stukpuk 11.08.2008 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Z braku towarzystwa ide pograć, nie stukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 11.08.2008 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Winogronka dla Stuka (do wyboru do koloru ) http://edogadvice.com/blog/wp-content/uploads/2008/02/grapes.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 11.08.2008 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 No co, mam sama wszystkie zjeść??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 11.08.2008 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 No co, mam sama wszystkie zjeść??? Zaraz tam sama!!! Już jestem gotowy dziękuje za winogronka! A z jakiej to okazji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 11.08.2008 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 No co, mam sama wszystkie zjeść??? Zaraz tam sama!!! Już jestem gotowy dziękuje za winogronka! A z jakiej to okazji? A to musi być okazja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 11.08.2008 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 No co, mam sama wszystkie zjeść??? Zaraz tam sama!!! Już jestem gotowy dziękuje za winogronka! A z jakiej to okazji? A to musi być okazja? No nie musi! Mogę pokarmić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 11.08.2008 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 No to może coś na zachętehttp://www.istore.com.pl/prods/613524.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 11.08.2008 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 No co, mam sama wszystkie zjeść??? Zaraz tam sama!!! Już jestem gotowy dziękuje za winogronka! A z jakiej to okazji? A to musi być okazja? No nie musi! Mogę pokarmić Karmić to lepiej truskawkami http://mysistersjar.files.wordpress.com/2008/03/chocolate_dipped_strawberry.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 11.08.2008 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 No co, mam sama wszystkie zjeść??? Zaraz tam sama!!! Już jestem gotowy dziękuje za winogronka! A z jakiej to okazji? A to musi być okazja? No nie musi! Mogę pokarmić Karmić to lepiej truskawkami http://mysistersjar.files.wordpress.com/2008/03/chocolate_dipped_strawberry.jpg a to już według uznania! Tylko szybko zanim ILA przyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 11.08.2008 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Od razu szybko szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 11.08.2008 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Od razu szybko szybko A bo potem powie, że Cię podrywam i gadania bedzie więcej! Ja w zasadzie się odchudzam i zjem tylko pół truskaweczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 11.08.2008 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 DORCIA masz konto na NK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 11.08.2008 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Od razu szybko szybko A bo potem powie, że Cię podrywam i gadania bedzie więcej! Ja w zasadzie się odchudzam i zjem tylko pół truskaweczki No dobra, to ja zliiiżę najpierw czekoladę (skoro się odchudzasz... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 11.08.2008 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 DORCIA masz konto na NK? Już pytałeś Nie mam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 11.08.2008 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 DORCIA masz konto na NK? Już pytałeś Nie mam... Wiem ,że pytałem ale myślałem że wkoncu założyłaś szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 11.08.2008 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Od razu szybko szybko A bo potem powie, że Cię podrywam i gadania bedzie więcej! Ja w zasadzie się odchudzam i zjem tylko pół truskaweczki No dobra, to ja zliiiżę najpierw czekoladę (skoro się odchudzasz... ) I to jest dobry układ ty czekoladke ja truskaweczke a jak gdzieś spadnie kropelka czekoladki to co............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 11.08.2008 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 DORCIA masz konto na NK? Już pytałeś Nie mam... Wiem ,że pytałem ale myślałem że wkoncu założyłaś szkoda A co, chcesz wiedzieć do której szkoły chodziłam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 11.08.2008 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 DORCIA masz konto na NK? Już pytałeś Nie mam... Wiem ,że pytałem ale myślałem że wkoncu założyłaś szkoda A co, chcesz wiedzieć do której szkoły chodziłam? To akurat mnie nie ciekawi........ Może mamy wspólnych znajomych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 11.08.2008 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Od razu szybko szybko A bo potem powie, że Cię podrywam i gadania bedzie więcej! Ja w zasadzie się odchudzam i zjem tylko pół truskaweczki No dobra, to ja zliiiżę najpierw czekoladę (skoro się odchudzasz... ) I to jest dobry układ ty czekoladke ja truskaweczke a jak gdzieś spadnie kropelka czekoladki to co............. Oj coś mi się wydaje że ta brązowa czekoladka to się źle możę kojarzyć, zamieńmy ją na białą: http://www.champagneandchocolatefountains.com/images/bigstockphoto_Melted_White_Chocolate__Straw_1119620lowres.jpg Akurat strumień odpowiedni dla 9-tygodniówki.... (sorki, nie mogłam się powstrzymać ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 11.08.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Od razu szybko szybko A bo potem powie, że Cię podrywam i gadania bedzie więcej! Ja w zasadzie się odchudzam i zjem tylko pół truskaweczki No dobra, to ja zliiiżę najpierw czekoladę (skoro się odchudzasz... ) I to jest dobry układ ty czekoladke ja truskaweczke a jak gdzieś spadnie kropelka czekoladki to co............. Oj coś mi się wydaje że ta brązowa czekoladka to się źle możę kojarzyć, zamieńmy ją na białą: http://www.champagneandchocolatefountains.com/images/bigstockphoto_Melted_White_Chocolate__Straw_1119620lowres.jpg Akurat strumień odpowiedni dla 9-tygodniówki.... (sorki, nie mogłam się powstrzymać ) Podobno biała lepsza, nie tuczy tak A co to za żarcik na samym dole? Strumień odpowiedni do przekroju...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts