Jezier 08.06.2005 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 no i prosze... zmylilem Jeziera... ale Andrzejka sie nie dała :D Nic dzisiaj nie ustrzelę. Mam strasznie wolną przeglądarę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 08.06.2005 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 no i prosze... zmylilem Jeziera... ale Andrzejka sie nie dała :D Zawodowców poobserwowalam to i trochę sie douczylam no i o to w tym wszystkim chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 08.06.2005 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Ja poprosze o jakieś normlne jedzenie bo tych wynalazków nie jadam proszę bardzo Aga http://www.vena.rze.pl/strony/gfx/catering_d_4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 08.06.2005 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 http://www.herbapis.nazwa.pl/catalog/images/fullsize/2kc.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 08.06.2005 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Gratulacje Aga widze ze kolega opanowałe technike odwracania kul :D gratuluje Sam się zdziwiłem, że zdążyłem. Coś mi jednak wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 08.06.2005 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Hej! Jaka miła imprezka A jacy mili ludzie Piwko O cześć Aniu ty tutaj Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 08.06.2005 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Nie można sie oprzeć tym widokom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 08.06.2005 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Jak łykniemy KK to się dopiero zacznie imprezowanie. Zostało tylko 9 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 08.06.2005 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Ja poprosze o jakieś normlne jedzenie bo tych wynalazków nie jadam a co sobie zyczysz???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 08.06.2005 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 TO W RAZIE CZEGO kluczyk u mnie http://www.lopare.net/zabava/slike/wc.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 08.06.2005 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Ja poprosze o jakieś normlne jedzenie bo tych wynalazków nie jadam a co sobie zyczysz???????? A ja to bym chciała gulaszówki............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 08.06.2005 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 WItam wszystkich na nowej stronce starych i nowoprzybylych ZAPRASZAM WSZYSTKICH NA IMPRE !!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 08.06.2005 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Streszczenie poprzedniej stronki Zacząl Fizyk pojawil się JezierMoje prosby i tlumaczenia za brak streszczenia Kasztanka rzucila komendę - do imprezki przystąp Monis i Funia też przez chwilę byly, moje streszczenie Dwubulgotan wapienny nowe określenie No i na konec korek, beczki i caly bar a na deser marchewka Olka chciala do ubikacji Aga zdążyla na imprezkę Zakończone wątkiem kibelkowym I to by bylo na tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 08.06.2005 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Jak łykniemy KK to się dopiero zacznie imprezowanie. Zostało tylko 9 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 08.06.2005 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Watek kibelkowy nie kończy jednak tej imprezy??!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 08.06.2005 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Ja poprosze o jakieś normlne jedzenie bo tych wynalazków nie jadam a co sobie zyczysz???????? A ja to bym chciała gulaszówki............. mowisz i masz http://www.poczekalnia.pl/zupa.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 08.06.2005 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 ooo dla mnie to już imprezka się zaczęła, taką mam fazę, ze nie łapię streszczenia A jeszcze na jutro dla moich księgówek muszę test przygotować na zajęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 08.06.2005 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Watek kibelkowy nie kończy jednak tej imprezy??!! Na szczeście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.06.2005 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Ja poprosze o jakieś normlne jedzenie bo tych wynalazków nie jadam proszę bardzo Aga http://www.vena.rze.pl/strony/gfx/catering_d_4.jpg Monak dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 08.06.2005 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Biedna nasza KK, cienko przędzie, nawet widzę kucharz podkupiony i komu zależało na bankructwie takiej sympatycznej knajpki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts