Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

xrrr82

Recommended Posts

RANKINGUM RECORDUM

1. Jajcek - 330

2. jea - 313

3. inż. Mamoń - 289

4. Mikopiko - 230

5. SławekD-żonka - 201

6. Olkalybowa - 196

7. verunia - 175

8. ILA66 - 148

9. Joanna i Janusz - 143

10. kze - 136

11. Whisper - 119

12. frosia - 114

13. Ania Wiśniewska - 108

14. fizyk - 103

15. Majka - 98

16. kasztanka - 92

17. maksiu - 88

18. teska - 78

19. retrofood - 77

20. pp - 64

21. andre59 - 59

22. ew-ka - 55

23. Sonika, - 53

24. badi - 52

25. monka, andrzejka, wartownik, kaśka maciej, - 44

29. Maxtorka - 43

30. Aga J.G,- 41

31. aniawmuratorze - 38

32. zaba_gonia - 37

33. Moniś - 36

34. facio - 35

35. Trini - 34

36. stukpuk - 33

37. Nefer, - 31

38. markus_gdynia, - 30

39. tola, - 29

40. Jezier, - 28

41. Witos, ullerowa - 27

42 - 26

43. jamles - 25

44. marcel2000, gaweł, - 23

45. braza, magi - 21

46. Funia, beti55, monikach,andzik.78 - 20

52. mati_sowee, marjucha - 18

54. Sylvia1 - 16

55. krys1 - 15

56. Agniesia, Karolka, joola, mundzia - 14

60. dompodsosnami - 13

61. Darex - 12

62. Jane, Wojty, prymasek - 10

65. kasia64, duende, ania, mayland - 9

69. kolia, Zielonooka, kropeczka27 - 7

72. Januszz, tabaluga1, edzia - 6

75. lafcadio, Paty, ave!, ewuś - 5

79. Pawson, jabko, D&R, Anisia3, DorciaIQ - 4

83. damiangajda, Jacek69, Daria, Agacka, DARIO2 - 3

88. Baba_budowniczy, Gryfpc, iwozelka, CAEN, Słoneczko, arcobaleno, Jola i Jarek, lbryndal - 2

96. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, Mychalina, Maluszek, ArtiW, Beatka i Paweł, S_a_r_a_21, kuleczka, mbz, Anoleiz, , agnieszkakusi, bobowa budowniczowa, AMTLA - 1

Najpierw arbuzy, potem hayabuzy :D

• Odpowiedzi 300,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12907

• Jajcek

11250

• andre59

10913

• frosch

10617

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Moje mażenie na jutrzejszą rocznice ślubu :D :D

Suzuki Hayabusa 1300!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jak Ci żonka dokładnie TAKI prezent sprawi to zostanie moim nowym mistrzem liberalizmu. Jak na razie przoduje mój znajomy który zamówił swojej narzeczonej striptizera na jej wieczór panieński... Bo chciała... A jej świadkowa i wszystkie koleżanki są za ciapowate żeby to zrobić... :wink:

Ja też mógłbym zamówić , jeżeli tylko by sobie żonka zażyczyła! A co to za problem? :o

To co teraz powiem jest bardzo subiektywne, więc nikt nie musi się wcale a wcale przejmować, ale: ja bym sobie pomyślała że nie jest zazdrosny, a jak nie jest zazdrosny to albo a. nic mnie nie kocha albo b. uważa że nie jestem na tyle atrakcjna, by trzeba było być o mnie zazdrosną.... Taka popaprana kobieca logika tak źle i tak niedobrze :roll: ale może warto się nad nią chwilunię zastanowić :wink:

teraz to przeanalizuje

czyli jak nie zazdrosny to nie kocha?

A jak jestem zazdrosny(ale to żadkość, a jak już to nie pokazuje tego 8) ) to

pretensje że zazdrosny jestem! :o i ucieszona chodzi

czy zawsze musimy udowadniać że jesteście atrakcyjne i że nam na was zależy? :roll: :wink:

chyba coś tu się nie zgadza :lol:

czy zawsze musimy udowadniać że jesteście atrakcyjne i że nam na was zależy? :roll: :wink:

Ależ Stuku, zgadza się! Wszystko! Ty myslisz, że jak dopadłeś jeden raz kobity, to jest twoja. A guzik prawda. One mają to w genach, ze chcą byc dopadane za kazdym razem. Czy nie widziałeś nigdy koguta na wsi? Wszystkie kury są jego, ale i tak za każdą musi się przelecieć paręnaście metrów... i to za kazdym razem...

Ależ Stuku, zgadza się! Wszystko! Ty myslisz, że jak dopadłeś jeden raz kobity, to jest twoja. A guzik prawda. One mają to w genach, ze chcą byc dopadane za kazdym razem. Czy nie widziałeś nigdy koguta na wsi? Wszystkie kury są jego, ale i tak za każdą musi się przelecieć paręnaście metrów... i to za kazdym razem...

http://www.lol24.pl/file/fotki/rysunkowe/d47.jpg

http://www.lol24.pl/file/fotki/rysunkowe/d47.jpg

przecież możesz sprawdzić sama, nikt nie bedzie wiedział

No dobra, sprawdzałam sama na całej masie internetowych testów i rozrzut był tak duży, że stwierdziłam że to bez sensu i trzeba się zapisać na jakiś sensowny test, np. do mensy i nawet się zapisywałam, ale jak przychodził termin, to się okazywało, że mam całą masę ważniejszych rzeczy do roboty w due time i nie wychodziło... A potem uznałam że wiem co wiem i tyle mi wystarczy 8)

Dokładnie tak! Retro widzę że Twoja wczesna edukacja nie poszła w las :wink: i przejrzałeś kobiecą psychikę na wylot - pewnie to wyjaśnia Twój stan kawalerski.... :lol: