DorciaIQ 11.08.2008 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Chodziłeś na jakiś kurs automarketingu czy Ty tak masz z natury? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 11.08.2008 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Chodziłeś na jakiś kurs automarketingu czy Ty tak masz z natury? czysta natura.....................plus trening..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 11.08.2008 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Chodziłeś na jakiś kurs automarketingu czy Ty tak masz z natury? czysta natura.....................plus trening..... Trening internetowy czy w realu masz taką samą gadkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 11.08.2008 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Chodziłeś na jakiś kurs automarketingu czy Ty tak masz z natury? czysta natura.....................plus trening..... Trening internetowy czy w realu masz taką samą gadkę? W realu to bardziej chyba nieśmiały jestem(wstyd sie przyznać ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 11.08.2008 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Chodziłeś na jakiś kurs automarketingu czy Ty tak masz z natury? czysta natura.....................plus trening..... Trening internetowy czy w realu masz taką samą gadkę? W realu to bardziej chyba nieśmiały jestem(wstyd sie przyznać ) Ja chyba też... troszkę w realu to nawet mi się zdarza zarumienić... do swoich myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 11.08.2008 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 aż się boję dołączyć, pewnie i tak nie zauważycie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 11.08.2008 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Chodziłeś na jakiś kurs automarketingu czy Ty tak masz z natury? czysta natura.....................plus trening..... Trening internetowy czy w realu masz taką samą gadkę? W realu to bardziej chyba nieśmiały jestem(wstyd sie przyznać ) Ja chyba też... troszkę w realu to nawet mi się zdarza zarumienić... do swoich myśli Mi też i z regóły nie flirtuje z nieznajomymi kobietami........ chyba ,że pierwsze zaczną mnie podrywać hahahaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 11.08.2008 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 aż się boję dołączyć, pewnie i tak nie zauważycie... Ależ dołączaj, w końcu kto nie marzy o trójkącikach??? I jeszcze z TWOIM DOŚWIADCZENIEM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 11.08.2008 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 sam mówiłeś, że jak poczujesz, że bierze, to zaraz podrywasz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 11.08.2008 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Chodziłeś na jakiś kurs automarketingu czy Ty tak masz z natury? czysta natura.....................plus trening..... Trening internetowy czy w realu masz taką samą gadkę? W realu to bardziej chyba nieśmiały jestem(wstyd sie przyznać ) Ja chyba też... troszkę w realu to nawet mi się zdarza zarumienić... do swoich myśli Mi też i z regóły nie flirtuje z nieznajomymi kobietami........ chyba ,że pierwsze zaczną mnie podrywać hahahaaa No ale skoro nie wiesz czy nie mamy wspólnych znajomych, to właściwie nie wiesz, czy ja jestem nieznajoma.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 11.08.2008 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 sam mówiłeś, że jak poczujesz, że bierze, to zaraz podrywasz... hehehe dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 11.08.2008 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 aż się boję dołączyć, pewnie i tak nie zauważycie... Ależ dołączaj, w końcu kto nie marzy o trójkącikach??? I jeszcze z TWOIM DOŚWIADCZENIEM moje doświadczenie? a skąd je wziąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 11.08.2008 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 sam mówiłeś, że jak poczujesz, że bierze, to zaraz podrywasz... hehehe dobre zresztą, każdy wędkazr tak robi, gdy brzanę poczuje na haczyku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 11.08.2008 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Chodziłeś na jakiś kurs automarketingu czy Ty tak masz z natury? czysta natura.....................plus trening..... Trening internetowy czy w realu masz taką samą gadkę? W realu to bardziej chyba nieśmiały jestem(wstyd sie przyznać ) Ja chyba też... troszkę w realu to nawet mi się zdarza zarumienić... do swoich myśli Mi też i z regóły nie flirtuje z nieznajomymi kobietami........ chyba ,że pierwsze zaczną mnie podrywać hahahaaa No ale skoro nie wiesz czy nie mamy wspólnych znajomych, to właściwie nie wiesz, czy ja jestem nieznajoma.... teraz masz status.............piekna nieznajoma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 11.08.2008 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 aż się boję dołączyć, pewnie i tak nie zauważycie... Ależ dołączaj, w końcu kto nie marzy o trójkącikach??? I jeszcze z TWOIM DOŚWIADCZENIEM moje doświadczenie? a skąd je wziąć? No od pierwszej klasy podstawówki to zakładając że jesteś pełnoletni to całkiem POKAŹNY staż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 11.08.2008 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 sam mówiłeś, że jak poczujesz, że bierze, to zaraz podrywasz... hehehe dobre zresztą, każdy wędkazr tak robi, gdy brzanę poczuje na haczyku... Brzany nigdy nie zlowiłem bo nie ma u mnie w okolicy tych ryb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 11.08.2008 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Chodziłeś na jakiś kurs automarketingu czy Ty tak masz z natury? czysta natura.....................plus trening..... Trening internetowy czy w realu masz taką samą gadkę? W realu to bardziej chyba nieśmiały jestem(wstyd sie przyznać ) Ja chyba też... troszkę w realu to nawet mi się zdarza zarumienić... do swoich myśli Mi też i z regóły nie flirtuje z nieznajomymi kobietami........ chyba ,że pierwsze zaczną mnie podrywać hahahaaa No ale skoro nie wiesz czy nie mamy wspólnych znajomych, to właściwie nie wiesz, czy ja jestem nieznajoma.... teraz masz status.............piekna nieznajoma a ILA czai się w krzakach i czyta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 11.08.2008 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 aż się boję dołączyć, pewnie i tak nie zauważycie... Ależ dołączaj, w końcu kto nie marzy o trójkącikach??? I jeszcze z TWOIM DOŚWIADCZENIEM moje doświadczenie? a skąd je wziąć? No od pierwszej klasy podstawówki to zakładając że jesteś pełnoletni to całkiem POKAŹNY staż Ja mogę i nauczać i być uczonym dostosuje się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 11.08.2008 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 sam mówiłeś, że jak poczujesz, że bierze, to zaraz podrywasz... hehehe dobre zresztą, każdy wędkazr tak robi, gdy brzanę poczuje na haczyku... Brzany nigdy nie zlowiłem bo nie ma u mnie w okolicy tych ryb. tutaj brzana zastępuje kilka określeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 11.08.2008 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 o kurde, na stronkę się załapałem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts