stukpuk 10.08.2008 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 I bądź to teraz mądry i zaśnij spokojnie Jakby żonka częściej się godziła to bym chętnie wszystko ręcznie wyprał!!! Ty lepiej pamiętaj o wypraniu pościeli po takiej nocy zanim żona wróci bo co sobie pomyśli??? przecież ja nie śpię w butach? Dorcia co ty mówisz? OK, a teraz spróbuj przeczytać ze zrozumieniem i połączyć myśli z obu cytatów I zwróć uwagę na podpowiedź Ili OK, teraz zrozumiałem aluzje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 10.08.2008 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 I bądź to teraz mądry i zaśnij spokojnie Jakby żonka częściej się godziła to bym chętnie wszystko ręcznie wyprał!!! Ty lepiej pamiętaj o wypraniu pościeli po takiej nocy zanim żona wróci bo co sobie pomyśli??? przecież ja nie śpię w butach? Dorcia co ty mówisz? OK, a teraz spróbuj przeczytać ze zrozumieniem i połączyć myśli z obu cytatów I zwróć uwagę na podpowiedź Ili OK, teraz zrozumiałem aluzje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 10.08.2008 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 HAHAHA, WIDZISZ STUKU - TO RACZEJ MY JESTEŚMY BEZCENNE ( DORCIA I JA ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 10.08.2008 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 A z tymi kozakami to nie jest tak jak myślcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 10.08.2008 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 HAHAHA, WIDZISZ STUKU - TO RACZEJ MY JESTEŚMY BEZCENNE ( DORCIA I JA ) Dokładnie tak!!!!! Najlepiej sobie to hasło wydrukuj w powiększeniu i powieś nad monitorem (i dla pewności nad łóżkiem też!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 10.08.2008 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 HAHAHA, WIDZISZ STUKU - TO RACZEJ MY JESTEŚMY BEZCENNE ( DORCIA I JA ) Wiem! Nieszczęścia chodzą parami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 10.08.2008 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 A z tymi kozakami to nie jest tak jak myślcie A jak myślimy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 10.08.2008 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 HAHAHA, WIDZISZ STUKU - TO RACZEJ MY JESTEŚMY BEZCENNE ( DORCIA I JA ) Dokładnie tak!!!!! Najlepiej sobie to hasło wydrukuj w powiększeniu i powieś nad monitorem (i dla pewności nad łóżkiem też!) I dostanę w pyszczek kozaczkiem!!!! to ma być przyjemność ładnie mi tu podpowiadacie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 10.08.2008 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 HAHAHA, WIDZISZ STUKU - TO RACZEJ MY JESTEŚMY BEZCENNE ( DORCIA I JA ) Wiem! Nieszczęścia chodzą parami Masz szczęście że mam poczucie humoru..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 10.08.2008 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 HAHAHA, WIDZISZ STUKU - TO RACZEJ MY JESTEŚMY BEZCENNE ( DORCIA I JA ) Wiem! Nieszczęścia chodzą parami A CO TO MA ZNACZYĆ ????????? DOKŁADNIEJ PROSZĘ ..... ALE PAMIETAJ, ZŁA ODPOWIEDZ I BEDZIESZ WYGLADAŁ TAK .... http://www.obrazky.pl/obrazky/brzydki-kot-OBRAZKY.PL.jpg (OBRAZEK DLA LUDZI O MOCNYCH NERWACH ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 10.08.2008 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 A z tymi kozakami to nie jest tak jak myślcie A jak myślimy? Że każe żonce zakładć je do łóżka , na miłosne eksperymenty?! I biały gorset? I pończochy? Ale źle myślicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 10.08.2008 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 A z tymi kozakami to nie jest tak jak myślcie A jak myślimy? Że każe żonce zakładć je do łóżka , na miłosne eksperymenty?! I biały gorset? I pończochy? Ale źle myślicie No i jak podejrzewałam mylisz się - ja NIGDY nie wyobrażam sobie facetów z którymi flirtuję z ich żonami...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 10.08.2008 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 A z tymi kozakami to nie jest tak jak myślcie A jak myślimy? Że każe żonce zakładć je do łóżka , na miłosne eksperymenty?! I biały gorset? I pończochy? Ale źle myślicie No i jak podejrzewałam mylisz się - ja NIGDY nie wyobrażam sobie facetów z którymi flirtuję z ich żonami...... HAHAHAHA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 10.08.2008 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 OJ, STUKU STUKU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 10.08.2008 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 A z tymi kozakami to nie jest tak jak myślcie A jak myślimy? Że każe żonce zakładć je do łóżka , na miłosne eksperymenty?! I biały gorset? I pończochy? Ale źle myślicie No i jak podejrzewałam mylisz się - ja NIGDY nie wyobrażam sobie facetów z którymi flirtuję z ich żonami...... Ty ze mną flirtujesz? Nic nie poczułem?! Ale delikatna jesteś Wyobraźnia wszystko przyjmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 10.08.2008 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 NO STUK SZALEJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 10.08.2008 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 HALOOO RESZTA .............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 10.08.2008 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 RESZTA ZAMILKŁA .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 10.08.2008 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 A z tymi kozakami to nie jest tak jak myślcie A jak myślimy? Że każe żonce zakładć je do łóżka , na miłosne eksperymenty?! I biały gorset? I pończochy? Ale źle myślicie No i jak podejrzewałam mylisz się - ja NIGDY nie wyobrażam sobie facetów z którymi flirtuję z ich żonami...... Ty ze mną flirtujesz? Nic nie poczułem?! Ale delikatna jesteś Wyobraźnia wszystko przyjmie A jaka mam być? Maczugą w łeb i zaciagnąć Cię do mojej jaskini? Obcasem z kozaczka gdzieś Ci się wbić cobyś poczuł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 10.08.2008 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 A z tymi kozakami to nie jest tak jak myślcie A jak myślimy? Że każe żonce zakładć je do łóżka , na miłosne eksperymenty?! I biały gorset? I pończochy? Ale źle myślicie No i jak podejrzewałam mylisz się - ja NIGDY nie wyobrażam sobie facetów z którymi flirtuję z ich żonami...... Ty ze mną flirtujesz? Nic nie poczułem?! Ale delikatna jesteś Wyobraźnia wszystko przyjmie A jaka mam być? Maczugą w łeb i zaciagnąć Cię do mojej jaskini? Obcasem z kozaczka gdzieś Ci się wbić cobyś poczuł? Zepsułaś nastrój który buduję od dwóch godzin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts