stukpuk 10.08.2008 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 A co myśleli? Nie ma nic gorszego niż odrzucona kobieta! I to jeszcze tak niesprawiedliwie, przez kolor włosów... Nikt Cie nie odrzucił MIŁOSNE WYZNANIE STUKA Normalnie aż mi się komp posypał, internet zawiesił całą resztę i musiałam restartować i przybiegłam z powrotem jak najszybciej się dało żeby się upewnić że dobrze przeczytałam Bo ja romantyk jestem Zapytaj ILI Mnie też wywaliło z forum. To za karę że kłamiesz i nadzieje dziewczynom robisz Możesz mnie ukarać.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 10.08.2008 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Ila co wiesz o romantyzmie Stuka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 10.08.2008 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 DOBRNOC http://ateista.org/img/posts/06.2006/optyczna-iluzja-3.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 10.08.2008 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 ]A co myśleli? Nie ma nic gorszego niż odrzucona kobieta! I to jeszcze tak niesprawiedliwie, przez kolor włosów... Nikt Cie nie odrzucił MIŁOSNE WYZNANIE STUKA Normalnie aż mi się komp posypał, internet zawiesił całą resztę i musiałam restartować i przybiegłam z powrotem jak najszybciej się dało żeby się upewnić że dobrze przeczytałam Bo ja romantyk jestem Zapytaj ILI Mnie też wywaliło z forum. To za karę że kłamiesz i nadzieje dziewczynom robisz Możesz mnie ukarać.......... I wracamy do punktu wyjścia z obcasami w.... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 10.08.2008 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Ila co wiesz o romantyzmie Stuka? Bo ILA twierdzi ,że taki postrzelony ze mnie romantyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 10.08.2008 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Ila co wiesz o romantyzmie Stuka? STUK ROMANTYKIEM ZE ZMĘCZENIA JUŻ BIEDAK BREDZI DOBRANOC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 10.08.2008 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 DOBRNOC http://ateista.org/img/posts/06.2006/optyczna-iluzja-3.gif Nie ma to jak na dobranoc woda z mózgu!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 10.08.2008 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Ila co wiesz o romantyzmie Stuka? STUK ROMANTYKIEM ZE ZMĘCZENIA JUŻ BIEDAK BREDZI DOBRANOC Na gg to inaczej mi slodziła Ale kobiety już takie są Dobranoc wszystkim! Całe szczęście, że na ryby dziś nie jade! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 10.08.2008 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Ila co wiesz o romantyzmie Stuka? STUK ROMANTYKIEM ZE ZMĘCZENIA JUŻ BIEDAK BREDZI DOBRANOC Ja już się zgubiłam... chyba pójdę się odnaleźć w łóżku - a miałam dziś wcześnie pójść spać, bo jutro szef wraca po urlopie i trzeba się po tygodniu forumowania w godzinach pracy do roboty zabrać PaPa romantykom i nie-romantykom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 10.08.2008 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Dobranoc ILa I DORCIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.08.2008 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Ila co wiesz o romantyzmie Stuka? STUK ROMANTYKIEM ZE ZMĘCZENIA JUŻ BIEDAK BREDZI DOBRANOC Ja już się zgubiłam... chyba pójdę się odnaleźć w łóżku - a miałam dziś wcześnie pójść spać, bo jutro szef wraca po urlopie i trzeba się po tygodniu forumowania w godzinach pracy do roboty zabrać PaPa romantykom i nie-romantykom Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 10.08.2008 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Pójde wkońcu spać czy nie pójde?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 10.08.2008 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Pójdziesz....... jak dostaniesz buziaka na dobranoc:http://skinbeautifulblog.files.wordpress.com/2008/04/lips.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 11.08.2008 04:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 siemanko! Stuku, byłem wczoraj na rybach, trzy szczupaki pływaja w wannie. powiedz, jak to się oprawia i co z tego mozna zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 11.08.2008 04:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 kurna, stuk śpi, a moją łazienkę szczupaki zalewają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 11.08.2008 04:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 czy ktoś wie jak się to uśmierca? (pomijając wrzucenie suszarki do wanny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 11.08.2008 04:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 chyba będę musiał się jednak ożenić.żeby ciągle mieć jakieś problemy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 11.08.2008 04:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 ciekawe, ile teraz takie cuś (ożenek) kosztuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 11.08.2008 05:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 coś tam w skarbonce jest...sprawdzałem wczoraj, jak potrząsam - dzwoni... może wystarczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 11.08.2008 05:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 ciekawe, czy dałaby się jakaś złapać ze szczupakiem jako przynętą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts