ila66 11.08.2008 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 no wlasnie!!!!!!!! tlumacz!!! Tłumaczenie: o sensie istnienia RW to nie ma sensu pisać........Przeczytaj 10 stron wstecz a zrozumiesz ,że i tak nie wiesz o co chodzi........i jeżeli tak się stanie i dalej chcesz dociekać to znaczy że się nadajesz na RW.......... żeby dostać się na liste należy rozpocząć nową strone RW, ale pewnie długo tego nie uczynisz bo ostatnio wszystkie zgarnia ILA nasza forumowa błyskawica.............nawet ja, taki młody i romantyczny kocór mam problemy żeby ja dogonić........za ustrzelenie stronki reszta ferajny wlepia dla szczęśliwca :gatki, majtki, stringi, bokserki,(białe gorsety) slipy,tangi,pantalony i bielizne korygującą...........co dusza sobie zamaży!!!!!! dla każdego coś miłego...........i nikt Ci do łóżka z kozakami nie bedzie wchodził na RW Bo jak szybko zauważysz twoje życie erotyczne wcale a wcale nas nie interesuje A!!!!! I na kiniec robisz streszczenie, co zboczki wypisyway na poprzedniej stronce! To tyle instrukcji na początku.............nie bój się!!!!!!! SUPER STRESZCZENIE ALE.................... NIE JESTEM BŁYSKAWICA MISTRZOWIE SA NADEMNA JA MAM POPROSTU GŁUPIE SZCZESCIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 11.08.2008 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 no tak wyszlam tylko na chwile a tu tyle do czytania!!!!!!!!!!! A ja tyle się natłumaczyłem E TAM , SPRAWDŹ TYLKO 2 STRONY WSTECZ DALEJ I TAK NIKT NIE PAMIETA O CZYM BYŁO WIECZOREM I TAK STUK RZUCI WIADOMY TEMAT ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 11.08.2008 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 mhk masz super słodki awatarek!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 11.08.2008 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 no tak wyszlam tylko na chwile a tu tyle do czytania!!!!!!!!!!! A ja tyle się natłumaczyłem E TAM , SPRAWDŹ TYLKO 2 STRONY WSTECZ DALEJ I TAK NIKT NIE PAMIETA O CZYM BYŁO WIECZOREM I TAK STUK RZUCI WIADOMY TEMAT ..... ........wędarstwo karpiowe.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 11.08.2008 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 mhk masz super słodki awatarek!!!!! NO PROSZĘ, STUK WYCZUŁ KOBIETĘ I JUŻ SIĘ "ŁASI" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 11.08.2008 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 no tak wyszlam tylko na chwile a tu tyle do czytania!!!!!!!!!!! A ja tyle się natłumaczyłem E TAM , SPRAWDŹ TYLKO 2 STRONY WSTECZ DALEJ I TAK NIKT NIE PAMIETA O CZYM BYŁO WIECZOREM I TAK STUK RZUCI WIADOMY TEMAT ..... ........wędarstwo karpiowe.......... NO TAK .... ZARZUCANIE I NĘCENIE TO TWOJA SPECJALNOŚĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 11.08.2008 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 mhk masz super słodki awatarek!!!!! NO PROSZĘ, STUK WYCZUŁ KOBIETĘ I JUŻ SIĘ "ŁASI" nic nie wyczułem........ Ja tylko miły jestem Zaraz tam jakieś insynuacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 11.08.2008 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Ila jak tam poszło młodemu starszemu SPRAWNOŚCIÓWKĘ ZDAŁ DOSTAŁ SIĘ , Z LOKATA NA 3-CIM MIEJSCU W/G PUNKTOW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 11.08.2008 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 mhk masz super słodki awatarek!!!!! NO PROSZĘ, STUK WYCZUŁ KOBIETĘ I JUŻ SIĘ "ŁASI" mhk nie czytaj tego postu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 11.08.2008 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 cześć mordeczki co w trawie piszczy kręgosłup mi piszczy czy to też się liczy? leżysz w trawie nie możesz wstać PEWNIE WYPIŁ, ALBO PODGLĄDA KOBITKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 11.08.2008 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Ila jak tam poszło młodemu starszemu SPRAWNOŚCIÓWKĘ ZDAŁ DOSTAŁ SIĘ , Z LOKATA NA 3-CIM MIEJSCU W/G PUNKTOW Gratulujemy synka mamusi!!!!!!!!! I gratulujemy synkowi takiej inteligentnej mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 11.08.2008 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Ila jak tam poszło młodemu starszemu SPRAWNOŚCIÓWKĘ ZDAŁ DOSTAŁ SIĘ , Z LOKATA NA 3-CIM MIEJSCU W/G PUNKTOW Gratulujemy synka mamusi!!!!!!!!! I gratulujemy synkowi takiej inteligentnej mamy STUK (PRAWIE TYGRYSIE ) CZY SOBIE ZASŁUŻYŁAM NA TAKI KOMPLEMENT ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 11.08.2008 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 no tak wyszlam tylko na chwile a tu tyle do czytania!!!!!!!!!!! A ja tyle się natłumaczyłem E TAM , SPRAWDŹ TYLKO 2 STRONY WSTECZ DALEJ I TAK NIKT NIE PAMIETA O CZYM BYŁO WIECZOREM I TAK STUK RZUCI WIADOMY TEMAT ..... ........wędarstwo karpiowe.......... NO TAK .... ZARZUCANIE I NĘCENIE TO TWOJA SPECJALNOŚĆ Ale mnie interesują tylko dojżałe i dośwaidaczone sztuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 11.08.2008 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Ila jak tam poszło młodemu starszemu SPRAWNOŚCIÓWKĘ ZDAŁ DOSTAŁ SIĘ , Z LOKATA NA 3-CIM MIEJSCU W/G PUNKTOW Gratulujemy synka mamusi!!!!!!!!! I gratulujemy synkowi takiej inteligentnej mamy STUK (PRAWIE TYGRYSIE ) CZY SOBIE ZASŁUŻYŁAM NA TAKI KOMPLEMENT ???? prawie robi dużą różnice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 11.08.2008 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 no tak wyszlam tylko na chwile a tu tyle do czytania!!!!!!!!!!! A ja tyle się natłumaczyłem E TAM , SPRAWDŹ TYLKO 2 STRONY WSTECZ DALEJ I TAK NIKT NIE PAMIETA O CZYM BYŁO WIECZOREM I TAK STUK RZUCI WIADOMY TEMAT ..... ........wędarstwo karpiowe.......... NO TAK .... ZARZUCANIE I NĘCENIE TO TWOJA SPECJALNOŚĆ Ale mnie interesują tylko dojżałe i dośwaidaczone sztuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 11.08.2008 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 OJ STUK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 11.08.2008 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 no tak wyszlam tylko na chwile a tu tyle do czytania!!!!!!!!!!! A ja tyle się natłumaczyłem E TAM , SPRAWDŹ TYLKO 2 STRONY WSTECZ DALEJ I TAK NIKT NIE PAMIETA O CZYM BYŁO WIECZOREM I TAK STUK RZUCI WIADOMY TEMAT ..... ........wędarstwo karpiowe.......... NO TAK .... ZARZUCANIE I NĘCENIE TO TWOJA SPECJALNOŚĆ Ale mnie interesują tylko dojżałe i dośwaidaczone sztuki I kolejny raz spotkałem się z niezrozumieniem i lecącą szmatą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 11.08.2008 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 PO USZACH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 11.08.2008 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Ila jak tam poszło młodemu starszemu SPRAWNOŚCIÓWKĘ ZDAŁ DOSTAŁ SIĘ , Z LOKATA NA 3-CIM MIEJSCU W/G PUNKTOW widziasz a tak się martwiłaś - gratki dla Synka bo Mamusia to pewnie przeszczęśliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 11.08.2008 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 A ja z innej beczki koniec bzdurnych spotkań na dzisiaj ide do domciu ale wieczorkiem pojawie się na forum proszę o podpowiedź na jakim portalu internetowym njłatwiej jest zrobić album będe próbował wklejać zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts