ila66 10.08.2008 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 ZARAZ BURZA JA ŁAGODNA KOBIETA JESTEM PRZYŁOŻYĆ DO RANY, A SIĘ ..................ZAOGNI Taki forumowy plasterek na wszelkie dolegliwości. ILA jest mały bizens do Ciebie, tylko jak na gg będziesz I przypomnij mi wtedy że sprawę mam ALE NA KOMPA I GG DOSTANĘ SIE DOPIERO PO 21:00 ALE BĘDĘ NAPEWNO CHĘTNIE SŁUŻĘ POMOCĄ,JEŻELI TYLKO POTRAFIĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 10.08.2008 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 ZARAZ BURZA JA ŁAGODNA KOBIETA JESTEM PRZYŁOŻYĆ DO RANY, A SIĘ ..................ZAOGNI Taki forumowy plasterek na wszelkie dolegliwości. ILA jest mały bizens do Ciebie, tylko jak na gg będziesz I przypomnij mi wtedy że sprawę mam ALE NA KOMPA I GG DOTANĘ SIE DOPIERO PO 21:00 ALE BĘDĘ NAPEWNO CHĘTNIE SŁUŻĘ POMOCĄ,JEŻELI TYLKO POTRAFIĘ To ja poczekam jak kocham to poczekam A co dzisiaj tak tylko przelotem? Gdzie pędzisz kobieto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 10.08.2008 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 No ładnie przed sekundą wsadziłem krzywo płytę z muzą, napęd się zamknął i ........... Teraz nie mogę go otworzyć Zaraz mnie coś trafi!!! Jak to teraz otworzyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 10.08.2008 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Wieczorna witeczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 10.08.2008 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 No ładnie przed sekundą wsadziłem krzywo płytę z muzą, napęd się zamknął i ........... Teraz nie mogę go otworzyć Zaraz mnie coś trafi!!! Jak to teraz otworzyć? znowuś narozrabiał moze nalezy rozkrecic ale ja sie nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 10.08.2008 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 No ładnie przed sekundą wsadziłem krzywo płytę z muzą, napęd się zamknął i ........... Teraz nie mogę go otworzyć Zaraz mnie coś trafi!!! Jak to teraz otworzyć? znowuś narozrabiał moze nalezy rozkrecic ale ja sie nie znam Zaraz tam narozrabiał!!! Ot, za szybko chciał zrobić Ale od nowa włączyłem kompa i wypluł płytę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 10.08.2008 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 No ładnie przed sekundą wsadziłem krzywo płytę z muzą, napęd się zamknął i ........... Teraz nie mogę go otworzyć Zaraz mnie coś trafi!!! Jak to teraz otworzyć? znowuś narozrabiał moze nalezy rozkrecic ale ja sie nie znam Zaraz tam narozrabiał!!! Ot, za szybko chciał zrobić Ale od nowa włączyłem kompa i wypluł płytę no widzisz, problem sam się rozwiazał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 10.08.2008 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 No ładnie przed sekundą wsadziłem krzywo płytę z muzą, napęd się zamknął i ........... Teraz nie mogę go otworzyć Zaraz mnie coś trafi!!! Jak to teraz otworzyć? znowuś narozrabiał moze nalezy rozkrecic ale ja sie nie znam Zaraz tam narozrabiał!!! Ot, za szybko chciał zrobić Ale od nowa włączyłem kompa i wypluł płytę no widzisz, problem sam się rozwiazał A już panika była czytałem w twoim dzienniku ,że koniec urlupu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 10.08.2008 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 To co dobre szybko sie kończy od jutra pobudka o 5.00 i do pracy ale juz sie troche za nimi stęskniłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 10.08.2008 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 To co dobre szybko sie kończy od jutra pobudka o 5.00 i do pracy ale juz sie troche za nimi stęskniłam Tak wcześnie?! To ze wstawaniem na ryby byś nie miała problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 10.08.2008 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 To co dobre szybko sie kończy od jutra pobudka o 5.00 i do pracy ale juz sie troche za nimi stęskniłam Tak wcześnie?! To ze wstawaniem na ryby byś nie miała problemu musze kawałek dojechać i żeby wczesniej wrócić wcześnie zaczynam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 10.08.2008 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 To co dobre szybko sie kończy od jutra pobudka o 5.00 i do pracy ale juz sie troche za nimi stęskniłam Tak wcześnie?! To ze wstawaniem na ryby byś nie miała problemu musze kawałek dojechać i żeby wczesniej wrócić wcześnie zaczynam Widziałem twoje płytki! Pierwsza klasa! Teraz wiem, że żona się nie wykręci od kafelkowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 10.08.2008 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 To co dobre szybko sie kończy od jutra pobudka o 5.00 i do pracy ale juz sie troche za nimi stęskniłam Tak wcześnie?! To ze wstawaniem na ryby byś nie miała problemu musze kawałek dojechać i żeby wczesniej wrócić wcześnie zaczynam Widziałem twoje płytki! Pierwsza klasa! Teraz wiem, że żona się nie wykręci od kafelkowania ale mi mąż pomagał troszeczkę, a ty z twoim kregosłupem nie bardzo do pomocy no chyba że poziomice przytrzymasz a tak naprawde to nie taki diabeł straszny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 10.08.2008 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 To co dobre szybko sie kończy od jutra pobudka o 5.00 i do pracy ale juz sie troche za nimi stęskniłam Tak wcześnie?! To ze wstawaniem na ryby byś nie miała problemu musze kawałek dojechać i żeby wczesniej wrócić wcześnie zaczynam Widziałem twoje płytki! Pierwsza klasa! Teraz wiem, że żona się nie wykręci od kafelkowania ale mi mąż pomagał troszeczkę, a ty z twoim kregosłupem nie bardzo do pomocy no chyba że poziomice przytrzymasz a tak naprawde to nie taki diabeł straszny Będe żonie zimne piwo podawał i instruował zdalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 10.08.2008 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 ZARAZ BURZA JA ŁAGODNA KOBIETA JESTEM PRZYŁOŻYĆ DO RANY, A SIĘ ..................ZAOGNI Taki forumowy plasterek na wszelkie dolegliwości. ILA jest mały bizens do Ciebie, tylko jak na gg będziesz I przypomnij mi wtedy że sprawę mam pewnie chce towar z hurtowni i rabat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 10.08.2008 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 To co dobre szybko sie kończy od jutra pobudka o 5.00 i do pracy ale juz sie troche za nimi stęskniłam Tak wcześnie?! To ze wstawaniem na ryby byś nie miała problemu musze kawałek dojechać i żeby wczesniej wrócić wcześnie zaczynam Widziałem twoje płytki! Pierwsza klasa! Teraz wiem, że żona się nie wykręci od kafelkowania ale mi mąż pomagał troszeczkę, a ty z twoim kregosłupem nie bardzo do pomocy no chyba że poziomice przytrzymasz a tak naprawde to nie taki diabeł straszny Będe żonie zimne piwo podawał i instruował zdalnie jessu Stuczku a można Cię wypożyczyć oczywiście do piwa bo instruowania nie cierpię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 10.08.2008 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 ZARAZ BURZA JA ŁAGODNA KOBIETA JESTEM PRZYŁOŻYĆ DO RANY, A SIĘ ..................ZAOGNI Taki forumowy plasterek na wszelkie dolegliwości. ILA jest mały bizens do Ciebie, tylko jak na gg będziesz I przypomnij mi wtedy że sprawę mam pewnie chce towar z hurtowni i rabat cicho bo jak ILA przeczyta tego posta do znowu dostanę burę i zła bedzie na mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 10.08.2008 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 To co dobre szybko sie kończy od jutra pobudka o 5.00 i do pracy ale juz sie troche za nimi stęskniłam Tak wcześnie?! To ze wstawaniem na ryby byś nie miała problemu musze kawałek dojechać i żeby wczesniej wrócić wcześnie zaczynam Widziałem twoje płytki! Pierwsza klasa! Teraz wiem, że żona się nie wykręci od kafelkowania ale mi mąż pomagał troszeczkę, a ty z twoim kregosłupem nie bardzo do pomocy no chyba że poziomice przytrzymasz a tak naprawde to nie taki diabeł straszny Będe żonie zimne piwo podawał i instruował zdalnie jessu Stuczku a można Cię wypożyczyć oczywiście do piwa bo instruowania nie cierpię Mogę się dać wypożyczyć za dobre słowo i szklanke mleka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 10.08.2008 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Aloha forowicze/forumowicze!!!!!! Jest ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 10.08.2008 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 WITANKO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts