stukpuk 10.08.2008 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 HALOOO RESZTA .............. gratki WARTOWNIK, A GACIE DLA MNIE GDZIE ????? terrorystka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 10.08.2008 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Och, Ilcia chwila nieuwagi i już zaliczasz (kolejną stronkę ) Też masz jakieś takie wygórowane oczekiwania i fantazje jak Stuki? NIEEEEEEEEE Znaczy że równie dobrze może być bez gaci? http://msp267.photobucket.com/albums/ii287/voluptuouslady_2008/sexy%20men/men.jpg NO NO NO, APETYCZNY KAWAŁEK Słodziusi co? I NA PEWNO FAJNIE SIĘ RUSZA!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 10.08.2008 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Och, Ilcia chwila nieuwagi i już zaliczasz (kolejną stronkę ) Też masz jakieś takie wygórowane oczekiwania i fantazje jak Stuki? NIEEEEEEEEE Znaczy że równie dobrze może być bez gaci? http://msp267.photobucket.com/albums/ii287/voluptuouslady_2008/sexy%20men/men.jpg NO NO NO, APETYCZNY KAWAŁEK Słodziusi co? I NA PEWNO FAJNIE SIĘ RUSZA!!!!! I co jeszcze? Teraz tu będą się zachwycać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 10.08.2008 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Och, Ilcia chwila nieuwagi i już zaliczasz (kolejną stronkę ) Też masz jakieś takie wygórowane oczekiwania i fantazje jak Stuki? NIEEEEEEEEE Znaczy że równie dobrze może być bez gaci? http://msp267.photobucket.com/albums/ii287/voluptuouslady_2008/sexy%20men/men.jpg NO NO NO, APETYCZNY KAWAŁEK Słodziusi co? I NA PEWNO FAJNIE SIĘ RUSZA!!!!! I co jeszcze? Teraz tu będą się zachwycać A co myśleli? Nie ma nic gorszego niż odrzucona kobieta! I to jeszcze tak niesprawiedliwie, przez kolor włosów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 10.08.2008 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 A ku ku!!!!!! http://www.lol24.pl/file/fotki/kobiety/d26.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.08.2008 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Spoko - sterydy wypchnęły mu dolną szczękę i jest tak napakowany , że zapomnijcie o jakiejkolwiek gimnastyce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.08.2008 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 A ku ku!!!!!! http://www.lol24.pl/file/fotki/kobiety/d26.jpg Biedny kot. Trzeba poinformować TOZ ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 10.08.2008 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 DYSKRYMINACJA BLONDYNKI NIE, CZARNE NIE CHYBA ZNOWU SIĘ PRZEFARBUJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 10.08.2008 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 A co myśleli? Nie ma nic gorszego niż odrzucona kobieta! I to jeszcze tak niesprawiedliwie, przez kolor włosów... Nikt Cie nie odrzucił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 10.08.2008 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Spoko - sterydy wypchnęły mu dolną szczękę i jest tak napakowany , że zapomnijcie o jakiejkolwiek gimnastyce Cześć Nefercia Ojejku ale jak fantazjować, bo można sobie wszystko wyobrazić, nie? To tak jak doszukiwanie się naciąganych scen w filmie s-f który z gruntu jest niemożliwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 10.08.2008 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 DYSKRYMINACJA BLONDYNKI NIE, CZARNE NIE CHYBA ZNOWU SIĘ PRZEFARBUJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 10.08.2008 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 A co myśleli? Nie ma nic gorszego niż odrzucona kobieta! I to jeszcze tak niesprawiedliwie, przez kolor włosów... Nikt Cie nie odrzucił MIŁOSNE WYZNANIE STUKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 10.08.2008 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 A co myśleli? Nie ma nic gorszego niż odrzucona kobieta! I to jeszcze tak niesprawiedliwie, przez kolor włosów... Nikt Cie nie odrzucił MIŁOSNE WYZNANIE STUKA Normalnie aż mi się komp posypał, internet zawiesił całą resztę i musiałam restartować i przybiegłam z powrotem jak najszybciej się dało żeby się upewnić że dobrze przeczytałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 10.08.2008 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 DYSKRYMINACJA BLONDYNKI NIE, CZARNE NIE CHYBA ZNOWU SIĘ PRZEFARBUJE Na czerwono Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 10.08.2008 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 To ja pomału spać idę................................ Sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 10.08.2008 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 ila gacie http://www.kozaczek.pl/img/zen/zen245.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.08.2008 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Ja też idę spać... sama ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 10.08.2008 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 A co myśleli? Nie ma nic gorszego niż odrzucona kobieta! I to jeszcze tak niesprawiedliwie, przez kolor włosów... Nikt Cie nie odrzucił MIŁOSNE WYZNANIE STUKA Normalnie aż mi się komp posypał, internet zawiesił całą resztę i musiałam restartować i przybiegłam z powrotem jak najszybciej się dało żeby się upewnić że dobrze przeczytałam Bo ja romantyk jestem Zapytaj ILI Mnie też wywaliło z forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 10.08.2008 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 ila gacie http://www.kozaczek.pl/img/zen/zen245.jpg A może jeszcze nie pójde spać................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 10.08.2008 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 A co myśleli? Nie ma nic gorszego niż odrzucona kobieta! I to jeszcze tak niesprawiedliwie, przez kolor włosów... Nikt Cie nie odrzucił MIŁOSNE WYZNANIE STUKA Normalnie aż mi się komp posypał, internet zawiesił całą resztę i musiałam restartować i przybiegłam z powrotem jak najszybciej się dało żeby się upewnić że dobrze przeczytałam Bo ja romantyk jestem Zapytaj ILI Mnie też wywaliło z forum. To za karę że kłamiesz i nadzieje dziewczynom robisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts