DorciaIQ 11.08.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 A retro gdzieś zniknął... Pewnie się ciągle zabawia z tą pierwszą Nie oplaca mu się pewnie schodzić to ja tu uprawiam tfurczość na Waszą cześć, a Wy mnie obsmarowujecie, tak??? Kurka jeszcze nikt nie uprawiał TAKIEJ tfurczości z panienką z monitora na MOJĄ cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 11.08.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 A retro gdzieś zniknął... Pewnie się ciągle zabawia z tą pierwszą Nie oplaca mu się pewnie schodzić Z niej? Podpowiedzcie mi po co miałbym na nią wchodzić, bo mi juz pamięć nie dopisuje... A to Ty z podstawówki pamiętasz tylko pozycję na rodeo?!?!?!?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 11.08.2008 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 no ba! ostatnio mam za mało czasu... ale kiedys to były streszczenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 11.08.2008 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 A retro gdzieś zniknął... Pewnie się ciągle zabawia z tą pierwszą Nie oplaca mu się pewnie schodzić Z niej? Podpowiedzcie mi po co miałbym na nią wchodzić, bo mi juz pamięć nie dopisuje... A to Ty z podstawówki pamiętasz tylko pozycję na rodeo?!?!?!?! nawet tej nie pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 11.08.2008 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Retrofood gratuluje streszczenia!!!!!!!! tylko żeby ILA nie przeczytała Bo mi urwie nie tylko głowe..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 11.08.2008 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 A retro gdzieś zniknął... Pewnie się ciągle zabawia z tą pierwszą Nie oplaca mu się pewnie schodzić Z niej? Podpowiedzcie mi po co miałbym na nią wchodzić, bo mi juz pamięć nie dopisuje... A to Ty z podstawówki pamiętasz tylko pozycję na rodeo?!?!?!?! nawet tej nie pamiętam Na dole nie, na górze nie, to jak Ty z tą pierwszoklasistką bo mi to spokoju nie daje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 11.08.2008 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 A retro gdzieś zniknął... Pewnie się ciągle zabawia z tą pierwszą Nie oplaca mu się pewnie schodzić Z niej? Podpowiedzcie mi po co miałbym na nią wchodzić, bo mi juz pamięć nie dopisuje... A to Ty z podstawówki pamiętasz tylko pozycję na rodeo?!?!?!?! nawet tej nie pamiętam Na dole nie, na górze nie, to jak Ty z tą pierwszoklasistką bo mi to spokoju nie daje? Na boczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 11.08.2008 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Muszę Wam zmienić temat, chociaż na chwilkę. Kiedyś, na spotkanie forumowiczów, a jak wiadomo, odbyło się w podziemiiach Pałacu prymasowskiego, ułozyłem balladę, ale w natłoku zdarzeń nikt na nią nie zwrócił uwagi. Więc teraz wklejam, może się przyda. Spotkanie forumowiczów Muratora - PROGNOZA! o północy swiatło zgaśnie, zatrzasną się wrota będą chcieli wyjść niektórzy, lecz księżna Dorota co to wujka za Prymasa miała przed wiekami ukaże się wszem zebranym i powie: Ja z wami! Z wami, licznie zgromadzeni, na wieki chcę zostać Bo gdy spojrzyszysz jeden z drugą na mą młodą postać to zrozumiesz bez ochyby, żem niedługo żyła gdy piwnica ta jak trumna życie me skończyła Świata dotąd nie widziałam wychowana w zamku więc ciekawość mnie przemogła, kiedy tego ranku w loch zamkowy się spuściłam, by chociaż z oddali spojrzeć na więźnia znacznego, którego trzymali o chlebie i wodzie tylko. A mąż był wspaniały Ciągle sługi o nim w zamku cichutko szeptały. Nocnym strażom zaćmił oczy śpik, więc je minęłam potem lampkę zapaliłam łojową, co wzięłam coraz niżej się spuszczałam, więźnia wciąż nie było potem w końcu nie wiedziałam: może mi się śniło? Nagle podmuch wiatru zgubny zgasił mą latarnię nikt nie wiedział gdzie ja byłam. Tak zginęłam marnie. Ale przecież w mrokach nocy rycerza szukałam choć samotnie, choć o chłodzie, ja nie ustawałam. No a dzisiaj, gdy tak liczna grupa się trafiła Jedną nockę wam poświęcę, no i bedę miła. No bo wszyscy, moi drodzy, myślę, że już wiecie, szukać ze mną dostojnika w lochach zostaniecie. pięćset wiosen sama byłam, pięćset lat czekałam az was wreszcie tu zwabiłam, w ręce swe dostałam. Posiedzicie w lochach dzionek, posiedzicie drugi skończa wam się i kanapki, skończą drinki, szlugi, wyć będziecie, wrzeszczeć, płakać, wspominać rodzinę, aż w was życia nie zostanie ani nawet krzynę. nikt was tutaj nie odnajdzie, nikt szukał nie będzie, zamglę oczy szukającym, szukać bedą wszędzie ale tego miejsca w lochu nikt znaleźć nie zdoła spokój wkoło wyczaruję i ciszę dokoła Kiedy o was już świat cały zapomni jak o mnie Sługami was swymi zrobię, powiem to nieskromnie, jak psy służyć mi będziecie, jak te najwierniejsze karać zaś surowo będę opory najmniejsze aż odnaleźć ktoś mi zdoła woja żądanego tego sprawcę zguby mojej, tak upragnionego wtedy spokój odzyskacie, wy i wasze dusze no a teraz pierwsza bije. Dzisiaj znikać muszę... boście jeszcze są wśród żywych. Lecz słońca białego nikt z was nigdy już nie ujrzy. Ni razu jednego. cieszcie się więc godzinami, które wam zostały popijajcie mocne drinki, zjedzcie też tort cały. A jutro gdy stary zegar północ nam wybijeznowu przy was się pojawię i sprawdzę kto żyje.Bo kto umrze to natychmiast przychodzi ta chwilaże mnie widzieć zawsze będzie. Całkiem jak motyla co w słoneczny dzień wesoły fruwa nad trawami.Dzisiaj juz się z wami żegnam. Pozostańcie sami.Tutaj biała księżna znikła. Wszyscy martwo staliPrzerazonym sercem czuli jak ich świat się wali. Nagle kur trzykrotnie zapiał. wrota zaskrzypiały,zza nich twarz się ukazała, a potem ksiądz cały...i tak mówi naszej grupie, jeszcze przerażonejza ten spektakl podziękujcie matce przełożonej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 11.08.2008 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 A retro gdzieś zniknął... Pewnie się ciągle zabawia z tą pierwszą Nie oplaca mu się pewnie schodzić Z niej? Podpowiedzcie mi po co miałbym na nią wchodzić, bo mi juz pamięć nie dopisuje... A to Ty z podstawówki pamiętasz tylko pozycję na rodeo?!?!?!?! nawet tej nie pamiętam Na dole nie, na górze nie, to jak Ty z tą pierwszoklasistką bo mi to spokoju nie daje? Na boczku Fakt, musikiem było na łyżeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 11.08.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 A retro gdzieś zniknął... Pewnie się ciągle zabawia z tą pierwszą Nie oplaca mu się pewnie schodzić Z niej? Podpowiedzcie mi po co miałbym na nią wchodzić, bo mi juz pamięć nie dopisuje... A to Ty z podstawówki pamiętasz tylko pozycję na rodeo?!?!?!?! nawet tej nie pamiętam Na dole nie, na górze nie, to jak Ty z tą pierwszoklasistką bo mi to spokoju nie daje? Na boczku Fakt, musikiem było na łyżeczki Ja myślałem bardziej o paskach wędzonego boczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 11.08.2008 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Nic nie kojarzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 11.08.2008 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 A retro gdzieś zniknął... Pewnie się ciągle zabawia z tą pierwszą Nie oplaca mu się pewnie schodzić Z niej? Podpowiedzcie mi po co miałbym na nią wchodzić, bo mi juz pamięć nie dopisuje... A to Ty z podstawówki pamiętasz tylko pozycję na rodeo?!?!?!?! nawet tej nie pamiętam Na dole nie, na górze nie, to jak Ty z tą pierwszoklasistką bo mi to spokoju nie daje? Na boczku Fakt, musikiem było na łyżeczki Ja myślałem bardziej o paskach wędzonego boczku Bleeee plastry wędzonego boczku są śliskie i WIOTKIE.... No chyba że rozzzzzgrzane i przypieczone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 11.08.2008 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 coś nie tak z tym zdjęciem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 11.08.2008 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Nic nie kojarzę. No ładnie - nie dość że czyn karalny to jeszcze w stanie kompletnego zamroczenia alkoholowego.... Buziaki chłopaki ja idę spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 11.08.2008 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 coś nie tak z tym zdjęciem Powiem Ci co jest nie tak: BIAŁE KOZAKI TO SZCZYT ZŁEGO SMAKU!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 11.08.2008 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Nic nie kojarzę. No ładnie - nie dość że czyn karalny to jeszcze w stanie kompletnego zamroczenia alkoholowego.... Buziaki chłopaki ja idę spać [/quote Dobranoc piekna nieznajoma!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 11.08.2008 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Nic nie kojarzę. No ładnie - nie dość że czyn karalny to jeszcze w stanie kompletnego zamroczenia alkoholowego.... Buziaki chłopaki ja idę spać Co Ty, kurna, sama???? Przecież się nie wyśpisz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 11.08.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Pójdziesz....... jak dostaniesz buziaka na dobranoc: http://skinbeautifulblog.files.wordpress.com/2008/04/lips.jpg to juz idę też spać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 11.08.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Nic nie kojarzę. No ładnie - nie dość że czyn karalny to jeszcze w stanie kompletnego zamroczenia alkoholowego.... Buziaki chłopaki ja idę spać Co Ty, kurna, sama???? Przecież się nie wyśpisz! Mam Ci wysłać zaproszenie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 11.08.2008 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Pójdziesz....... jak dostaniesz buziaka na dobranoc: http://skinbeautifulblog.files.wordpress.com/2008/04/lips.jpg to juz idę też spać! Oooo dostałeś jednak - a już się martwiłam, że do Ciebie wczoraj nie dotarł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts