stukpuk 10.08.2008 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Cos straznie rozrabiacie, ale o tej porze wolno Ila, chyba nie chcesz mnie dogonic? MŁA ????????? DALEKO MI DO CIEBIE ILA ma ostatnio dobre oko do stronek! Idzie jak......... .........przecinak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 10.08.2008 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Z butami do łózka? WIDAĆ ROZNE SĄ MĘSKIE FANTAZJE A PRANIE POŚIELI TO DLA NAS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 10.08.2008 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 E, nie mam siły z tymi wymaganiami: tej możesz sobie domontować dowolny kolor włosów i obuwie, reszta chyba bez zarzutu? http://img.inkfrog.com/pix/aabest/82955389_o.jpg I bądź to teraz mądry i zaśnij spokojnie Kozaczki już mam od ILI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 10.08.2008 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Z butami do łózka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 10.08.2008 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Z butami do łózka? czerwone kozaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 10.08.2008 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Cos straznie rozrabiacie, ale o tej porze wolno Ila, chyba nie chcesz mnie dogonic? MŁA ????????? DALEKO MI DO CIEBIE ILA ma ostatnio dobre oko do stronek! Idzie jak......... .........przecinak STUK TY WIESZ.......................... http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/f/f4/Tombstone_courthouse_gallows.jpg/250px-Tombstone_courthouse_gallows.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 10.08.2008 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Z butami do łózka? WIDAĆ ROZNE SĄ MĘSKIE FANTAZJE A PRANIE POŚIELI TO DLA NAS Jakby żonka częściej się godziła to bym chętnie wszystko ręcznie wyprał!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 10.08.2008 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Z butami do łózka? WIDAĆ ROZNE SĄ MĘSKIE FANTAZJE A PRANIE POŚIELI TO DLA NAS Jakby żonka częściej się godziła to bym chętnie wszystko ręcznie wyprał!!! TAAAAAAAAAA, LEPIEJ SIĘ PRZYZANAJ,ZE NA KOZACZKI NIE CHCESZ JEJ DAĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 10.08.2008 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Z butami do łózka? czerwone kozaczki odrazu widać że facet A kobiety tylko się martwią że kozaczkami posciel wybrudzą! Gdzie fantazje jerotyczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 10.08.2008 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Z butami do łózka? czerwone kozaczki odrazu widać że facet A kobiety tylko się martwią że kozaczkami posciel wybrudzą! Gdzie fantazje jerotyczne? NO......ŻEBYŚMY WAM NIE POKAZAŁY GDZIE I JAKIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 10.08.2008 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Z butami do łózka? WIDAĆ ROZNE SĄ MĘSKIE FANTAZJE A PRANIE POŚIELI TO DLA NAS Jakby żonka częściej się godziła to bym chętnie wszystko ręcznie wyprał!!! TAAAAAAAAAA, LEPIEJ SIĘ PRZYZANAJ,ZE NA KOZACZKI NIE CHCESZ JEJ DAĆ Spróbuj sama to zobaczysz, że nie tylko mąż ci nowe kozaczki da, ale i nową pralke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 10.08.2008 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Cos straznie rozrabiacie, ale o tej porze wolno Ila, chyba nie chcesz mnie dogonic? MŁA ????????? DALEKO MI DO CIEBIE ILA ma ostatnio dobre oko do stronek! Idzie jak......... .........przecinak STUK TY WIESZ.......................... http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/f/f4/Tombstone_courthouse_gallows.jpg/250px-Tombstone_courthouse_gallows.jpg Zawsze miałem problemy z wiązaniem krawatów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 10.08.2008 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 I bądź to teraz mądry i zaśnij spokojnie Jakby żonka częściej się godziła to bym chętnie wszystko ręcznie wyprał!!! Ty lepiej pamiętaj o wypraniu pościeli po takiej nocy zanim żona wróci bo co sobie pomyśli??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 10.08.2008 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Z butami do łózka? czerwone kozaczki odrazu widać że facet A kobiety tylko się martwią że kozaczkami posciel wybrudzą! Gdzie fantazje jerotyczne? NO......ŻEBYŚMY WAM NIE POKAZAŁY GDZIE I JAKIE Romantycy to zawsze mają pod górkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 10.08.2008 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Z butami do łózka? WIDAĆ ROZNE SĄ MĘSKIE FANTAZJE A PRANIE POŚIELI TO DLA NAS Jakby żonka częściej się godziła to bym chętnie wszystko ręcznie wyprał!!! TAAAAAAAAAA, LEPIEJ SIĘ PRZYZANAJ,ZE NA KOZACZKI NIE CHCESZ JEJ DAĆ Spróbuj sama to zobaczysz, że nie tylko mąż ci nowe kozaczki da, ale i nową pralke HAHAHA, KOZACZKI NA SZPILKACH MAM, A NOWEJ PRALKI NIE POTRZEBUJE, AHA... POŃCZOCH TEZ NIE POTRZEBUJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 10.08.2008 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 I bądź to teraz mądry i zaśnij spokojnie Jakby żonka częściej się godziła to bym chętnie wszystko ręcznie wyprał!!! Ty lepiej pamiętaj o wypraniu pościeli po takiej nocy zanim żona wróci bo co sobie pomyśli??? przecież ja nie śpię w butach? Dorcia co ty mówisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 10.08.2008 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 I bądź to teraz mądry i zaśnij spokojnie Jakby żonka częściej się godziła to bym chętnie wszystko ręcznie wyprał!!! Ty lepiej pamiętaj o wypraniu pościeli po takiej nocy zanim żona wróci bo co sobie pomyśli??? POMYŚLI,ZE SIĘ BIEDNY MOCZY ZE STRESU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 10.08.2008 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Z butami do łózka? WIDAĆ ROZNE SĄ MĘSKIE FANTAZJE A PRANIE POŚIELI TO DLA NAS Jakby żonka częściej się godziła to bym chętnie wszystko ręcznie wyprał!!! TAAAAAAAAAA, LEPIEJ SIĘ PRZYZANAJ,ZE NA KOZACZKI NIE CHCESZ JEJ DAĆ Spróbuj sama to zobaczysz, że nie tylko mąż ci nowe kozaczki da, ale i nową pralke HAHAHA, KOZACZKI NA SZPILKACH MAM, A NOWEJ PRALKI NIE POTRZEBUJE, AHA... POŃCZOCH TEZ NIE POTRZEBUJE ale doznania są bezcenne........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 10.08.2008 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 I bądź to teraz mądry i zaśnij spokojnie Jakby żonka częściej się godziła to bym chętnie wszystko ręcznie wyprał!!! Ty lepiej pamiętaj o wypraniu pościeli po takiej nocy zanim żona wróci bo co sobie pomyśli??? przecież ja nie śpię w butach? Dorcia co ty mówisz? OK, a teraz spróbuj przeczytać ze zrozumieniem i połączyć myśli z obu cytatów I zwróć uwagę na podpowiedź Ili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 10.08.2008 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 I bądź to teraz mądry i zaśnij spokojnie Jakby żonka częściej się godziła to bym chętnie wszystko ręcznie wyprał!!! Ty lepiej pamiętaj o wypraniu pościeli po takiej nocy zanim żona wróci bo co sobie pomyśli??? POMYŚLI,ZE SIĘ BIEDNY MOCZY ZE STRESU z naturą nie wygrasz........... A i walczyć nie zamieżam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts