIŁO CIĘ POZNAĆ POZDRAWIAM ILA -ONA JUŻ WIEM - JESTEŚ ZIOMAL WARTOWNIKA DOSŁOWNIE MAŁY RZUT DO MNIE MASZ BARDZO DALEKO Mnie też miło pozwoliłem sobie śmignąć po Twoich postach i myśle że jesteś z okolic Koszalina to kawałek od Polkowic Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 08.08.2008 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 POLKOWICE TO NIE MOJE REJONY ALE MIŁO CIĘ POZNAĆ POZDRAWIAM ILA -ONA JUŻ WIEM - JESTEŚ ZIOMAL WARTOWNIKA DOSŁOWNIE MAŁY RZUT DO MNIE MASZ BARDZO DALEKO Mnie też miło pozwoliłem sobie śmignąć po Twoich postach i myśle że jesteś z okolic Koszalina to kawałek od Polkowic Miłego dnia NIESTETY NIE MOJE KLIMATY TO WIELKOPOLSKA JAKBY CO TO ZAPRASZAM ALE TY I WARTOWNIK TO PRAWIE ZIOMALE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 08.08.2008 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Wartownik to jest ona??? Cóż za brak polotu z mojej strony, a jeszcze niedawno zarzucałam tu komuś brak fantazji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 08.08.2008 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Wartownik to jest ona??? Cóż za brak polotu z mojej strony, a jeszcze niedawno zarzucałam tu komuś brak fantazji... DORCIA WARTOWNIK TO ON -FACET ILA TO ONA- BABA , CZYLI JA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 08.08.2008 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Wartownik to jest ona??? Cóż za brak polotu z mojej strony, a jeszcze niedawno zarzucałam tu komuś brak fantazji... DORCIA WARTOWNIK TO ON -FACET ILA TO ONA- BABA , CZYLI JA Temat wałkowany od dawien dawna..... Wartownik to ten brzydszy, a ILA to ta ładniejsza Tylko po tym ich odrużniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 08.08.2008 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 NIESTETY NIE MOJE KLIMATY TO WIELKOPOLSKA JAKBY CO TO ZAPRASZAM ALE TY I WARTOWNIK TO PRAWIE ZIOMALE A można tak dokładniej Wielkopolska to kawałek ziemi Mam propozycję wpisujmy nazwy miast w których akurat mieszkamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 08.08.2008 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 NIESTETY NIE MOJE KLIMATY TO WIELKOPOLSKA JAKBY CO TO ZAPRASZAM ALE TY I WARTOWNIK TO PRAWIE ZIOMALE A można tak dokładniej Wielkopolska to kawałek ziemi Mam propozycję wpisujmy nazwy miast w których akurat mieszkamy TEN WATEK SKAD , KTO JEST JUZ ISTNIEJE DOKŁADNIE TO JA -KALISZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 08.08.2008 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 bry po latach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 08.08.2008 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 JA TEŻ NIE KUMAM WIDOCZNIE TO PISAŁA WARTOWNIK MUSZE SIE COFNĄĆ I DOCZYTAĆ a to co za zmyła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 08.08.2008 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 bry po latach BUZIAKI MIKO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts