DorciaIQ 12.08.2008 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 No dobra, wycofuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 12.08.2008 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Szkoda, że biedny jestem Ale dziś totka puściłem! http://www.scigacz.pl/cache/imgs/_750/gallery/polecamy/Hayabusa_B-King_G1200R_nowe_motocykle_na_nowy_sezon_2008/Suzuki_Hayabusa/habyabusa-za-sterami.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 12.08.2008 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 No to piwko!http://www.onlinephotographers.org/pics/2316_b.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 12.08.2008 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Czołem Żenada.Znowu pijecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 12.08.2008 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Moje mażenie na jutrzejszą rocznice ślubu Suzuki Hayabusa 1300!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://www.scigacz.pl/gallery/polecamy/Hayabusa_B-King_G1200R_nowe_motocykle_na_nowy_sezon_2008/Suzuki_Hayabusa/hayabusa-anatomiczna-linia.jpg Jak Ci żonka dokładnie TAKI prezent sprawi to zostanie moim nowym mistrzem liberalizmu. Jak na razie przoduje mój znajomy który zamówił swojej narzeczonej striptizera na jej wieczór panieński... Bo chciała... A jej świadkowa i wszystkie koleżanki są za ciapowate żeby to zrobić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 12.08.2008 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 No to po piwku!!!!!http://www.onlinephotographers.org/pics/2316_b.jpghttp://www.onlinephotographers.org/pics/2314_b.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 12.08.2008 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 To ja uciekam na kolacje, wpadne wieczorem!http://www.onlinephotographers.org/pics/4886_bb.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 12.08.2008 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Moje mażenie na jutrzejszą rocznice ślubu Suzuki Hayabusa 1300!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://www.scigacz.pl/gallery/polecamy/Hayabusa_B-King_G1200R_nowe_motocykle_na_nowy_sezon_2008/Suzuki_Hayabusa/hayabusa-anatomiczna-linia.jpg Jak Ci żonka dokładnie TAKI prezent sprawi to zostanie moim nowym mistrzem liberalizmu. Jak na razie przoduje mój znajomy który zamówił swojej narzeczonej striptizera na jej wieczór panieński... Bo chciała... A jej świadkowa i wszystkie koleżanki są za ciapowate żeby to zrobić... Ja też mógłbym zamówić , jeżeli tylko by sobie żonka zażyczyła! A co to za problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 12.08.2008 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Czołem Żenada. Znowu pijecie? A co, raz się żyje http://img26.picoodle.com/img/img26/5/12/18/f_Champagne20m_a39e97e.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 12.08.2008 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Moje mażenie na jutrzejszą rocznice ślubu Suzuki Hayabusa 1300!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jak Ci żonka dokładnie TAKI prezent sprawi to zostanie moim nowym mistrzem liberalizmu. Jak na razie przoduje mój znajomy który zamówił swojej narzeczonej striptizera na jej wieczór panieński... Bo chciała... A jej świadkowa i wszystkie koleżanki są za ciapowate żeby to zrobić... Ja też mógłbym zamówić , jeżeli tylko by sobie żonka zażyczyła! A co to za problem? To co teraz powiem jest bardzo subiektywne, więc nikt nie musi się wcale a wcale przejmować, ale: ja bym sobie pomyślała że nie jest zazdrosny, a jak nie jest zazdrosny to albo a. nic mnie nie kocha albo b. uważa że nie jestem na tyle atrakcjna, by trzeba było być o mnie zazdrosną.... Taka popaprana kobieca logika tak źle i tak niedobrze ale może warto się nad nią chwilunię zastanowić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 12.08.2008 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 [ To co teraz powiem jest bardzo subiektywne, więc nikt nie musi się wcale a wcale przejmować, ale: ja bym sobie pomyślała że nie jest zazdrosny, a jak nie jest zazdrosny to albo a. nic mnie nie kocha albo b. uważa że nie jestem na tyle atrakcjna, by trzeba było być o mnie zazdrosną.... Taka popaprana kobieca logika tak źle i tak niedobrze ale może warto się nad nią chwilunię zastanowić a moze inaczej: popatrz kobieto, profesjonały nie są lepsze ode mnie (lub od ciebie)!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 12.08.2008 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 [ To co teraz powiem jest bardzo subiektywne, więc nikt nie musi się wcale a wcale przejmować, ale: ja bym sobie pomyślała że nie jest zazdrosny, a jak nie jest zazdrosny to albo a. nic mnie nie kocha albo b. uważa że nie jestem na tyle atrakcjna, by trzeba było być o mnie zazdrosną.... Taka popaprana kobieca logika tak źle i tak niedobrze ale może warto się nad nią chwilunię zastanowić a moze inaczej: popatrz kobieto, profesjonały nie są lepsze ode mnie (lub od ciebie)!!! Gorzej jak są.... a ten chłopak co zamawiał to na pewno jest A poza tym to Ty nie wiesz że jak kobieta może sobie coś zintepretować optymistycznie albo pesymistycznie to na pewno wybierze to drugie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 12.08.2008 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Moje mażenie na jutrzejszą rocznice ślubu Suzuki Hayabusa 1300!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jak Ci żonka dokładnie TAKI prezent sprawi to zostanie moim nowym mistrzem liberalizmu. Jak na razie przoduje mój znajomy który zamówił swojej narzeczonej striptizera na jej wieczór panieński... Bo chciała... A jej świadkowa i wszystkie koleżanki są za ciapowate żeby to zrobić... Ja też mógłbym zamówić , jeżeli tylko by sobie żonka zażyczyła! A co to za problem? To co teraz powiem jest bardzo subiektywne, więc nikt nie musi się wcale a wcale przejmować, ale: ja bym sobie pomyślała że nie jest zazdrosny, a jak nie jest zazdrosny to albo a. nic mnie nie kocha albo b. uważa że nie jestem na tyle atrakcjna, by trzeba było być o mnie zazdrosną.... Taka popaprana kobieca logika tak źle i tak niedobrze ale może warto się nad nią chwilunię zastanowić teraz to przeanalizuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 12.08.2008 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 A poza tym to Ty nie wiesz że jak kobieta może sobie coś zintepretować optymistycznie albo pesymistycznie to na pewno wybierze to drugie? wiem, wiem, jak się spóźnia, to od razu jest u kochanki, a on przecież zwyczajnie mógł wpaść pod samochód... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 12.08.2008 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Mnie żona zawsze (kiedyś) mówiła, że jak ją zdradzę z brzydszą od niej to mi oczy wydłubie, a jak z ładniejszą, to się zobaczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 12.08.2008 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 A poza tym to Ty nie wiesz że jak kobieta może sobie coś zintepretować optymistycznie albo pesymistycznie to na pewno wybierze to drugie? wiem, wiem, jak się spóźnia, to od razu jest u kochanki, a on przecież zwyczajnie mógł wpaść pod samochód... No właśnie: a jeszcze jak ma polisę na życie to zapomnij że wpadnie na takie optymistyczne rozwiązanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 12.08.2008 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Mnie żona zawsze (kiedyś) mówiła, że jak ją zdradzę z brzydszą od niej to mi oczy wydłubie, a jak z ładniejszą, to się zobaczy... ... a jak z ładniejszą to się przyłączy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 12.08.2008 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 niech ktoś pisze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 12.08.2008 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Hehe jestem z siebie dumna jak http://noahhunt.org/Peachick/peacock.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 12.08.2008 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 niech ktoś pisze! A ja to nie ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts