kasztanka 08.06.2005 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 http://www.kulinaria.pl/foto/98-s1-25.jpg http://www.ksiegarnia4u.pl/olefoto/83-89221-05-5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 08.06.2005 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Sonika szkoda że Twój komp pada Szkoda to wody w studni jak wpadnie tam teściowa . No wiesz??? Ty też tutaj?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 08.06.2005 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Kasztanka robisz konkurencję Monce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 08.06.2005 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Znowu musisz, na dziś cos mialo byc, nie męczysz ich za mocno I siebie przy okazji No tak, dziś były kadrówki i kazusy, jutro są księgówki i test. Ich nie męcze chyba wcale, albo tylko udają i znoszą to dzielnie Ale ja już mam maksa. Aha nie chcą ci przykrości robić Masz maksa A swoją drogą to musi być dla nich strasznie śmieszne jak wchodzi takie małe, brzuchate coś do nich na zajęcia i mówi, ze bedzie je prowadzić. Już nie raz było tak, że dziewczyny mnie zaczepiały i pytały skąd mam skierowanie na szkolenie, albo coś w tym stylu. A tu niespodziajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 08.06.2005 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 SONIKA PIJE zdrowie Twojego KOMPA po raz pierwszy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 08.06.2005 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 A co z Prezesem Ktos wie gdzie dziś rządzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 08.06.2005 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 A co z Prezesem Ktos wie gdzie dziś rządzi gdzie dzis rządzi to nie wazne.. byle był jutro na swojej budowie bo chce zobaczyc ich królową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 08.06.2005 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 SONIKA PIJE zdrowie Twojego KOMPA po raz pierwszy! dzięki, dzięki - aby pomogło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 08.06.2005 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Znowu musisz, na dziś cos mialo byc, nie męczysz ich za mocno I siebie przy okazji No tak, dziś były kadrówki i kazusy, jutro są księgówki i test. Ich nie męcze chyba wcale, albo tylko udają i znoszą to dzielnie Ale ja już mam maksa. Aha nie chcą ci przykrości robić Masz maksa A swoją drogą to musi być dla nich strasznie śmieszne jak wchodzi takie małe, brzuchate coś do nich na zajęcia i mówi, ze bedzie je prowadzić. Już nie raz było tak, że dziewczyny mnie zaczepiały i pytały skąd mam skierowanie na szkolenie, albo coś w tym stylu. A tu niespodziajka Funiu to mozna zasięgnąc czasami rady u ciebie w tej dziedzinie Pytam profilaktycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 08.06.2005 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 a ja się do toastu Kasztanki za kompa Soniki przyłączam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 08.06.2005 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Streszczenie 446 odcinka internetnoweli polskiej pt. "Rekord wpisów".Stronę upolowała Andrzejka, była o ułamki sec szybsza niż strzała Maksia. Ja siłą woli strzałę cofnąłem. Kasztanka serwowała coraz to pyszniejsze dania. A Aga JG wolała coś konkretniejszego. Ania67 pierwszy raz zajrzała do rekordu. I znalazł się nawet kluczyk do WC. Ubolewaliśmy trochę nad KK- Kawiarnią Klubową, która powoli zamienia się w KE - kawiarnię emerytów. I nad zawirusowanym kompem Soniki.Odcinek zakończyła Sonika.W kolejnym odcinku:Impreza u Kasztanki trwa oraz ratowanie kompa Soniki i inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 08.06.2005 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 A co z Prezesem Ktos wie gdzie dziś rządzi gdzie dzis rządzi to nie wazne.. byle był jutro na swojej budowie bo chce zobaczyc ich królową Będziesz jutro we wsi obok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 08.06.2005 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Sonika: z tąd można ściągnąć:http://www.firefox.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 08.06.2005 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 a moze cos innego? http://www.radio.com.pl/_admin/cm/podroze/_images_wino/chili.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 08.06.2005 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 A co z Prezesem Ktos wie gdzie dziś rządzi gdzie dzis rządzi to nie wazne.. byle był jutro na swojej budowie bo chce zobaczyc ich królową Będziesz jutro we wsi obok? bedę.. Martka obiecała mnie zawiesc do siebie i do Whisperów wiec jakbym mógł odmówic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 08.06.2005 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Funiu to mozna zasięgnąc czasami rady u ciebie w tej dziedzinie Pytam profilaktycznie oczywiście, ze tak (o ile oczywiście moge powiedzieć coś mądrego). Chociaż teraz to nawet mi się zdarza, ale to tylko chwilowo - bo obecnie mam dwa móźgi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 08.06.2005 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 http://www.radio.com.pl/_admin/cm/podroze/_images_wino/czekolada_goraca.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 08.06.2005 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 A co z Prezesem Ktos wie gdzie dziś rządzi gdzie dzis rządzi to nie wazne.. byle był jutro na swojej budowie bo chce zobaczyc ich królową Będziesz jutro we wsi obok? Cos się szykuje A królowa warta odwiedzin Z opowieści slyszalam bo ja jeszcze nie dostąpilam tego zaszczytu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 08.06.2005 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 A to pewnie z wieczora pojawisz się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 08.06.2005 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Sonika: z tąd można ściągnąć: http://www.firefox.pl/ a jak już ściągnę, to co się stanie z IE? Sam się wyłączy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts