stukpuk 11.08.2008 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Cześć ludziska Od dzisiaj znowu jestem w pracy... Macierzyński odszedł w siną dal... DO LUDZI TRZEBA WRÓCIĆ NASTEPNY MACIERZYŃSKI ZA ROK A to zaraźliwe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 11.08.2008 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 wiecie co mozecie sie smiac ale o co chodzi z tym "recordum rankingum" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 11.08.2008 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 NO I NIE MA NIKOGO wiem ,że mnie nie lubisz i mnie nie policzyłaś LUBIE CIĘ, LUBIĘ ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 11.08.2008 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 wiecie co mozecie sie smiac ale o co chodzi z tym "recordum rankingum" STUK JAKO,ZE JESTEŚ WIEKSZYM KOTEM TO TŁUMACZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 11.08.2008 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 no wlasnie!!!!!!!! tlumacz!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 11.08.2008 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Rekord Wpisow, to watek to gadania na każy temat ( oprócz budowania ), aby sie odprężyć i zrelaksować . A czasami w nagrode uda sie zdobyć stronkę Resztę STUK Ci wytłumaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 11.08.2008 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 wiecie co mozecie sie smiac ale o co chodzi z tym "recordum rankingum" STUK JAKO,ZE JESTEŚ WIEKSZYM KOTEM TO TŁUMACZ Już tłumacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 11.08.2008 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 czyli wynikiem jest kto ile stronek zdobyl tak?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 11.08.2008 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 czyli wynikiem jest kto ile stronek zdobyl tak?? DOKŁADNIE TAK POJETNY JESTES JAK OTWORZYSZ NOWĄ STRONKĘ ( PIERWSZY WPIS NA SAMEJ GÓRZE), TO ROBISZ RAKING Z POPRZEDNIEJ STRONY I DOPISUJESZ SIEBIE + JEDEN PUNKCIK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 11.08.2008 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 no wlasnie!!!!!!!! tlumacz!!! Tłumaczenie: o sensie istnienia RW to nie ma sensu pisać........Przeczytaj 10 stron wstecz a zrozumiesz ,że i tak nie wiesz o co chodzi........i jeżeli tak się stanie i dalej chcesz dociekać to znaczy że się nadajesz na RW.......... żeby dostać się na liste należy rozpocząć nową strone RW, ale pewnie długo tego nie uczynisz bo ostatnio wszystkie zgarnia ILA nasza forumowa błyskawica.............nawet ja, taki młody i romantyczny kocór mam problemy żeby ja dogonić........za ustrzelenie stronki reszta ferajny wlepia dla szczęśliwca :gatki, majtki, stringi, bokserki,(białe gorsety) slipy,tangi,pantalony i bielizne korygującą...........co dusza sobie zamaży!!!!!! dla każdego coś miłego...........i nikt Ci do łóżka z kozakami nie bedzie wchodził na RW Bo jak szybko zauważysz twoje życie erotyczne wcale a wcale nas nie interesuje A!!!!! I na kiniec robisz streszczenie, co zboczki wypisyway na poprzedniej stronce! To tyle instrukcji na początku.............nie bój się!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 11.08.2008 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 czyli wynikiem jest kto ile stronek zdobyl tak?? DOKŁADNIE TAK POJETNY JESTES JAK OTWORZYSZ NOWĄ STRONKĘ ( PIERWSZY WPIS NA SAMEJ GÓRZE), TO ROBISZ RAKING Z POPRZEDNIEJ STRONY I DOPISUJESZ SIEBIE + JEDEN PUNKCIK A chciałaś żebym to ja tłumaczył? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 11.08.2008 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 OOOOOOOO WLASNIE - RETRO OTWORZYŁ TĄ STRONKĘ, ZROBIŁ RAKING, NALEŻA MU SIE GACIE W NAGRODĘ RETRO GACIE DLA CIĘ http://www.theodoresworld.net/pics/0507/bikiniImage3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 11.08.2008 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 cześć mordeczki co w trawie piszczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 11.08.2008 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Retro gatki http://www.kozaczek.pl/img/an/an637j.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 11.08.2008 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 cześć mordeczki co w trawie piszczy kręgosłup mi piszczy czy to też się liczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 11.08.2008 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Ila jak tam poszło młodemu starszemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 11.08.2008 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 cześć mordeczki co w trawie piszczy kręgosłup mi piszczy czy to też się liczy? leżysz w trawie nie możesz wstać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 11.08.2008 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 cześć mordeczki co w trawie piszczy kręgosłup mi piszczy czy to też się liczy? leżysz w trawie nie możesz wstać W trawie to bym ,nie poweim sobie poleżał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 11.08.2008 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 no tak wyszlam tylko na chwile a tu tyle do czytania!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 11.08.2008 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 no tak wyszlam tylko na chwile a tu tyle do czytania!!!!!!!!!!! A ja tyle się natłumaczyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts